Elöször is Csabinak jobbulást. Akárhogy nézük a második félidöt 18-12-re nyertük!!!!!!! De leszünk még jobbak is. GO SOLDIERS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok! Jó meccset játszottunk és bár a győzelemhez nem gratulálhatok (amit ha nem haragusztok annyira nem bánok :)) de azt hiszem a Lovagoknak fel kell kötniük, ha otthon le akar győzni titeket!!!
Remélem a sérültjeitek hamar felépülnek és a visszavágón megint tudunk egy jó meccset játszani!
Először is gratulálok a tegnapi naphoz! Ha így folytatjátok, komoly meglepetésben lehet része az ellenfeleiteknek az elkövetkező meccseken! Érdemes volt Debrecenbe menni pulykakakast venni szurkolni!!! :-)
Úgyhogy innen nem leereszteni, csak keményen továbbra is. Mi ott leszünk a nézőtéren!!! :-)
GO SOLDIERS!
Doki
Utóirat: A mai állásinterjún csak mutogatni fogok... :-)
Uraim. Gratulálok mindenkinek a szép eredményért. Nagyon jó úton haladunk de még sok munka áll előttünk. Ha mindenki odateszi magát edzéseken akkor meglepetést is tudunk okozni. Csak így tovább. Go Soldiers. Ui: Csak nem a félidei kis beszédemen szívtátok fel magatokat? Mert ha igen akkor kössz.
shR- sztem ez rosz lett moltes tudásához képest, bár ami 1:47-től 2:00-ig tart az jó lett.
Többieknek meg gratulálok az eredményhez, majd ha fent lesznek a képek azokat meg nézzem^^. Meg lenne egy olyan kérdésem hogy következő edzés mikor lesz? Pénteken?
Gratulálok srácok! Annak tükrében, hogy az utóbbi két, Debrecen ellen vívott mérkőzés milyen véget ért, és, hogy egy debreceni csinálta az utólsó mérkőzés statisztikáját (sic!) nagyon szép eredmény! Végül is nagyobb meglepetés volt mint a a tavalyi eredmény! Na ezt kértem! :) Gratula mindenkinek!
Katonák!!! Megkérek mindenkit hogy időben feküdjön le ne csavarogjon. Reggel fitten frissen erőtől duzzadóan kell indulni. Kérek mindenkit hogy fejben is szedje össze magát ,mert elég egy gyenge pont és máris hiba van a gépezetben. Kemény sportszerű játékot várok mindenkitől és min 150%-t. Én győzelmet várok. GO SOLDIERS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bocs, hogy ezt most rángatom elő, de azóta nem néztem a fórumot...
Drága Gergely!
Kadbe Te a faszom... Retardált vagy, mert nem fogtad föl, mit ugat a másik, mégis lebasztad. Nem értem a pénz téma hogy jön ide - egyébként azon gondolkodtam: "honnan szedjem össze." És általában oda szoktam adni - kivéve mostanába, mert nem voltam edzésen, de már ezt is megbeszéltük. Kértetek egy szivességet, hogy kommenteljek. Bazz, tudod milyen vagyok, minek engedtél oda?! Egyébkét máshol is így megy, kérdezd Árpát. Ha meg a pofám nem tetszik, mondd az arcomba. "Van ahol kizavarnak maguktól." - ezt meg azért nem értem, mert azt hiszem én vagyok az egyetlen korrekt abból a szempontból, hogy nem járok edzésre, de nem is sírok neked a meccsen, hogy engedj föl... Pedig sokan ezt teszik. Őket fenyegesd. Mondjuk ezt csinálod lassan évek óta, mégsem történik semmi... Szóval: kabd be Te a faszom.