Isten őrizzen attól, hogy a köhögős gnóm legyen a példa, de ez sokat elárul valamiféle gondolkodásmódról, hozzállásról:
Körmend-KKK MK meccs előtt:
"decemberi bajnoki mérkőzést a vasiak nyerték 79-66-ra, az első félidő viszont a kaposváriaké volt. A fiúk most is kiegyeznének egy szoros vereséggel is"
Dombesz-Pécs MK visszavágó előtt LaCzigler:
"nem úgy lépünk majd pályára, hogy belefér egy harmincpontos vereség is, mert ebből csak baj lehet. Úgyhogy győzni megyünk Dombóvárra is"
De természetesen én sem értek ehhez, szóval csak a nagyon szubjektív véleményem az, hogy így nem lehet egy meccsre elmenni.
Nyilván nem igazán lennék motivált és ne érts félre nem akartam bántani egyik játékost sem, teljesen egyértelmű hogy nem jól vannak a dolgok így, nagyon jól ismerem ezeket a helyzeteket (bár hála nem én nem kapok fizut hónapok óta). Azért vannak extrém esetek amikor a játékos még így is hihetetlenül játszik, mondjuk néha nem értem hogy tudnak így kitartani....
Jogos, bár szerintem 100 edzőből csak a Báne tudta ezt kihozni, de nem biztos hogy azért mert ő a legjobb edző a világon. Ehhez sok minden kell, pl.: az ő fanatizmusa is. Nem maradt volna ő itt örökre. A gyökerektől kezdve rossz minden, hiteltelen, újra kell építeni mindent. Egyébként antimonok vagyok én is.
Te mennyire lennél motivált, ha 3 éve mindig a 3-6 hónappal ezelőtti fizetésedet kapnád kézhez, persze nem rendszeresen hanem össze-vissza? Plussz néha kikapcsolnák a villanyt, vagy a gázt a klub által bérelt lakásban, ahol a családoddal laksz.
Jah amúgy meg szívesen segítenék a ti Tibiteket kicsinálni csak előbb még a mi Gáborunkat kéne. :) Sajna nálunk a csajok vannak egyre nagyobb gödörben, főleg így hogy Stojan csapata meg folyamat nyer..... :S
Szerintem azért ez elég összetett probléma, úgy értem... nincs pénz, hülye az ügyvezető, motiválatlan játékosok. Egyáltalán akarnak még játszani? Csak mert így elég nehéz azért..... bocsi hogy beleugatok csak szerintem azért nem csak Krivi tehet róla...
De azt a kettőt is ki ellen szereztük:(( Tragédia.A félidei állásnál sejtettem, hogy meg fogunk zuhanni és 10 feletti vereséget szenvedünk. Hát sajnos bejött. Mi a szarért hajigáljuk a hármasokat, ha egyszer nem megy be. Az ok, hogy az elsőben bement 8, de az nem jelenti azt, hogy utána is folyamatosan hajigálni kell.
Még az a szerencse, hogy Krivi ott volt edző és ismeri a volt csapatát. Képzeld mennyivel szívnánk, ha ez a remek szakember nem mondta volna el a tutit.