Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Ja, hogy az első évad nem 10 részes...bakker, jó, hogy szóltok!:D
Akkor még van 3 részem vissza!:))
Valami miatt én teljesen abban a hitben voltam, hogy ez egy 10 részes miniszéria lesz...aztán kiderült, hogy több évada is lesz...és most meg az, hogy az első évad nem 10, hanem 13 részes...valahol nagyon elvesztem útközben:D
Tudom, hogy adja majd valamelyik kertv...de jobb ezt így egy hétvégén lezavarni.
Egyébként egyvalamit nem értek...SPOILER: A búra átlátszó, tehát lehet rajta keresztül kommunikálni...ez mégsem történiik meg, illetve igen, de csak ímmel-ámmal...érthetetlen, hogy miért nincs napi kommunikáció a külvilággal egy ilyen esetben...és miért sz*rik az egész külvilág a bentrekedtekre.
Én úgy szoktam, hogy ugye alapelv, minnél távolabb mégy a Földtől, annál régebbi adásokat tudsz fogni, illetve annál jobban vissza tudsz nézni az időben.
(Ugye, ha 10 fényévről nézed a Napot, akkor a 10 évvel ezelőtti állapotát látod, ergo a Földnek is- ez amúgy viccen kivül érdekes, mert az égbolt amit látunk, gyakorlatilag számtalan, egymástól eltérő, fáziskésésben van)
Na, a találmányom, ha a földtől elfelé haladva vissza tudunk nézni az időben, akkor befelé haladva előre.
Ugyhogy elkezdek befelé utazni, van hogy fényéveket és voila, már meg is tudom nézni azokat a részeket, amiket mégcsak nem is terveznek.
igen. az első évad rohadt jó volt, a második egyszerűen hihetetlen elbaszás, nem is láttam az utolsó két részt, ehhez képest mit tudnak a 3.-ban még mutatni?
Én a Breaking Bad aktuális epizódja után letoltam ma. Nem tudom, mi a kérdés, hogy élvezhető-e a kalózverzió (vagy mi a bánatnak nevezik, mikor korábban jön ki így)? Igen, szerintem az. Hogy érdekes-e a cselekmény? Az, bár én nehezen vettem fel a fonalat, hosszú idő után mindig így van nálam a sorozatokkal. Kicsit kevésbé cselekményes epizód volt, amolyan visszaszoktató, de nem is volt baj nekem.