Csodálatos volt....
Viszont az elején, mikor lement a Fütyesz, akkor sírhatnékom volt. A defense kapitánya, aki egyébként is egyike a legtapasztaltabb, legjobb játékosoknak, lesérül a második védekezésnél....Atom szopás:( :)
Teljesen átéreztem a helyzetét: a legkomolyabban megszervezett és média által felszopott meccs elején megsérülni....Pedig biztos vagyok benne, hogy igen sokszor mondták volna be a Péter Csaba nevet....Illetve abban is biztos vagyok, hogy ha a Fütyesz bent van, akkor a végén nincs az a 38 lukon futás, mert telibebaszta volna őket.....
Illetve a Sanyesz is nagyon hiányzott...Csak meg kell nézni a Wolves-BP Cowboys meccset...
És én is szerettem volna játszani:( Csak hát az a kurvaanyja térdem.....
Szerintem már soha sem jön rendbe. És egy év múlva akkora leszek, mint a Gólem volt:160 kiló:(
És akkor beterítem az agyvelőmmel a falat.........................:(
Nem leszek fat fuck......
Akár hogy is volt, jó volt a meccs. Tényleg kéne nekik egy jó irányító, mert a Pisti passza volt az egyetlen épkézláb passz, ami egyenesen ment...
A többiek jók voltak...Persze a labdaátadást ill. elkapást még gyakorolni kell, de nem születik mindenki Jerry Rice-nak. Hála istennek, mert akkor csak sportoló niggerek lennének a Földön és senki nem dolgozna:)
Mio meg nézegethetjük a fotóinkat.....:(
Szomorúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú!
De azért jó volt újra együtt lenni Cowboyokkal...