Elvtárs, zárt területen jársz! Belépési engedélyért a Központi Bizottsághoz folyamodhatsz, ha a káderlapodat leadod a személyzeti osztály iketagfelveteli@index.hu címén. Ha szerencsés vagy, bölcs döntéséről értesít a Párt. Ha nem, akkor az Államvédelem.
Ocseny kraszivalya mosojalbumov! Partunkk vegigneszte a fotografiakat es orommel tolti el a szivunket hogy a fenyes szellentesek mintalyara ujboll vidam es boldog a dolgozo nep mert e jelennel es a jovovel foglalkozik a fasiszta mult hejett!
Tovarisok, a plágium büntetendő cselekmény. Még köreinkben is. A solymári PB jogvédelmi alosztálya nevében egy heti matricaviselésre kötelezlek mindkettőtöket, a stigma homlokon hordandó:
Ja igen!
Ezek a mocskos imperialisták mivel nem találtak egy olyan ügynököt aki képes lett volna félreállítani a mi D-209 -es elvtársunkat ezért klónozták és a klónt küldték el a megsemmisítésére, természetesen az imperialista klón nem járt sikerrel!
Az Eredeti! A klón!
Sajnos nem minden elvtársunk eladó, de majd rendezünk még egy elvtársárverést ahol mindenki megtalálja a számítását!
Még egy fiatal elvtársunk jelentkezett:
Fiatal, jóképű, markáns egyéniség.
Nagy jövő vár rá!
Melegen ajáljuk!
Elvtársak elvtársnők egyeránt érdeklődhetnek!
Ő nem diszkriminál!
Kuznecov Gabajev elvtárs egy kiváló elvtárs!
Én személy szerint az Újhelyi Pityu elvtársunkat választanám, ha benne lenne a kínálatban. Nekem ő a nonplusultra. A Horváth "Amodent Plus" Csaba nem kell valakinek?
Néhány nap alatt be fogom hozni a lemaradásomat a hozzászólások terén. Mégiscsak bosszantó, hogy az ember már egyszer túl van szerencsésen az 56. hozzászólásán, anélkül, hogy valaki forradalmat csinált volna, aztán most megint ki vagyok téve ennek a veszélynek.
tehát: Vállalhatatlan pofák sorozat
Indoklás: Dévényi Tibibácsival együtt kéne duettet énekelniük! Közbiztonság!
Ez valóban nagyon veszélyesnek tünik. De hogyan hathat egyszerre a vörösök meg a hippikékek ellen? Minket kommunistákat nem különleges anyagból gyúrtak?
Egészen elérzékenyültem a képek láttán, nem is tudok hirtelen választani közülük.
A Lendvai-emléklapot most másodszor kapom meg, ott díszeleg az ágyam fölött. A harmadik alkalommal szeretném, ha Ildikó néni saját kis kacsójával adná át. Ha ezt el tudná intézni az elvtárs.
sesebese Állami-díjas és Lendvai-emléklapos etnő. sk.
Eftársam, a választék oly nagy ilyen kíválóságokból, hogy a magamfajta tapasztalatlan KISZleány elöbb felkeresi Bidres-Bokros ööö -Bodros Gábriel eftársat a szivárvány alatt, és tanácsot kér töle.
Másrészt hiányolok néhány eftársat a kínálatból. Hol van mingyá az én personal févörit Gusztusos Pjotrom? Hol van a kisSchmuck? Hol van Salgó et.? És DJ Tibibá? /Na jó. Ö rangon aluli/ ÉÉÉS, mindenekelött és legföképpen, hol van Eörsi eftárs?
Nincs dézsavü érzésük eftársak? Egy renccerváltás, és hiretelen egy kommunista minden adata eltünik, söt, még elözményként is megszünik létezni. Egyébként más topicok és nickek is eltüntek, zackumpack. Eftársak, nem szóltak a belügyes eftársaknak, hogy a megsemmisítéseket most Lampert etnönél végezzék?
Most, hogy újra regisztráltattam magamat, s különbözö privatizációk révén igazi burzsujjá váltam, új jelszavakat fogok hangoztatni:
Vörös Csepel
1. Még, még, még és még!
A burzsujnak sosem elég.
Láss, láss, láss, már láss,
Sorsod az elpusztulás!
Egy {...} ország majd' éhengebed,
A éhség, a szenny marja fel testedet,
Éhhalálra ítél ez a rend.
{...} statáriumot,
És tapsolnak hozzá a rongy árulók,
{...}
R. Vörös Csepel, zúgjon a hangod,
Váci út felelj neki!
Dunántúl, Alföld együtt a harcban
Jelszavad megrengeti, rengeti.
Nem fogunk pusztulni éhen,
Nem turünk csendben tovább.
Vörös Csepel, vezesd a harcot,
Kenyeret, munkát!
2. Tudd, tudd, tudd, hát tudd,
Gyújtják az új háborút.
Te, te, nem csak te
Kézhez a fegyveredet.
A szovjetek ellen ha {...}
Hát küldd a pokolba a tisztjeidet,
Fordítsd rájuk a puska csövét!
Hogy vesszen, hogy vesszen a burzsoá rend,
Ez a láng, ez a harc új uralmat teremt,
Dolgozók hatalmát, szovjetet.
R.
A párttal, a néppel...
R. A párttal, a néppel egy az utunk,
A jelszavunk munka és béke.
||: Mi kommunista szívvel indulunk,
És bennünk a népünk reménye. :||
1. Széttörte népe láncát, elmúlt idok homályát,
Ifjúi vére árán annyi vértanú.
Kövesd a példát, a párt szavát,
És gyozni fogsz, te büszke ifjúság!
R.
2. Hajnali füst {erovel} ébred a hegyteton fel,
Most hajt csak serdülore népünk tavasza.
Országunk békéjét védjük bátran,
Apáik mellett küzd az ifjúság.
Nekem személy szerint a Vörös Csepel, illetve a Párttal a néppel egy az utunk című kantáták a kedvenceim. Ha ezeknek a szövegét ide másolná Agitátor elvtárs, akkor az esetlegesen 89 utáni párttag nemzedék is megísmerheti ezen forradalmi lendületű, magával sodró erejű dallamokat:)
Ön igen nagyvonalú. Én azért csak ragaszkodnék a kalauzi besoroláshoz, kvalitásaim nem lennének elegendőek egy mozdonyvezetői, pláne egy igazgatói álláshoz. Lyukasztgatni még csak tudok.
A Párt igen hatékonyan támogattya az elvtársakat, mindenki előtt ott van az érvényesülés lehetősége. Mi senkiről nem feledkezünk meg, ld. pl. Pál László elvtársunkat, csak megtalálta a neki való széket. Kicsit kérette magát, de végül elfogadta.
Ilyen a mi Pártunk! Itt érdemes dolgozni.
Könnyekig meg vagyok hatva. Ámbár az arának nem ez az elsö házassága, de kétségtelenül ez a partner illik hozzá a legjobban. Kiváncsian várjuk a kis jövevényeket.
Az Ön számára kalauzmunka biztosított, ha feltétlenül ezt akarja csinálni. De lehet mozdonyvezetö, gépész, váltóör, igazgató...ami csak akar, etnö! Gondoljon bele, hogy Pártunk a lehetöségek pártja! Medgyessy et. is mennyi minden volt már életében! Na hát akkor!
Egyébiránt az Úttörömozgalom áltagéletkora amúgy is 60 év körül mozog, Ön javíthat ezen az arányon, úgyhogy szívesen látjuk.
Csak a 2. fejezet fért bele a postaládába, a másik kettő még zötykölődik a postakocsin. Köszönettel vettem a dokumentumokat, fogadja bókjaimat, nagyon hercigen teccenek kinézni.
Ön rátapintott a lényegre, így az Ön múltja mostantól szeplőtelen.
Igénybejelentését visszaigazolom.
Csillebércet is megkaphattya feltéve, hogy Rácz Pjotr elvtárssal hajlandó közösködni, mert őt onnan dinamittal sem lehet kirobbantani.
Az Úttörővasút nem problémás, már a széljegyben az Ön neve szerepel. (Ha átmenetileg munka nélkül maradok, mehetek kalauznak? Hányatott gyerekkoromból ez az élmény kimaradt.)