Elvtárs, zárt területen jársz! Belépési engedélyért a Központi Bizottsághoz folyamodhatsz, ha a káderlapodat leadod a személyzeti osztály iketagfelveteli@index.hu címén. Ha szerencsés vagy, bölcs döntéséről értesít a Párt. Ha nem, akkor az Államvédelem.
Nagyra értékelem, hogy Ön ilyen aprólékosan figyelembe veszi az én esztétikai ingerküszöbömet.
A kosaras elvtársakkal nagyon meg vagyok elégedve. Ennek örömére most testületileg elvonulunk ebédelni, hogy legyen erejük délután pattogtatni.
tatjana pionyírka etnő.!
Ismerjük a veszélyt, erről már a KGB-összekötőnk tájékoztatott minket. Nem vagyunk védtelenek. Medgyessy d-209. et. védelméről éjjel-nappal gondoskodunk.
Íme:
az Ön igényei ingerlően magasak.
Felháborítónak tartyuk, itt a bezprími PB-ben, hogy az idejológiailag rendkívül magas szinten képzett szovjet elvtársak lábformái terén kötözködik. Vegye tudomásul az etnő, hogy szovjet tezsvéreink külalakja olyan amilyen, ettől ők még kiváló elvtársak, és fogadóbiziként is abszolúte megfelelnek.
De, hogy lássa az etnő kivel van dolga, íme a tartalék fogadóbizi:
Amint látja az etnő, az elvtársak repkednek a boldogságtól, hogy eme nemes feladattal bíztuk meg őket.
Be kell látnom, hogy én sem vagyok tévedhetetlen. Eccerűen nem tudtam fejben tartani az összes Önnél állomásozó elvtársnő nevét.
Figyelemmel arra, hogy Ön ellenkezés nélkül fejet hajtott a Párt akarata előtt, engedélyezem, hogy 2 db. Ön által kiválasztott elvtársnőt még továbbképezzen.
A leadandó elvtársnők idejológiai szintentartása ügyében még további intézkedéseket foganatosítunk.
Átmenetileg Vlagyimir Szergejevics et. látja el őket információkkal.
Álláspontunk szerint a szovjet elvtársak lábán kozmatikai beavatkozás nem segítene. Nézze csak meg az elvtársnő azokat a csúnya térdeket, lábszárakat. Estelegesen - ha más elvtársak nem állnak rendelkezésre - aktív mozgásterápiát alkalmazhatnánk, pl. szobabiciklizés napi 8-10 órában. A szőrtelenítést tessék gyorsan elfelejteni az elvtársnőnek. A meztelen csigák (magyarul: kágyilók) kifejezetten irritálnak. Az elvtársak a szőrtelenítést kizárólag az arcfelületükön foganatosíthatják.
Csintalan elvtárs vonatkozásában - szerénytelenség nélkül mondthatom - hatalmas munkát végeztünk. Meg is sajnáltuk szegényt egy csöppet, ezért engedélyezzük, hogy tulajdonosi jogait átmenetileg gyakorolhassa, nem államosítjuk azonnal üzletrészét. (Majd csak jövő hónapban, de ez egyelőre maradjon köztünk.)
Csintalan et. üzletrészét igazságosan magunk közöt osztjuk majd fel.
Fájdalommal veszem tudomásul a Mozgalom döntését, de természetesen alávetem magam határozatának.
Kérdésem: Mely 4 db. et-nőt szolgáltassam vissza?
Pillanatnyilag Tatjana, Ljudmilla, Tamara, Galina, Titanilla és Pamela et.-nők állomásoznak nálam ideiglenesen. Tisztelettel szeretném megjegyezni, hogy a visszaszolgáltatás az et.-nők ideológiai fdejlődésében hatalmas törést fog okozni.
Ön jól gondolja, a bűrgatyó csak álca, szovjet testvér-elvtársak viselik. A másik problémát illetően intézkedtünk, és az elvtársakat befizette a bezprími PB egy kozmetikai szalonba teljes kezelésre. Ebbe beletartozik minden, a gyantázást is beleértve. Vagy esetleg az elvtársnő a szép szőrős lábakat szereti??
Csintalan et likvidálását illetően pedig elismerést érdemelnek, az ügy lefolytatása oly gyors volt, hogy ma reggel már be is mondta hírként a Fidesznáci m1.
Koreai elvtársaink körében igen nagy lelkesedést váltott ki a hír, miszerint Medgyessy Csöndes D-209. Péter et. ellátogat hozzájuk.
Minisztériumunk hoz most érkezett kép alapján már tömegek várják érkezését, akiket alig tudnak a rendőr elvtársak megfékezni:
Medgyessy et. koreai tartózkodását (>25 év) megkönnyíti a tény, hogy Kovács Protko Laca et. mindvégig mellette lesz. Így a kommunikációs nehézségeket is könnyen átvészelheti.
Igazán kedves Öntől, hgy fogadóbizottságot rendelt számomra, de van két apró problémám:
1) a részleges képből is egyértelmű, hogy a bizottsági tagok a náci bajor és/vagy osztrák tartományból érkeztek
2) ha a bűrgatyó csak álca, s valójában szovjet elvtársak viselik, akkor is van gondom, csúnyák a lábak, én pedig szeretem a szép kezű, szép lábú, szép ... nem sorolom tovább elvtársakat
Csintalan et. gyors likvidálása alapszervezetünk javaslatára történt, habár az alapötlet Tempfi (vagyhogyishíjják) elvtárstól érkezett.
Tájékoztatom az elvtársnőt, hogy Pártunk a Defend kontra Csintalan et -kérdést megoldotta.
Csintalan et. azonnali hatállyal leváltatik, és onnantól kezdve a Defendre lőni nemhogy nem necces ügy, hanem kifejezetten egészséges.
Üdvözlettel:
kyu pártelnök, ideológiai felelős
Ui: Kiszabadúúlásának a bezprími PB is kimondhatatlanul örül, személyéhez méltó pompával történő fogadására bizottságot rendeltünk ki:
(Az elvtársak teljes terjedelmükben a szigorú konspirációs okok miatt nem láccanak...)
Remélem nézték tegnap a fidesznáci m1-et. A testvéri Észak-Koreában bezzeg tudják, hogyan kell építeni a szocializmust! Javaslom saját országunkban is hasonló módszerek bevezetését. Különösen megkapó volt hallani az utcákon hangosbemondókból áramló propagandaszöveget. Javaslom az imrejr79 et. által feltett akusztikai gyönyörforrást ilymódon népszerüsíteni a lakosság körében.
Megérkezett a várva várt ukáz, népünk vezetőjétől (volt bankárovics, vadászelhárító stb...), ami már forradalmi index oldalainkon is kifüggesztetett:
"A Fidesznek is van múltja
- Nem fognak megállítani, lezárjuk a múltat és tisztázzuk a közelmúltat - hangoztatta a miniszterelnök, hozzáfűzve "most már nekik is van múltjuk", amelynek megismerése és feltárása - mint mondta - az embereknek az igénye és az ő igénye is. "
Ezen kijelentésével egyidőben statáriumot hírdettem, hisz Nagy Népvezérünk kinyilvánította igényét a fidesznáci söpredék múltjának felderítésére illetve megteremtésére. Néphadseregünk egyik legrátermettebb szakaszát állítottam e kényes ügyre (bár kétségtelen, hogy ebben D209-el fémjelzett elfogó-vadász et-nak van a legnagyobb gyakorlata):
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
Eközben gőzerővel folytatódik Néphadseregünk régen esedékes reformja, a megbízhatatlan "értelmiségi" tisztek mellé keménykezű politikai biztosokat állítattam, így őrizve meg népköztársaságunk vasöklének ideológiai tisztaságát.
A DOLGOZÓ NÉPÉRT ELŐRE! RENDÜLETLENÜL!!!!!
Pityke vez.fha.
Javaslom inkább a rohadék fidesznáci Debrecen szabadidőközponttá alakítását! Egyidejűleg a párt több célját is teljesíteni tudnánk, kíérdemelve Szt.., izé Ká..., izé Medgy.. izé ??? elvtárs jogos dicséretét:)
A javaslata kiváló! A probléma abban rejlik, hogy a rendelkezésre álló fodrászmesternek olyan varázslatos tehetsége van, hogy képtelen kopaszra nyírni bárkit is. Így kénytelenek vagyunk a DEFEND elleni támadás során valami más megoldást keresni, esetleg megvárjuk, amíg Csintalan et. haja a maga természetes módján kihullik.
Kedves elvtársaim!
pártunk és népünk virágzásáért javaslom terjesszük a Parlament elé a Recski Szabadidőközpont újramegnyitásának terveit.
Éljen a Párt!
Éljen a mi népünk!
Maga csak egy Fidesznáci, márpedig mi csak igazi pufajkásokkal állunk szóba!
Kérem felmutatni az igazolványát különben kénytelenek leszünk a meseautót elküldeni önért kedves álelvtársunk!
Vigyázzon a D- tisztjeink igen éberek, a hazaárulókat akár külső akár belső emberekről legyen szó hamar leleplezzük és exportáljuk Szibériába az ottan irehabilitációs központunkba!
Félek hogy ön fél lábbal már ott is érezheti magát...
Sesebese Elvtársnő! Látszik, hogy magácska csak olyan álkommunistaféle, aki kifejezetten az MSZP győzelme miatt ólálkodik itten körülöttünk.
Kérdésére, hogy "hogyan semmisítsük meg a DEFEND-et anélkül, hogy drága, jó Csintalan elvtársnak haja szála se görbüljön?", a KGB rezidens az alábbiakat javasolja: Csintalan elvtársat be kell vinni az őrsre és nullás géppel kopaszra nyírni. Ezután neki lehet esni a DEFEND-nek.
Elvtársi üdvözlettel:
Nagy Október (KGB összekötő ellenügynök)
Már majdnem olyan szépen beszélsz mint Orbán Viktor elvtrárs a szeretett vezérünk! Csak nem te is egy kommunikációs tréningen vettél részt Pokorni elvtárssal?!
A narancs szín sokat vörösödött az elmúlt négy év alatt!! Én szeretem a vérnarancsot de nem az ilyet!!!
Kedves Templi elvtárs!
Üdvözöljük körünkben!
Reméljük ön is elhivatott kommunista mint mi mindannyian.
Az ávós múlt (akár saját, akár szülői) itt a legfőbb erény.
Reméljük ön is büszkélkedhet ilyen erényekkel.
Amennyiben nem, hát ne keseredjen el kedves elvtársam!
Sosem késő elkezdeni viselni a pufajkát.
Gépfegyver meg jut bőven mindenkinek!
Éljen a párt!
Éljenek a szociáldemokrata álarcába bújt elvtársaink!
Ne feledjék elvtársak!
Mindegy hogy szociáldemokrácia vagy nemzetiszocializmus, kommunizmus, fasizmus stb.
A lényeg a pénz és a hatalom!
Éljen a párt! Éljen Lenin!
Éljenek az elvtársak akik bármilyen rendszerben megtalálják a számításukat!
Sieg Heil Medgyessy Péter!
Sieg Heil Kovács László!
Mi is büszkék vagyunk kommunista múltunkra, jelenünkre, jövőnkre.
A polgári körök ellen minden módon harcolunk. A DEFEND ellen is harcolnánk, csak az a baj, hogy akkor véletlenül Csintalan elvtársunkat is eltalálnánk. Emiatt nagyon óvatosnak kell lennünk.
Van valami ötlete az eltársnak, hogyan semmisítsük meg a DEFEND-et anélkül, hogy drága, jó Csintalan elvtársnak haja szála se görbüljön?
Az utóbbi időben Ön kivonta magát a mozgalomból. Így kénytelen vagyok Ön ellen fegyelmi eljárást lefolytatni.
Ez meg is történt, büntetése a következő: az Önnél ideiglenesen állomásozó 4 db. elvtársnőt azonnali hatállyal visszarendeljük. További anyagvizsgálatra nincs mód.
Jelen határozatunk ellen fellebbezésnek van helye, amit 15 napon belül a moszkvai központhoz kell címezni.
A fellebbezésnek a végrehajtásra nincsen felfüggesztő hatálya, így az elvtársnőkért azonnal elküldöm embereimet.
Kérem, hogy az átvételt saját érdekében ne akadályozza meg.
Nem az a baj, ha valaki 1989 előtt kommunista volt, hanem az amikor valaki 2002-ben még mindíg a burzsoá nagytőkétől retteg, és újra szervezi a KISZ-t polgári kör néven, és az ÁVO-t Defend néven.
Ez itt a nagy probléma!!!!!