Ez a topik azoknak a modellezőknek szól akik elsősorban modellvasuti járművek építésével vagy átépítésével foglalkoznak. Hogyan, miből, milyen megoldással, hogy áll most stb..
Én az enyémen mostanában kezdem a korlátokat cserélni a lámpákkal együtt. Te hogy csináltad a lámpákat, működnek? Esetleg ha gondolod, tudok küldeni képet az eredeti forgóvázáról. Én vettem Fugi Szilihez forgóváz díszeket és párat felhasználtam belőle...
A kepen lathato szamomra ismeretlen gözösröl tudna e valaki mondani valamit. Kicsit hianyos mert hianyzik az utközö,kuplung,es szer kocsi is volt hozza valoszinuleg. Ha nem talalok hozza,megprobalom megepiteni,de elöször tudnom kellene melyik modellröl is van szo. Udv Csaba
Itt is megkérdezem: esetleg nem fordult meg valamelyikőtök kezei között Maerklin-rendszerű Fleischmann-mozdony? Arra lennék kiváncsi, hogy a kerekeik szigeteltek-e; vagy a 3-sínes rendszer miatt gyártottak alájuk új, szigeteletlen, magas nyomkarimás kerekeket? Történetesen egy 1157-es cikkszámú BR56-os érdekelne...
Sziasztok a képen látható mozdonyhoz keresek kereket a képen nyíllal jelöltem akinek van felesleges s ép kereke az kérem keressen meg. Illetve olyan kérdésem lenne, hogy ebbe a gépbe lehet e csendesebb motort bele fabrikálni? milyet s hogy? Köszönöm
Udvözlet. Erdekel,hogy egy bzmot kasznit kaphatnak?a többi reszet en keszitenem. szabadkara is jön nponta ,ezert szeretnem a modellt megepiteni. Varom az ajanlatot. csaba Szabadka rol
A főkeret a keréken kívül van, nézted ? Ha azt akarod, hogy a rudazat működjön legalább az egyik tengelyt ki kell eresztened a főkereten kívül, (szerintem). Ahogy néztem itt a fórumon, ebben "szabiroli" a szakértő, az ő mozdonyai ilyenek.