Azt hiszem, hogy itt elég nyugodt a hangnem, és szerintem egyik Yankees fan sem köszörüli a torkát a csapatodon. Ha lehetne akkor finomabban adjuk elő magunkat.
Ja és ha a Yankees ellen nyomultok, akkor csak nyugodtan, de nem emlékszem, hogy itt bárki is a Tampát emlegette volna, amikor ti voltattok lejtmenetben.
Valamelyik nap megnéztem a 2002-es All-Start (asszem 2002-es) és láttam benne egy nagyon jó Gatorade reklámot és sehonnan sem tudom megszerezni.... :((((
Az volt a reklámban hogy egy 14 éves kissrác ivott valamit a hűtőből, megszólalat a csengő, az anyja odament az ajtóhoz. Kinyitja majd Yao Ming kérdezi hogy Jimmy kijöhet-e játszani. Elkezdenek kosarazni az egyik kéket a másik zöldet izzad majd a köevtkező képen Yao leszakítja a palánkot a garázs előtt (ahol nyomták)... Majd megjegyzi hogy: -Hupsz... A gyerek megint iszik a hűtő előtt valamit. Megint csengő majd Derek Jeter kérdezi hogy Jimmy kijöhet-e játszani. A hátsó udvarban elkezdenek ütögetni egymásnak dobálják a labdát ill. ütnek. Jeter üt egy nagyot annyit látni hogy néznek a távolba majd betörik egy ablak, és elfutnak két irányba... Ugyanez a szitu a gyerek megint iszik valamit a hűtőből megint jön a csengő is. Anyja megint kinyitja, és ott áll az Indianapolis Colts. Kérdezik hogy Jimmy kijöhet-e játszani. A gyerik megint kimegy. A következő képen annyit látni hogy a hátsó kertben vannak és a kissrác a huddle-ben mondja hogy: Blue Texas 22 on 2. Majd a mellette álló Manning (akinek a gyerek a derekáig ér) megkopogtatja a gyerek vállát és mondja neki: - Hey! That's my job.
minen nap beleszoktam nézni a Today Baseballba. ma találtam egy ilyet.
1964 -- The New York Mets and San Francisco Giants played the longest doubleheader in major league history -- 9 hours, 52 minutes -- including a 23-inning nightcap that was won by the visiting Giants 8-6 on run-scoring hits by Del Crandall and Felipe Alou against Galen Cisco. The second game took 7:23 to play.
Még egy ilyen szar ütőteljesaítményt nem láttam mint ma az Astrostól ... ez a közepes P 4 inning alatt 8 SO-t szedett össze. Salakra dobott labdákara swingelnek, szörnyű.
Mondjuk ha ránézek a naptárunkra hogy kik ellen buktunk akor az tényleg nvetséges mert KC, DET, MIN, OAK.... a nagyobb csapatok ellen meg hozzuk a meccseket. Én nem értem de talán még mindig jobb így....
Hát ha már szurkolni kell valamelyik csapatnak, akkor inkább hajrá Orioles. :))) Most egyébként is bele kell húznotok L3 után. Úgyhogy sweepeljétek csak le a Bosox-ot. :)))
Hat seriest nyertünk a hetediket buktuk pont a legfontosabbat. De nem baj mert most a BoSox játszik majd az Oriolesszel tehát ha mi hozzuk a meccseket vki leszakad a csoportban ami mellesleg elég szoros. Ráadásul verhető ellenfelek jönnek (KC, MIN, MIL, ST - ez nehéz lesz) viszont mind idegenben.
...the Sox fell one hit short of tying the team record for hits in a game. The last time they notched 28 hits in a game was June 27, 2003, when they beat Florida, 25-8, and Marlins starter Carl Pavano failed to retire any of the six batters he faced in the Sox’ 14-run first inning.