még negyvan, nem harmincvalahány perc és elzizz a retekbe focizni jól, holnap pedig másutt leledzek, szóval jók legyetek, kövérek és ne sok időt b*tok el a melóhelyen :-))))
Les,
lesz beszámoló, ha ekkora 6almas az érdeklődés :-DDD, 3 +hallgatás után naggggggyon király, de zömében számomra ismereten számok vannak rajta, jó lenne +hallgatni az eredeti verziókat is
mire leírtam, már csak huszonakárhány, akkor most kontaktlencse fel, oszt tűz ezerrel, csááá
zizi,
Tom Waits tribute album? Kewl. Majd lehetne olyant csinálni, hogy írsz róla valamit?
Amúgy meg éppen 2 óra van, Lezli bátyó goes to the Radish, yó 7végét mindenkibe, tűzrevízre vigyázzatok, zőccségesnek köszönnyetek, szülinapos kisleányoknak sok fagyikat vegyetek.
Ha jól tudom, akkor nem ő énekel rajta, hanem az ő dalaiból egy válogatás, amin mások énekelnek (csak lusta voltam az előbb gépelni :-DDD). Állítólag király, de persze belehallgatok előbb :-)))
Jó reggelt,
ettem, ittam, KV is volt, jól indult a nap :-)))
Asszem, ma némi dolgozás után elzizz és +veszem az új Kispált meg a Tom Waits bácsit, aztán munka újfent, 4 környül meg irány az óvoda és húzunk a retekbe...
7végén pedig olimpia qkkolás + szülinapozás (már megint idősebb lett egy évvel a nagyobbik lányom :-))))) + foci + zenehallgatás, ja és persze sörök :-))))
pok_ussz,
tvnézés itt sem műx (van ugyan készülék, de a főnök szobájában, bár néha csak dél körül jön be :-))), hajnal még működne, ha nem lenne ennyire agyalágyult a Palik, hogy sohasem lehet tudni, ki pontosan mikor szerepel...
(azt azért elmondhatnád, hogyan veszed fel a 6 órás közvetítést egy kazettára -:))))
Les,
az álalad leírt törzstagot ismered is vagy csak hírből hallottál róla ? :-DDD
/bocs, nem akarlak még jobban bosszantani, de hátha egy pillanatra elszáll a rossz kedved :-)/
Szia zizi pajti,
lehet, hogy mindenki alszik, viszont van egy törzstag, akinek a törzse alján lévő tagja is kivan a munkáltatójával, szarik bele az egészbe, későn jön, korán megy, meg még beteg az autója, ráadásul 2000 Ft munkadíjat számított fel neki a szervíz egy 500 Ft-os alkatrész beszereléséért (fél óra!!!), (amit amúgy egy legózásban nem túl ügyes kisiskolás 5 perc alatt megoldott volna), ráadásul agyalágyult barmokkal van körülvéve, panaszkodni meg nem akar mert attól nem lesz jobb (má' mindegy...)
:-))
Sajnos ohne olimpia-nézés a munkahelyen (bár vvan munkatársam, aki tud tévét nézni meló közben), otthonról pedig nem igazán jó úgy nézni az összefoglalókat, hogy már tudom az eredményeket.
Hajnali olimpianézés pedig nem figyel be nálam.
Azt szaszeroltam ki, hogy fel kell venni a hajnali közvetítést, aztán 6-kor kelés, fél nyolc magasságáig gyorstekerés, izgis részek pszeudo-live csócsálása.
07:30-07:45 között fogmosás, öltözködés, cipőtisztítás. Közben természetesen audioélvezés, szobába berohanás.
Majd 17 és fél percet késve beesni (bocs, dugó). Ezzel éjfél-8 között közvetítés pipálva.
A napközbeni események vizuálása azonban komoly problémát jelent, megoldást még nem találtam.
A hétvégi retkelés üdvözíthet talán egyedül.
Vagy tudtok esetleg valamit?
Válasz :
1. mindenki retkel - 1% (agresszivmalac)
2. mindenki eszeveszetten dolgozik - 0% (ide normális (?) emberek járnak)
3. mindenki olimpiát néz - 0% (vége a közvetítésnek)
4. mindenki alszik a munkahelyén, mert nézte az olimpiát a retekben - 99%