Köszi szépen!!Az egyiknek már írtam is és kértem tőle árajánlatot.Holnap végighívogatom azokat akiket még utoljára küldtél.Bár itt Komáromban már kérdztünk egy kisbuszos céget.Ők 840.000 ftért vállalnák oda-vissza.Azt hiszem ez egy kicsit irreális.Kisbuszt is tudtunk volna bérelni napi 15000 ftért,de az is csak 9 személyes lett volna.Meg persze 15ször 12nap,abból már megfordul egy autó...
Nézd meg ezt a hírdetést, ilyen elég sok van fent a neten... Ha 10-en vagytok lehet, hogy meglehet egyezni a sofőrrel... 12 főig szállít, sőt lehet hogy tele is lehetne a busz, mert valaki még csatlakozni is....
Mi ketten megyünk, talán annyival szerencsésebb vagyok, hogy én itt élek Olaszországban Firenze mellett... így nekünk nem gond az utazás, mert innen Genova kb. 3 óra... Valaki elvisz minket, így megússzuk a parkolást is.... Megpróbálok körbekérdezni nektek otthoni ismerőseimet akik régen foglalkoztak fuvarozással, hátha tudnak adni egy jó ajánlatot... Igen gondoltam, hogy Bologna messze van, azért is írtam hogy elég kacifántos lenne... Mekkorák a gyerekek?
már megbocsáss, de ha leírom a pontos árakat, akkor mi értelme annak, hogy kb 80 euro??? Ha regionaleval (HELYI VONAT!!) megy az ember 11,75 euro/ fő, azt 4-el szorozva 47 euro, ha IC-vel (INTERCITY!!) akkor 18,5/fő azt 4-el szorozva 74, ha ferrobiancával (Olyan mint TGV) akkor 25 euro 4-el szorozva 100 euro. Átlagot számolva 100+74+47=221/3=73,6 euro, igaz, hogy kb 80 azaz +/-7. Így gondoltad?
A mi kabinszámaink 10066 (abban leszünk mi).Azután jön még velünk 3 pár.az övéké 10067,10035 és10026.Szóval mi a 10. emeleten leszünk.Tényleg jó lenne találkozniTi hányan jöttök??és honnan??és mivel??
Azért még a repülős megoldás mindig érdekelne minket..csakhát jó lenne Milánóig,.mert rákérdeztem Bolognából nagyon drága lenne a vonatjegy+ a szállás az már nagyon sok.
A buszos megoldásnál utazoZsuzsára gondolsz.Vele én is tárgyaltam,de sajnos nem jöttünk annyian össze.10en túl sokan voltunk.2 buszra meg túl kevesen.
Nekünk is van autónk.Legrosszabb esetben azzal megyünk,de 10-13mat eszik+a parkolás 12 napra elég sok.
persze nem azért írtam, csak ugye mi is lefoglaltuk, és utána olvastam itt a fórumon, hogy mennyire fárasztóak az utak, és utána kaptam meg a kirándulás csomagok árait. ezután gyorsan lemondtam az utat.
Ránéztem neked, mennyibe kerül ha mondjuk Bolognáig jöttök.... Dec. 16-án indul és amit én megnéztem 2 felnött 2 gyerekre, 2 bőrönddel+ a 4 biztosítás, összesen 49.225 Ft-ot adott meg... Persze ez még csak Bologna és onnan el kellene menni Genováig, ráadásul 1 nappal korábban vagytok... Szóval elég kacifántos így is... Olvastam hogy van aki indít kisbuszt az indulások időpontjában ha jól láttam 20000 Ft oda-vissza... Ott nincs már hely? Lehet mások is vállalják ha rákeresel.... Csak ötlet... Még nem tudom hol lesz a kabinunk, még nem kaptam meg de valószínűleg valahol a 11 és 13.-ik emelet között. Ha tudom pontosan megírom. Ti már tudjátok? Jó lenne találkozni veletek, legalább hallanék egy kis magyar szót is :)))
Köszönöm ez lett volna a következő kérdésem!!Ugyanis mi a családdal decemberben megyünk,de a férjem a nagylányával január 26.án megy a Splendidára.Megy még valaki akkor?????????????
A rep.jegyük már megvan.43.000 ftért rendeltem nekik csomagokkal együtt a ryanair-nél.Jó ez az ár???
A következő kérdésem lett volna,hogy hogyan tovább..,de te megelőztél!!Még egyszer köszi!!
Ja,és még annyit,hogy ott a reptéren a 3. bódénál.Hogyan kell kérni a jegyet a központi p.udvarig??Van valami neve???
Szia Zsanett!!!Ne haragudj,de többször próbáltam már neked írni,de 2 napja folymatosan azt írja ki,hogy a "hozzászólás nem tartalmaz szöveget".Remélem most sikerül!!!
Szóval mi is ott leszünk dec.17én a Divinán.10en megyünk Komáromból.Azt ,hogy hogyan jutunk oda még nem tudom,mert vagy 2 kocsival,ami a gyerekek szempontjából kicsit szűkös lenne.Vagy 3 kocsival,vagy 1 kocsival és egy kisbusszal...Szóval még nem tudom!!!Rep.jegyet is néztem,de az most a szerintem karácsony miatt kicsit drága lenne.4ünknek (2 felnőtt+2 gyerek) 198.000 ft-t adoot ki a ryanair és az még csak Milánóig lenne..
Ja,,és én is hajón ünneplem a szülinapomat!!!!!!!!!!!Dec.20.a Cassablanca!!!
Most rám hoztátok a frászt. Pedig utazási iroda intézte. Hívom is őket!
Azért nem értettem hogy mindenki " milyen bonyolultan megy".
A Genova térképet is megnéztem, ott van a reptér a kikötő mellett....
Nagyon benéztétek ezt a Genoa reptért, mert hogy ez Svajc-ban van. Genovába a legegyszerübb eljutni, az elöbbi leirás szerint. Milánoig. Ryanir milánótol vonat ic. Ez a legolcsóbb , Nekünk ketőnknek oda vissza 30 000ft.volt, most nov.20.ra
Sziasztok!
Mi is megyünk jan.30-án Genovából, többen kérdeztétek hogyan lehet eljutni.
Mi közvetlenül megyünk wizzairrel szerintem a legegyszerübb és még olcsó rá a jegy.
9 óra felé ott vagyunk, csak át kell menni a kikötőbe. Lejjebb olvastam, hogy már be lehet elöbb chackkolni.
Még annyi, az akció ahol kinéztem magamnak az utat nem csak ez az út volt nagyon olcsó, tehát nincs összefüggés az ár és az elérhető célok távolsága között.
Szia... végül nem rendeltem meg. Az ügyintézőm azt tanácsolta jobb a hajón mert belefuthatok akciókba ami az italcsomagokra vonatkozik... Én közvetlenül az MSC-nél vettem a jegyeket.
Genováig nagyon egyszerű eljutni. Rayenairrel reggel 6 óra 10-kor indul a fapados repülő és 7,45-kor Milánó Bergamó repülőtérre ( kis reptér) érkezik. A csomagok 15 percen belül a kezedben vannak. A kijárattól jobbra a 3. bódénál lehet jegyet venni a buszra( 10 euru/fő) a Milánó Center pályaudvarig,ami kb. 45-50 perces út. (Félóránként indulnak a buszjáratok ) A Milánbói pályaudvaron meg lehet venni Genovába a vonatjegyet, ami egy intercity vonat és 11,10 órakor indul. Kb. másfél óra a vonat menetideje, és már Genovában is vagy. A Genova-Principal megállónál kell leszállni. A pályaudvar kijáratától 200 méterre van a kikötő, ahol becsekkolhatsz a hajódra kb.13 órakor. Ennyi....
Azért pihenésnek sem rossz:-) január elején már fürödtem a tengerben Hurgadán.
Az egyiptomi árakat nem ismerem, az is tény Jeruzsálem messze van a kikötőtől, de úgy vélem itt is olcsóbb taxival, különösen 9 személyessel és ez megoldható Izraelben nem úgy mint Egyiptomban.
Jordániában pedig taxival harmada Petra mint amennyiről írsz.