Hasonlóan c jártunk.:) Nemrégiben volt nálunk is ilyen akció, lóvontatta eszközökkel szállították a maszek személyek a lomot. Gyorsan elhúztam a csíkot, mielőtt ostorral kényszerítették volna gyorsabb haladásra az almásderes paripát. Rickor.
az semmi. én már mentem úgy haza lomtalanítás előtti napon, mikor az emberek, Bélához hasonlóan, már kirakták a lomjaikat, szóval ott várakoztak a szemfüles emberek (akik egyébként a meghirdetett időpont előtt két nappal odamennek, és onnantól kezdve őrzik a placcot), szóval még a ház kapujában megkérdezték, segítsenek-e lehozni a lakásból a lomot.... ettől a lehetőségtől inkább eltekintettem, és levittem magamtól. olyan is volt, h. annyira szétszedték ízeire a lomokat elszállítás előtt, hogy kongrétan szeméttengeren kellett átgázolnom, hogy bejussak a házba. az ilyet nem szeretem, de ez egy maffia.
Ha már a G. megérdeklődi az ÁKSD mibenlétét a recepciós hölgynél, akkor megérdeklődhetné azt is hogy merrefelé lett volna most lomtalanítás, ha a maszek személyek nem lopták volna el előlük a szemnetet, illetve a használt széket. Akkor legalább már a környék meglenne, hogy merre érdemes keresni a Mestert.
Nállunk olyan eset is előfordult, ha a maszek ÁKSD felajánlkozott, hogy c felszalad hozzánk és segít levinni a lomtalanításos lomot, amennyiben az nagy súlyt képviselne.
Én c jártam már úgy a lomtalanításnál, hogy épp lefordultam a lépcsőről némi alig használt múlt századi táskarádiót, szalagos magnót és beszakadt lámpaesernyőt cipelve, és a limlom kupac felé haladva MÁR lekapcsolták bizonyos illetők a limet és a lomot róllam. A semmiből tűnt fel két sompolygó lesbenálló személy. Hát az az igazság, hogy nem kezdeményeztem vitatkozási szituációt.
Én nem mindig kultiválom, ha láthatom mások arcán a falatzozási elégedetséget. Főleg ha az illető dinamikusan beszélget és rizskásaszemeket köpköd a tányéromba.
Nállatok nincsen ÁKSD? Olyan, mint az ECDL. Merhogy mozaixó. Na jó, biztos máshogyan hívják a fővárosi illetékességű köztisztasági vagy milyen hivatalt.
"...megelőzték az ÁKSD-dét. Én egyből hívtam őket, hogy ellopták a nekik szánt holmit, de a repepciós hölgy elmondta, nem követtem el bűncselekményt, mert én nem hibáztam."