Azon kívül, hogy leírtad a belehörgést, nem történt semmi ilyen.
A ballib teljesen korrekt megjelölés, ha neked ez szitokszó, hát rendezd le magaddal. Ha a székely góbé szavazási hajlandósága kerül szóba, szerintem az egyik legelső lehetséges opció a pártpreferencia kitárgyalása, még ha te esetleg nem is ezzel a szándékkal említetted. Ettől fórum.
Varga rohangászik mint egy dervis utánuk a világban közben itthon meg megdiakampányt inditanak hogy pfúj köcsög imf.
Egyszer valamelyik nyilatkozta az imf részéről hogy tudják ők nem pozitiv dolognak vannak megálitva a világban hisz a pénzül kell az országnak de ennek fejében ok felelős gazdálkodást irnak elő. Ez meg ugye nem jo a lakosságnak igy elviselik hogy ha a politika pocskondiázza őket egy kicsit.
Na mindennek van határa. Most befejezkét egy ujabb kötcsög országgal a dolgot ...
És mennyien néznek értetlenül, amikor jól megmondják a megmondóemberek, hogy ez milyen csúnya dolog, ugyanakkor ugyanezen megmondóemberek meg mélyen kussoltak a korábbi nokiásdoboz-érában.
"Én meg csupán arra vagyok kíváncsi, de senki nem hajlandó Ballibpusztáról válaszolni, hogy vajon miért kellett jönniük 2008-ban olyan villámgyorsan, hogy előtte hetekkel még arról volt szó, hogy minden rendben van, de amikor jöttek (tényleg csak hetekkel később), akkor már az azonnali államcsőd elkerülését biztosító tényezőkként köszöntötte őket az a szakértői gárda (Gyurcsány "Timföld" Ferenc, nemzetvezető miniszterelnö kúr & Bajnai "Lúdas Mátyás" Gordon, NFGM-guru, just to name a few), akik pár hét alatt összehoztak - ezexerint - egy dübörgően sikeres gazdaságból egy államcsőd szélén tántorgót. És az ilyeneket sírják vissza az idióta ballibek. Nem értem, nem értem. :-)"
Ez így van. Nekem nem esik nehezemre kivárni, te meg - bármennyit kívánnál is súgdosni ide vagy oda - el sem akarsz indulni ezen az úton, hanem a jól bevált és defetista ballib érvvel támasztod ezt alá.