glenn: terveztek videófelvételeket készíteni,és majd később bolti forgalmazásra bocsátani,vagy ez a dolog nem műxik,mert a kiadókkal nem lehet normálisan megegyezni az anyagiakat illetően?????
köszi!
iLane: Kopasz izmosok értesítve!
Plakátháború sux, de most este kicsit átszerveztük a dolgot, remélhetőleg holnaptól minden ok.
MCD-s dedikálás biztos nem lesz, van a ki a repcsiből egyből a színpadra vágtat! Megpróbáljuk úgy intézni, hogy amelyik zenekar akar, tudjon dedikálni a helyszínen (szünetekben). Kötelezővé nem tehetjük és sokukról még nem tudjuk mikor érkezik.
Bátortalan - s felettébb naív??? - kérdés: esetleg, véletlenül, netán lesz valamiféle dedikálás bármely zenekar kapcsán? Vagy megint Strato szindróma? Azon sem lepődnék meg...
Jogos a két pont. Elkészültek a négyszín plakátok, jól is néznek ki szerintem, csak éppen plakátháború folyik. Erről glenn többet tudna mondani. Mindenesetre a Karthago plakátok alatt ott lapulnak a Summer Rocks plakátok. Remélem, hamarosan tisztul a kép és mi is kikerülhetünk az utcára. Maidenen lesz egyébként szórólapozás.
Mér nincs plakátolva az SR2000. Aki nem olvassa az MHH-t, az nem tud róla. Az emberek most tervezik meg a nyarukat. Egyik haveromnak említettem, o pedig csak nézett egy nagyot. Jövo héten pl. jön a Maiden-re. Tessék hirdetni, különben nem lesz nézo.
Oke! Remelem a kopasz feju, izmos rendezo barataink is olvassak ezt a topicot es nem fogjak reflexbol szetrugni a fejemet amint meglatnak egy fenykepezogepet...
kösz,még Te is???
...ez már fájt!
..majd megmutatom nektek,csak vigyem be....azaz be még csak bejuttatom,de hogy el ne vegyék a konci alatt,az már gáz.
..Legion: mikor menjek a kaziért???
...vigyek valamit?
na,na,na...!!!!
...nem kell puttózni a kis orosz csodát!...lehet azzal képeket csinálni,csak filmje válogatja....egy 400-asssal csodákra képes!!!...na rz picit túlzás.
..látom nem értetek a fotózáshoz!!!!!!.....se.
"Redbuj, szárnyakat ad" :)))))))
Meghát a fal majd megtámaszt, az aljában meg lehet aludni, ha nem közlekedési útvonalban fekszel:))))))
Mert amúgy sehogy szerintem
Van tippetek, hogyan lehet állva kibírni 2 napot, pláne úgy, hogy néha muszáj lesz tombolni is. (Az én menetrendem szerint a Neck Sprain, a Nemesis, a Strong, a Pink Cream, a Gamma Ray és persze a Vanden Plas lesz a testedzés kísérőzenéje.)
Hehhehehehe... vesszek meg, de pont ugyanezt akartam tőled kérni...:-))
Nekem a boxzsákomra kéne, és az tartósabb, mert egyik cimborám szitanyomással foglalkozik, na és ő szokta dekorálni a zsákot, úgyhogy ha megkérhetlek...
Címemet egyébként az adatokból megtudhatod ám könnyen, kis púpostevém.
Bocsi, nem akarok kotozkodni csak szeretnek tisztan latni. Szoval ez azt jelenti, hogy kis pocket gepet BE SZABAD VINNI vagy azt, hogy az ilyen gepet konnyen el lehet dugni es VALOSZINULEG NEM FOGJAK MEGTALALNI.
Remelem az elobbi... :)
patek:utólsó válasz fotóügyben! Komoly fényképezőt NEM TUDSZ behozni, kis gépet (értsd:pocket)pedig bárki behozhat. Ha mégis valahogy behozod, elveszik. Pólót szerintem Immortal, Bork és Marduk nem fog hozni mert repülővel jönnek (lásd még: sporttáska+gitár).
Tudom, hogy van Maiden topic, de ez volt kéznél.
iLane: kizárt a 16-a, az London, mega buli!
glenn:utolsó kérdés fotóügyben......ha valahogy beviszem a gépem és meglátjátok a nyakamban a feszt területén akkor mit csináltok???????
.....ez volt az utcsó kérdésem!!!!!!
....további jó munkát!!!!
.....a BORKNAGAR és az IMMORTAL télleg másfél órát játszik majd???????ű
....hoznak magukkal pólókat????
köszi!
glenn: es azt is meg tudnad mondani, hogy hanyadikan lesz a buli?? Hallottam olyat, hogy a helyszinvaltas miatt atkerul junius 16-ra. Igaz ez, vagy marad 7-en??
Srácok, ne ide szemeteljetek hozzászólásaitokkal.
Ott a Baszta, nyírjátok ott egymást, egyébként meg
vessétek szemeteket Párizs helyett a topic címére:
SUMMER ROCKS 2000
Akkor szóljon is erről a topic. Kösz.
glenn, pedig van Iron Maiden topic, ha
beírod a keresőbe, megtalálod.