Elvtárs, zárt területen jársz! Belépési engedélyért a Központi Bizottsághoz folyamodhatsz, ha a káderlapodat leadod a személyzeti osztály iketagfelveteli@index.hu címén. Ha szerencsés vagy, bölcs döntéséről értesít a Párt. Ha nem, akkor az Államvédelem.
Kedves Mutykó!
Köszönöm a jó tanácsot.
Gyanús volt nekem is, hogy kör alkú a csillagjuk........ meg még más árulkodó jelek is voltak de azokat nem már csak azért sem írom ide.
Azért "legalább megtróbáltam" (ezt is!).
Nem lehet egy szavad sem, mert mindent bedobtam, dehát ezeknek már nem szabad nagyokat álmodniuk úgyláccccik!!!
Üdv. M.
Figyelj.... takaroggy már el innen!
Nem veszed észre, hogy ez egy zártkörű buli, és rád itt semmi szükség?! De miért is vennéd észre, a magadfajta pont a szardobálásról híres.
Húzz el innen a büdös francba, a saját genya topikjaidba!
(A többieknek pedig: legyen már ignore on ennek a kis piócának!)
Elvtársak!
Ivan Gorcsok elvtársat keresem eligazítás céljából. Ö oly nagylelküen vállalta a burzsoá Antall-kormány által félbeszakított kiképzésem folytatását. (Lásd 3123-3125-ös hozzászólások). Aztán magamra hagyott az illegalitásban. Pedig eszménknek szüksége van az ifjúságra, s bár nem kétlem, e téren a Fiatal Baloldal hatékonyan alkalmazza a Párt módszereit,én továbbra sem tudom, hogyan harcoljak az impirilista burzsoázia ellen a proletariátusért! Elvtársak segítsetek!
Ebből is látszik, hogy az eftárs alkalmatlan pártfeladatok ellátására. Az akkori pártdirektíva a hazai gyártmányú R-10 tipusú számítógép alkalmazását írta elő, a bolgár elvtársak által gyártatott mágneslemez egységgel. Méghogy r20. Nagyzási mánia. Jó, hogy nem r30??
Mit gondol ön Medgyessy elvtársról?
Egyértelműen a válaszom:
a./ !!!
indoklás: Mivel Medgyessy et igazi jó elvtárs, kiváló vezető és ( reményeim, álmaim) meggyőződésem szerint remek szónók /lesz!/ csak tőlünk függ mennyit beszéltetjük, hogyan képezzük állandóan tovább beszédileg, vagyis egyfolytában magyarul beszéltetjük, minden idegen "ee"-zés "öö"-zés nélkül!!
Esetleg kitalálhatjuk a gondolatait kimondatlanul is, és minden ki nem mondott szavával is egyetértünk.....
Kovács elvtársról?
a válaszom b./ és szabadlegyen egy d./ választ is adnom.
vagyis: Kovács et. nagyon-nagyon jó(!) (a Lendvai természetesen szebb...) és Kovács et. a legszebb külpolitikai álmomat is valóra fogja váltani. Vagyis egyek leszünk nemsokára Európával vagyis európai elvtársainkkal.!
Ez az álmom és remélem valamennyiünk álma, kívánom, hogy mielőbb váljon valóra. Fessük egészséges-dicsőséges vörösre Európát!
Tisztelettel.
Morpheusz (reményeim szerint leendő et.)
Kitől kell visszafoglalni az országot?
MORPHEUSZ válasz erre | adatok | e-mail 2002.06.14 13:49 (58)
Viktorunk egyszerűen elfáradt/belefáradt a játékba, de nem veszi tudomásul, hogy a meccsnek VÉGE van!!!!!!!!!!!!!!
Mivel ő nem hajlandó levonulni a pályáról a játékostársai is vele maradnak (na szerencsére nem mind) és így az őket istenítő "tömeg" a lelátókon még nem mozdul a helyéről..... még reménykednek, hiszen Viktor a csapatfőnök még mindig rugdossa a labdát, próbál beletalálni a kapuba, a saját kapuját sokszor el is találja, onnan vissza is kapja a labdát -néha erősen- de tartja a lelket a lelátón ülőkben. Ezért van az ilyen és hasonló szöveg: országvisszafoglalás stb. Lesz még majd sok újabb is, vannak írótársai akik segítenek neki.......
közlöm önnel, hogy pártaktivistáink 150 %-osan teljesítették a tervet (mint mindig) és máris befejezték az ön átvilágítását.
Azonban ön sajnálatos módon fennakadt a szűrőn, és most ott csüng.
Javasoljuk, hogy amint lemászott a szűrőről, jelentkezzen az önhöz ideológiailag közelebb álló pártban, hozzánk ön nem méltó.
Az elvtárson vörös bikini lesz??
Nem lesz túl feltűnő az elvtárs? Tudja, a szigorú konspirációs szabályok...
Morpheusz mégnemelvtárs: előbb önt nemzetbiztonsági szempontból átvilágítjuk. Az eredményről levélben értesítjük 30 napon belül.
Addig is, kérem töltse ki az alábbi tesztet:
Mit gondol ön Medgyessy elvtársról? a) Medgyessy et. igazi jó elvtárs, kíváló vezető és szónok
b) Hát, lehetne rosszabb is
c) Medgyessy egy makogó majom, aki Kovács et nélkül még a fán is fordítva ló...ülne
És Kovács elvtársról? a) Kovács et Sztálin et méltó reinkarnációja
b) Jó-jó a Kovács, de a Lendvai akkor is szebb
c) Kovács egy pszichopata ámokfutó, 2 doboz szeduxennel tudom csak elviselni a nyilatkozatait
Tisztelt ELV/OLVTÁRSAK!
Ezóton szeretnék egyesülni!
Meguntam a folytonos álnév mögé bujdokolást álnéven való álmodozást és így itt és most jelentkezem!
Mindenfajta elvtársi/olvtársi hivatalos-félhivatalos álmodozást felvállalok és arról pontos jelentést írok a T. Párttitkár et. -nek Elnök et.-nek KGB- -KPB. stb. részére.
Kérem egyesülési szándékomat elfogadni szíveskedjenek.
Leendő egyesült tagtársuk.
Morpheusz
Mivel illegalitásban vagyok, így az alábbikban ábrázolt helyen várom Önt éjjel 2 órakor. Legyen Önnél egy friss Szabad Nép, hogy megismerjem. Rajtam vörös bikini lesz, Pártunk jelvénye van tetoválva a hasamra.
Mi, itt a bezprími PB-ben nagy szeretettel fogadnánk a külügyminiszter elvtársat, de -mint írtam volt- arra is hajlandóak vagyunk, hogy egy kihelyezett frakcióülést szervezzünk az alsóörsi székházban.
40 ám a zöregannya az elvársnak!
:)
Azé' a Go-Go Málcsikot köszönöm, az ilyen mindig jól jön.
Se...izé... a külügyminiszter et nem jön leányt búcsúztatni? Mondjuk hétvégén?
No problemo eftásnő, tudjunk mink itt Solymáron, hogy 40 felé már romlik az ember látása ...
Mellékelten elküldöm a képet Leonyid "Go-Go Málcsik" Tangov eftásról, akit a solymári PB rendelt meg az eftásnőnek és eftásnőinek a leánybúcsúztató bulira.
Jajj, bocsáccsa meg az elvtárs, valahogy nem vettem észre. :(
Alázatosan kérem kiengesztelődését, és köszönöm a gyönyörű csokort (imádom a tulipánokat!).
(Egyébként pedig, csak holnap után lesz, a nemzeti ünnepünkön. :)
Mi ilyen alakokkal - akiket a vérbíróság jogosan, indokoltan, minden alappal meghurcolt-megbüntetett - semmiféle kapcsolatot nem szokunk tartani.
Vigyen neki bablevest a kamcsatkai nénikéje.
Felajánlom szolgálataimat a külügyek rendezésében.
Születésnapja alkalmából a Dühös Bika alapszervezet nevében küldünk Önnek egy kis figyelmességet.
Sajnálatos módon, hímnemű elvtársaink nem vállalták a szerepet. Kérem, ettől tekintsen el.
Úgy látszik gondosan ügyel a fasisztoid moderancia, hogy teljes legyen az átfedés a letiltogatások között.
Önnek pedig KITARTÁS az illegalitásban!
Legalább annyit tanultunk, hogy még nem teljesen jött el az ideje, hogy újra nyíltan hassználhassuk a jelképeinket... De már nem sok van hátra ezeknek a sejteskedőknek!!!