Tudod, most pánikot kelthetnek és növelik a nézettséget a gáz csökkenésével. Ez még +,hogy hideg is lesz. Aki eddig nem vette be, most már elgondolkozik.
Azt hittem Te vagy, aki rekordot döntött a szélvitorlázásban a Balcsin.:)
Kedves vagy! :) Na ma azért ma kicsit személyesen is utánanéztem az értesüléseknek, és találtam jegeket az öblökben, Almádi ill. Fűzfő, de lehet korizni Tihanyban a Belső tavon is. Persze mindez csak gyengécske minőségű az 1 héttel ezelőttihez képest.
A jövő héten hideg jön, de kérdem én, miért kell ekkora pánikot kelteni? Miért szenzáció az, ha télen hideg van? -10 -15 fok hideg minden télen van, és itt-ott meg -20 körül is, de nem kéne ennek felhajtást csinálni!!!
Itt iszonyatos viharos szél volt ma, menni is alig lehetett, gusztustalan idő. És ami nekem szinte fizikailag fáj, a Balcsi tükör jegét feltörte és elvitte teljesen. Elvették a játékomat :((((((((((((( Egész évben szinte nem volt szél, és pont most....
Ugy nez ki, az elkovetkezo 3-5 napra nem lesz semmi kulonos. . .nincs szelvihar, jeg, aradas. Csak egy kis napsuteses hideg ido - az sem nagyon, a homerseklet fagypont vagy folotte. . .Tropus!
Balcsi tükörsimára fagyott, fantasztikusat korcsolyáztunk vasárnap. Sajnos most mindenféle csapit mondanak, ami a jégnek nem tenne jót, ne jöjjön semmi!!! Már Baranyában ónos eső esik.
Szép estét! Megvan a Ws3600-as meteorológiai állomásom!:)) Két kép róla még így egyben::
Kép1Kép2 Igaz a mai napra épp visszavették a múlt héten kezdődő akciót, így 67200Ft-ba került, 63200 helyet, no nem baj. Majd a tesztelés jön idebennt aztán a pontos elhelyezés kinnt, elsőnek a hő és csapadékmérő ,a szélmérő az nem most lesz meg, szereznem kell 12 méter magas árbócot is még..
Én lent voltam, lehet korizni, mindig ott kell, ahol biztonságos! Vannak kijelölt helyek, standokon is kicsi a kockázat, szuper jég van! TV is most mondta, lehet menni, de nem a kikötőkbe!
Ma a hirekben azt mondták, hogy nem lesz a jég a hétvégén alkalmas a korizásra, merthogy csak minusz 2-3 fok körül volt, a hét eleji minusz 6-7hez képest. Aki megy, nagyon vigyázzon magára, nem felelőtlenül szórakozni!