A Prayer For The Heart
NME.com reports about the collaboration between Björk and John Tavener, an exclusive new song performed by Björk and the Brodsky Quartet. The song, "A Prayer For The Heart" is used as background music at the "Devil's Playground" exhibition by photographer Nan Goldin.
The song itself is a fifteen minute hymn of Björk singing Kyrie Eleison in both english and Greek ("Kyrie, I-isou Christe, I-ie Tou Theou, Eleison Me" / "Lord Jesus Christ, Son Of God, Have Mercy Upon Me").
A spokesperson said: "That recording is one of many that Björk is currently working on - it will definitely be released at some point in the future."
Mókás adalék:
--tegnap kértem meg egy haverom, hogy vegye majd fel nekem 19-én a HBO-ról a Táncos...-t videóra, de asz'em most már inkább a DVD-t választom :)
ez kezd nagyon gyanús lenni nekem. ennyi pozitív dolog történjem velem egy nap...
PPvideó, meg a DVD híre is... meg egy csomó más is és még a hó is esik...
:-)
Végre!
Megvan, mivel lepem meg magam karácsonyra:
TÁNCOS A SÖTÉTBENDVD végre megjelenik Mo.-on!!! :)))
Baráti ár, magyar szinkron (ha már rajta van, egyszer meg lehet így is nézni).
>szeretném a véleményedet kérni, hogy valójában mit takarhat, mi történhet a cenzúra alatt pörgő képkockák alatt...
A takarások egy része nyilván azt a másfél cicit szándékolt kivonni a közizlésből, a nagyobbik hányada viszont a gyöngyfűzéses ruha gyártástechnológiáját burkolja a sejtelem homályába.
Jelesül is, hogy a gyöngysorok pirszing(piercing)-technologiával vannak a bőrbe fűzve. A legdurvább képek pedig egyenesen magát a gyártás folyamatát mutatják be.
ehh nem tudom mi a gáz, 2.04-es acéval tömörítettem, de beállítottam, hogy 2.0-ás tömörítést használjon. Próbáld meg 2.04-essel, ha nem megy, akkor kénytelen leszek újra össszepakolni. Mivel töltötted le?
mivel engem is elgondolkodtatott a dolog és senki sem reagált Dr.Griggs Pagan Poetry kérdésére, felelevenítem a témát (beszéltem vele és kiderült, hogy nem a cenzúrázott rész érdekli, hanem a "turmix" szerű digitális effekt alatti rész)
A hivatalos site-on ez van:
pagan poetry : a version with a mysterious fairground sound, an acoustic treatment and an aggressive rendering that, he said, "will be quite full on, like blood pumping through veins."
Hmmm, mi mindketten másra gondoltunk. Főleg, hogy két ilyen ütemes mozgásos jelenet között látható az arca, amire kiül az orgazmus...
Vagy lehet, hogy tényleg csak vértől lüktető vénák?
leszedtem a mononokés cuccot, de crc errorra panaszkodik és sajna nem is jácca le, azt mondja format is not supported Error ID = 0x80040265 [winace 2.0]
Az általad említett I go humble című szám kizárólag Post album Japán Import cd-in található meg, vagy e fent említett albumhoz kapcsolódó single cd-ken. A Homogenic Import cd is tartalmaz 6 számot, ( csakúgy mint a Debut album: Play Dead, és Atlantis) amik az Európai verziókból sajnos kimaradtak.
Salax
Minthogy alkalmad nyíld megtekinteni a Pagan Poetry klippet, szeretném a véleményedet kérni, hogy valójában mit takarhat, mi történhet a cenzúra alatt pörgő képkockák alatt...
elvileg a heten jelentek meg:
Bjork - Live At Cambridge 1998 DVD (One Little Indian, UK)
Bjork - Live At Shepherd's Bush Empire 1997 DVD (One Little Indian, UK)
Bjork - MTV Unplugged 1994 DVD (One Little Indian, UK)