Ezt a Párizsban több helyszínen felvett változatot (E. Gvazava, J. Cura, R. Panarai, Z. Mehta) különösen szeretem. Tetszett annak idején a "tévéközvetítés" is :)
...én meg képzeld kb kétórája egy amolyan házibuliban vei vu veit. te emlékszel erre a zenére? én arra emlékszem, hogy mikor általános isibe jártam, szóval hogy 8adikos koromtól egészen 17 éves koromig, azt hazudtam a pasiknak akikkel amolyan szűzies flörtökbe keveredtem, hogy nem smároltam még soha. mert azt gondoltam, hogyha béna vagyok, akkor emögé az érv mögé bújhatok. na és akkoriban volt annyira nem menő ez a zene, még a zenebutikban is voltak. nagyon teccet a pasasnak a ballonkabátja a klipben, és hozzá a fapofa, és a vokálos csajok is nagyon ott voltak. és nem sokkal azután hogy láttam ezt a klippet láttam a meteot, amiben olyan volt, mintha az énekespasas játszotta volna a hőst. de amúgy lehet hogy nem, csak a ballonkabát miatt gondolom én...
és még az jutott az eszembe, hogy grandpierrbe is milyen szerelmes voltam, mindig lestem a perpétummobilét, amit később felváltott a hármascsatorna. ez egy ilyen ifjúsági műsor volt, gondolom a dekadens szocializmus utolsó próbálkozása arra, hogyan tartsa össze a dekadens ifjúságot. ilyen arcok szerepeltek benne mint vaszlavik aki az egyik adásban kőlevest főzött...
szóval most szépen elnosztalgiáztunk ezen, az este további részében pedig marad a zagyvazene a kedvenc kocsmánk zenegépéből...