neked lehet, nekem bonyolult. egyébként jp, megnéztem. téma lezárva, nem olyan érdekesek, csak pár kép a bill nick megemlékezésről és a white hart lane-ről.
Tök egyszerű. Valami képnézegetővel (pl. ACDSee) megnyitod, mentés másként, és ott a legördülő menüben a .bmp helyett a .jpg, .jpeg kiterjesztést választod. És átrakja neked sokkal kisebb méretűbe.
személyes okokra hivatkozott. nagyon meglepődtem, mert semmi előjele nem volt, bár az utóbbi meccseken visszaesett a Spurs... kíváncsi vagyok, ki jön helyette. bár ez a triónak csak egy tagja, Arnesen és Jol nyomják tovább, szerintem a történtek ellenére nincs nagy gond a Tottenhammel.
Robbie Keane a szerdai vállogatott meccs után nyilatkozta:
Gyerekkorom óta arról álmodoztam, hogy gólokat rúgjak, és hogy a nemzeti csapatban játszak. Erre tessék, megelőztem Niall Quinnt az örökranglistán. Meg kell mondanom, ő is kellett, hogy ez összejöjjön. Amikor 17 évesen a vállogatothoz kerültem, Niall mindig szemmel tartott és amiben tudott segített. Köszönettel tartozom neki.
Tegnap néztem a Norwich elleni meccset és azt kell mondanom, hogy a győzelem hiánya mellett a csapat jól játszott. Tudatosság már látszik a védekezés fel van építve, a támadójátékkal még gond van, de lesz ez még jobb is. Szeretném megalakítani az első magyarországi Tottenham Fan Club-ot. Már négyen vagyunk, de szívesen venném bárkinek a jelentkezését. Jelentkezni a http://tottenham.fw.hu oldalon a fórumban , vagy pedig a szerkesztőknél e-mailben. Utazást is szervezünk Londonba a White Hart Lane-re.
Nagyon jok vagyunk!!! Regen kezdtük ilyen jol a szezont, es ha az eddigi tendenciat tartjuk, es a bajnoksag közepere feljavulunk... Cel az UEFA-kupa. Szerintem realis!