Keresés

Részletes keresés

Dühös Bika elvtárs Creative Commons License 2002.06.17 0 0 3212
Kyu etnő.!

Mi itt az alapszervezetnél, a Nőtanács bevonásával, úgy tudjuk, hogy igenis malac volt. Szép, rózsaszínű malac, amibe 10 és 20 forintosokat dobált Medgyessy et. és b. neje. Néha előfordult, hogy fogpiszkálóval kihalásztak belőle egy kis pénzt, mert nem maradt párizsira a vacsihoz. Alapvetően azonban szigorúan megvonták maguktól a jó falatokat, hogy gyűljön a pénzecske a malacka hasikájában.

Dühös Bika s.k.

p.s. a persely az alábbi modell alapján készültT

Előzmény: sin x (3209)
tatjana fjodorovna. Creative Commons License 2002.06.17 0 0 3211
Elvtársak! Kérek engedélyt kérdezni! /Ha jelentkezésre most nincs mód./ Mire fogja Pártunk és Medgyessy et. költeni azt a sok pénzt?
Lajos bácsi Creative Commons License 2002.06.17 0 0 3210
Igen, azóta ia folyamatosan lélegzem.
Pamela et.-nő csak néha segít ebben.
Előzmény: Dühös Bika elvtárs (3208)
sin x Creative Commons License 2002.06.17 0 0 3209
Elvtársnő,

biztos forrásból tudom, hogy nem is malac volt az a persely...
De a szigorú konspirációs okokból kifolyólag nem árulhatom el, hogy hanem akkor mi.

kyu min.elnök, titokminiszter

Előzmény: Dühös Bika elvtárs (3206)
Dühös Bika elvtárs Creative Commons License 2002.06.17 0 0 3208
Lajos bátyám!

Maga szépen eltűnt a süllyesztőben! Már hiányoltam. Csak nem a vasárnapi söröcskék hatása alatt ál? Esetleg Pamela etnő még minidg lélegezteti?

Dühös Bika

Előzmény: Lajos bácsi (3207)
Lajos bácsi Creative Commons License 2002.06.17 0 0 3207
Ejh, mintha csak magam mondtam volna...
Tegyük hozzás, hogy a forradalom nem karácsonyfaünnepély.
Bion, bion.
Előzmény: Dühös Bika elvtárs (3204)
Dühös Bika elvtárs Creative Commons License 2002.06.17 0 0 3206
Elvtársak!

Medgyessy et. most ismét példát mutatott nekünk.
Egy jó kommunista tud spórolni.
Vezérünk mai hírek alapján 210 milkát gyűjtött össze a malacperselyben.
Így kell ezt csinálni, drága elvtársak!

Dühös Bika

tatjana fjodorovna. Creative Commons License 2002.06.17 0 0 3205
Tovaris DÜHÖS Bika!
Elöbbi figyelmetlenségemért önkritikát gyakorolok. Csak hát felrémle bennem Gojko Mitics et. alakja...
Dühös Bika elvtárs Creative Commons License 2002.06.17 0 0 3204
Kyu etnő.!

A mozgalom nem palacsintaevés!

Dühös Bika et.

Előzmény: sin x (3200)
tatjana fjodorovna. Creative Commons License 2002.06.17 0 0 3203
Tovaris Ülö Bika!
Nem is reméltem ily kegyet! Örömömben dalra fakadok: Mint a Mókus fenn a fán, az úttörö oly vidám...
Jut eszembe: ne legyen az újjászervezett úttörö mozgalom neve inkább: Árokbetemetö Szövetség? ÉLJEN ÉS VIRÁGOZZÉK KOVÁCS ELVTÁRS!
Előzmény: Dühös Bika elvtárs (3201)
imrejr79 Creative Commons License 2002.06.17 0 0 3202
Elvtársak!

Lenin atyánk nem lenne büszke ránk, ha látná, az anyázást ami itt folyik. Érvekkel is bizonyára meg tudjuk a vendégeket győzni, hogy Lendvai et.nő a leghiggadtabb és legvonzóbb képviselőnő, Szdsz-es bajtársaink pedig a magyar nép akaratát helyzi mindenek elé. Továbbá, hogy mi csak azért nem akarjuk újraszámolni a szavazatokat mert annak a költségéből inkább lélegeztetőkészülékeket veszünk a rászorulóknak.

Maximum megbékéljünk és megemlékezzünk...

Ároktemetéssel és a 100 napos terrvel a Magyar Népköztársaság felvirágoztatásáért!

Dühös Bika elvtárs Creative Commons License 2002.06.17 0 0 3201
"Bár: magamfajta tapasztalatlan KISZleány nem kérdez, csak jelenkezik."

Elvtársnő!
Fenti mondatáért a Párt elismerő oklevélben részesíti. Felvételi kérelmét soron kívül elbíráltuk. Önt a Párt felvette soraiba.

Dühös Bika et.

Előzmény: tatjana fjodorovna. (3199)
sin x Creative Commons License 2002.06.17 0 0 3200
Fúúújjjj, meglehetősen gusztustalan feladatnak tűnik...
Előzmény: Dühös Bika elvtárs (3198)
tatjana fjodorovna. Creative Commons License 2002.06.17 0 0 3199
Eftárs! Miért akar a Nötanács mutykón könnyíteni? Nincs ennél fontosabb feladat? Bár: magamfajta tapasztalatlan KISZleány nem kérdez, csak jelenkezik.
Előzmény: Dühös Bika elvtárs (3198)
Dühös Bika elvtárs Creative Commons License 2002.06.17 0 0 3198
A Nőtanács aktivistái, még a 88 éves Mici néni is szerepet vállal ebben a nemes feladatban.
Az akció fedőneve: Könnyítsünk mutykón!
Elvtársnők, van még jelentkező?

Dühös Bika et.

Előzmény: gegenseegross (3193)
tatjana fjodorovna. Creative Commons License 2002.06.17 0 0 3196
Köszönöm eftárs! Addig is:
Éberség! Elöre a Medgyessy úton!
Előzmény: BaSand (3195)
BaSand Creative Commons License 2002.06.17 0 0 3195
Majd beajánlom személyzetis elvtársnak. Ő szereti a kisdobos elvtársnőket.
Tanítani. Majd megteszi a párt ajánlatát.
Előzmény: tatjana fjodorovna. (3192)
imrejr79 Creative Commons License 2002.06.17 0 0 3194
Valóban. MORPHEUSZ et. úgy tűnik nem szapulja eléggé az Orbánnáci csapatot. Bár láthatjuk, hogy ideológiailag a helyén van a szíve, gyűlölete még nem elég erős.

Javaslatom, hogy további terepgyakorlaton vegyen részt a baráti topicokban (kifejezetten Wizes, PuPu vagy mutyko elvtársak topicjaiban), és ha ott már az elfolythatatlan gyűlöletéről bizonyosságot adott, 2 hónap után felülvizsgáljuk a kérelmét.

Bajtársi üdvözlettel:
imre et.

Előzmény: gegenseegross (3179)
gegenseegross Creative Commons License 2002.06.17 0 0 3193
Haver, a húgom azt üzeni, szívesen segít megoldani a problémáidat, ha cserébe békén hagysz minket.

Fk

(PS: nagyanyám hozzátette, hogy ő is, ha csak ezen múlik)

Előzmény: Törölt nick (3188)
tatjana fjodorovna. Creative Commons License 2002.06.17 0 0 3192
Eftárs!
Mint mondtam illegalitásban vagyok, nem kommandóban, meg brigádban! Hogy is lehetne ott egy magamfajta képzetlen kisdobos! Mint már jeleztem, még azt sem tudom, mit csináljak atomvillanáskor! Hát hogy lehetnék így tagja bármely nemes mozgalomnak?
Kétségbeesett eftársnöje: Tatjana Fjodorovna
Előzmény: BaSand (3189)
MORPHEUSZ Creative Commons License 2002.06.17 0 0 3191
Kedves Mutykó!
Köszönöm a jó tanácsot.
Gyanús volt nekem is, hogy kör alkú a csillagjuk........ meg még más árulkodó jelek is voltak de azokat nem már csak azért sem írom ide.
Azért "legalább megtróbáltam" (ezt is!).
Nem lehet egy szavad sem, mert mindent bedobtam, dehát ezeknek már nem szabad nagyokat álmodniuk úgyláccccik!!!
Üdv. M.
Előzmény: Törölt nick (3182)
sin x Creative Commons License 2002.06.17 0 0 3190
Figyelj.... takaroggy már el innen!
Nem veszed észre, hogy ez egy zártkörű buli, és rád itt semmi szükség?! De miért is vennéd észre, a magadfajta pont a szardobálásról híres.
Húzz el innen a büdös francba, a saját genya topikjaidba!
(A többieknek pedig: legyen már ignore on ennek a kis piócának!)
Előzmény: Törölt nick (3188)
BaSand Creative Commons License 2002.06.17 0 0 3189
Az elvtársnő a BIT robbantós különítményben van, vagy a plakátbrigádban?
Előzmény: tatjana fjodorovna. (3187)
tatjana fjodorovna. Creative Commons License 2002.06.17 0 0 3187
Elvtársak!
Ivan Gorcsok elvtársat keresem eligazítás céljából. Ö oly nagylelküen vállalta a burzsoá Antall-kormány által félbeszakított kiképzésem folytatását. (Lásd 3123-3125-ös hozzászólások). Aztán magamra hagyott az illegalitásban. Pedig eszménknek szüksége van az ifjúságra, s bár nem kétlem, e téren a Fiatal Baloldal hatékonyan alkalmazza a Párt módszereit,én továbbra sem tudom, hogyan harcoljak az impirilista burzsoázia ellen a proletariátusért! Elvtársak segítsetek!

ELÖRE!

Dühös Bika elvtárs Creative Commons License 2002.06.17 0 0 3186
mutyko!

Illatos topikokat kell nyitni, pl. "Orbán Viktort feljelentik!", az csak igazán gusztusos.

Jó szagolgatást!

BaSand Creative Commons License 2002.06.17 0 0 3185
Ebből is látszik, hogy az eftárs alkalmatlan pártfeladatok ellátására. Az akkori pártdirektíva a hazai gyártmányú R-10 tipusú számítógép alkalmazását írta elő, a bolgár elvtársak által gyártatott mágneslemez egységgel. Méghogy r20. Nagyzási mánia. Jó, hogy nem r30??
Előzmény: Törölt nick (3184)
gegenseegross Creative Commons License 2002.06.17 0 0 3183
csak a fikázásra tömörültek párba!

Igen. Még mielőtt te megvetted volna életed első számítógépét és megismerted volna életed első barátnőjét. Nem mi tehetünk róla, hogy nem jött össze.

Fk

sin x Creative Commons License 2002.06.17 0 0 3181
Késő.
A Párt már egybehangzóan elutasította az ön felvételi kérvényét.

kyu pártelnök

Előzmény: MORPHEUSZ (3180)
MORPHEUSZ Creative Commons License 2002.06.17 0 0 3180
Tisztelt Kyu ELVTÁRS!

A kitöltöt tesztet ezennel felterjesztem:

Mit gondol ön Medgyessy elvtársról?
Egyértelműen a válaszom:
a./ !!!

indoklás: Mivel Medgyessy et igazi jó elvtárs, kiváló vezető és ( reményeim, álmaim) meggyőződésem szerint remek szónók /lesz!/ csak tőlünk függ mennyit beszéltetjük, hogyan képezzük állandóan tovább beszédileg, vagyis egyfolytában magyarul beszéltetjük, minden idegen "ee"-zés "öö"-zés nélkül!!
Esetleg kitalálhatjuk a gondolatait kimondatlanul is, és minden ki nem mondott szavával is egyetértünk.....

Kovács elvtársról?
a válaszom b./ és szabadlegyen egy d./ választ is adnom.
vagyis: Kovács et. nagyon-nagyon jó(!) (a Lendvai természetesen szebb...) és Kovács et. a legszebb külpolitikai álmomat is valóra fogja váltani. Vagyis egyek leszünk nemsokára Európával vagyis európai elvtársainkkal.!
Ez az álmom és remélem valamennyiünk álma, kívánom, hogy mielőbb váljon valóra. Fessük egészséges-dicsőséges vörösre Európát!
Tisztelettel.
Morpheusz (reményeim szerint leendő et.)

Előzmény: sin x (3176)
gegenseegross Creative Commons License 2002.06.17 0 0 3179
Kitől kell visszafoglalni az országot?
MORPHEUSZ válasz erre | adatok | e-mail 2002.06.14 13:49 (58)
Viktorunk egyszerűen elfáradt/belefáradt a játékba, de nem veszi tudomásul, hogy a meccsnek VÉGE van!!!!!!!!!!!!!!
Mivel ő nem hajlandó levonulni a pályáról a játékostársai is vele maradnak (na szerencsére nem mind) és így az őket istenítő "tömeg" a lelátókon még nem mozdul a helyéről..... még reménykednek, hiszen Viktor a csapatfőnök még mindig rugdossa a labdát, próbál beletalálni a kapuba, a saját kapuját sokszor el is találja, onnan vissza is kapja a labdát -néha erősen- de tartja a lelket a lelátón ülőkben. Ezért van az ilyen és hasonló szöveg: országvisszafoglalás stb. Lesz még majd sok újabb is, vannak írótársai akik segítenek neki.......

Nem fogadom el.

ellentengernagy et.
topikparancsnok

Előzmény: MORPHEUSZ (3175)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!