Ezzel nem értek egyet:)Azért lette a vége viszonylag szoros mer Kelley betört és nem tudták megfogni:)
Mivel én nem ismerlek téged te nem ismersz engem ezért nem tudhatjuk ki ért jobban a kosárhoz:)Én meghallgatlak téged te engem és igy van ez jol egy kulturált eszmecserében!
Ami a litván srácot illeti sztem azért nem kapott olyan kevés labdát csak soha nem kapta tisztán de ennek több oka lehet!Egyébként ha jol emlékszem kihagyott egy jo pár büntetőt is meg az a brutális ziccer ez már 5 tuti pont.Persze nem vitatom hogy nem neki kellett volna hozzni a meccset hanem talán azoknak akik már papiron össze vannak szokva:(
Azért ha jol emlékszem volt 2 hajmeresztő kihagyott helyzete ennek a litván jo embernek:( Én sajna szokás szerint nem vagyok optimista!Elég statikusnak tűnik ez a litván srác.Ha tisztán marad bevágja(valoszinű mert ezt ugye nem láttuk)amugy sok betörés és védekezés bontás nem várhato tőle és nekünk erre lenne nagy szükségünk!
De félretéve a viccet, kicsit túlnagyítod a történteket. Nem vitatom, lehetett közpködés, de ha folyamatosan ment volna, akkor a rendőrök rég közbeavatkoztak volna, a lányok meg elmennek onnan. Bradford meg megérdemelte.
A számolásról. Ha csak azért regisztráltál a fórumra, hogy fölényeskedő hangnemmel kötözködj, akkor rossz helyen jársz. Hosszú távon ez itt nem divat.
Sz.tem egy kis félreértés van :=)amit Joci most el fog oszlatni.Szóval látható ez a kép,amit mellékeltem,ebben semmi különös nincs ,de mégis sokat mond.Szóval ezen a képen láthatóak a táncos lányok,de velük légvonalban a rendőrök,és a "mutogatós" szektor akinek egyből megnőtt a keze és az arca,amint mi ilyen kis ketrecszerűségbe voltunk elzárva rendőri felügyelettelMagyarul ha vissza"anyáztunk" és visszamutogattunk nekik,az kívülről úgy tűnt,mintha a kislányoknak mutogatnánk.Ugyan ez a helyzet a rendőrökkel is ;=)
Tényleg kevés vagyok, mert a 4-ből kettőben a szolnoki értelmiséget idéztem. Ha elmagyarázod nekem, hogy ti miért kurvázhatjátok le tizenéves lányainkat, miért köphetitek le játékosainkat, vagy ezekért bocsit írsz,én Mea culpázom
Valószínûleg sajtótörténeti kuriózum, hogy vesztes mérkõzése után egy csapat fizetett hirdetésben protestál.
A vasárnapi Kecskemét-Szolnok (92:81) férfi kosárlabda-bajnoki találkozó kapcsán ez történt: a vendégegyüttes vezetõsége a Nemzeti Sportban tette közzé - a megszólítás szerint - a szövetségnek, a férfiligának, továbbá a játékvezetõi bizottságnak szánt álláspontját. "Azt ígértétek, hogy rendet tesztek a magyar kosárlabdában. Azt is elmondtátok, hogy a szövetségi kapitány (az Eb-pótselejtezõn Meszlényi Róbert, a kecskemétiek jelenlegi edzõje vezette a nemzeti csapatot - a szerk.) és a válogatott egyik szponzorának a csapata nem élvez elsõbbséget. Örömmel hallottuk, hogy végre nem lesz különbség a játékvezetõk teljesítményében, s egyenlõ elbírálás alá esik minden egyesület. Ám sajnos nem elõször érezzük úgy, hogy a szezon elõtt elhangzott szózatok csupán a lapok hasábjain tûntek olyan szépnek."
A Szolnok konkrétan azt sérelmezi, hogy a meccs utolsó öt percében a játékvezetõk egyoldalúan, a végeredményt befolyásolva bíráskodtak, egyben kéri a történtek kivizsgálását.
Gyermekem, "nő" létedre ?? Hát nektek nem lesz alkalmatok ,így lesüllyedni,hiszen csak nálatok van olyan majom,aki mutogat az ellenfél szurkolótáborának.Meghát az a 15 ember kordában tudja magát tartani ;=))