Elvtárs, zárt területen jársz! Belépési engedélyért a Központi Bizottsághoz folyamodhatsz, ha a káderlapodat leadod a személyzeti osztály iketagfelveteli@index.hu címén. Ha szerencsés vagy, bölcs döntéséről értesít a Párt. Ha nem, akkor az Államvédelem.
Kérem a kommandósokat, hogy azonnal vonuljanak az Erzsébet hídra, s dobják a Dunába a 7 (azaz hét) darab tüntetőt, akik miatt az egész híd le van zárva.
Szerencséjük, hogy nem egy fél órával ezelőtt kezdték, mert ha akadályokba ütköztem volna Újlipótváros felé közlekedvén, én simán lelövöm őket szolgálati fegyveremmel. Így megússzák egy kis úszással.
A kommandósok parancsnoak azonnal jelentsen!
ÖNKÉNYURALMI JELKÉPEK 5. és egyben VERSENYFELHÍVÁS
Elvtársak! Közeleg a 4000. hozzászólás! Igyekezzünk, mindenki a maga keyboardfrontyán tegyen meg mindent azért, hogy ezt a szép kerek számot még f. hó. 15. előtt teljesítsük!
A 4000. hozzászólást megejtő, jubiláns indexkommunistának a solymári PB iszákügyi keretéből kiutalok egy üveg pitralont!
Példádból okulva, azzonnal learhiváltam eddigi mozgalmi munkámat, hogyha a fasisztoid indexreakció eltünteti munkámat, az újraközlést egy hozzászólás keretében megoldhassam - ezzel párhuzamosan egyeztetek vörösdiplomás menedzseremmel, hogy könyvalakban megjelentessük "D209 árnyékában, avagy Pityke et. az árkok betemetője" címmel. Magyar Bálint elvtárs igéretet tett arra vonatkozólag, hogy a nagy klasszikusok között (azaz Marx és Engels) ez is kötelező olvasmány lesz a középiskolákban.
Más:
A "Hűség Városában" járva (a választások után - köztudottan - ez Budapest) döbbenten tapasztalom, hogy még mindig ezek a polgáricsökevény lakóparkok épülnek. Ez felháborító, vissza kell állítani a '94-'98 közötti példás gyakorlatot, és a következő jelszóval kell nekivágnunk a következő négy éves tervnek: MÉG TÖBB BEVÁSÁRLÓKÖZPONTOT AZ ORSZÁGNAK (lehetőleg francia érdekeltségüeket, a magyar tőke kerülendő!).
ÉLJEN AZ ELSŐ NÉGYÉVES TERV! ÉLJENEK A PLAZÁK, CENTEREK ÉS PANELHÁZAK!!!
Pityke vez.altá.
A Magyar Népköztársaság Néphadseregének tisztikara lelkes támogatásáról biztosított et.nő, az Úttörővasút kiutalásának ügyében személyes használatra. Ezt annak fényében tette, hogy az aktáink között az eltörölt múltad egy visszaköszönő fotográfiája előkerült, ahol lelkes Úttörővasutasként a sok kis fideszbérenc nacionalista kiskölyök kihágásokat jegyzeteled a brigádnaplóba:
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
Érdekességként megjegyzem, hogy a képen a bohokás kölyökkutya Vorosilov Marcipán Marshall harcikutyám kiskorában.
Hát csodálkozik az elvtársnő, hogy én halálosan szerelmes vagyok ebbe az emberbe? Olyan ritka az ilyen nagyszerű jellem, még itt a Mozgalomban sem találni hozzá foghatóan nagy kaliberű egyéniséget.
Ezek aztán remek hírek!!
Köszönjük az információt, mi itt a XI-XIII. ker. PB. irodán még nem értesültünk a kedvező fejleményekről.
Remélem, Aczél elvtárs lesz az új hírigazgató, hogy végre az igazságot mondja már az a büdös (eddig) fidesznáci MTV. Már előre élvezem, hogy este pödörgeti a bajuszkáját a Papp Bangyiő, idegesen csillog a szemüvege. Jaj, annyira szép lesz, úgy szeretem ezt a nagytakarítást, lassan mindent tisztába teszünk.
Vezérünk mindig is híres volt nagylelküségéröl. Ráadásul jóságáról is, hogy ily megbocsátó, mert tudjuk, NEKI joga van megbocsátani, NEKI joga van "befogadni valakit a közéletbe", mégha az illetö apja is a "bünös", hiszen az Ö múltja folttalan, makulátlan, minden ügye tisztázott. Ö már elhatárolódott a saját múltjától, kb. úgy, ahogyan az én hozzászólásaim is eltüntek.
Azért szép ez a nagylelküség. (Szerencse, hogy nem ebédeltem, mert most nincs semmi, ami forogna odabenn.)
ezt nevezem ám mozgalmi hangulatnak!
Aki csak 2-3 óránként tud ide benézni, az kötögetheti felfele az alsóneműt.
A legújabb hírek szerint sikerült végre a Fidesznáci m1 hírigazgatói posztjáról elüldözni azt a nem kevésbé Fidesznáci Csermelyt. Most végre helyreáll a médiaegyensúly elvtársak.
Ezúton gratulálunk Kovács etnak és Lendvai etnőnek, hogy ezt sikerült kivívniuk.
off
Patkányka és tsai nem ismerik azt a fogalmat, hogy gerincesség, böcsület, tisztesség. Aztán most vinnyognak, mert nem tudnak a helyzettel mit kezdeni. Szánalmas.
on
Azért az igazán szép a Vezérünktől, hogy Pokorniról azt nyilatkozta, helye van a közéletben. Le is lövethette volna.
Eftársnö!
Felháborító, hogy egyesek azt képzelik, mindenkit csak úgy leeftársazhatnak! Méghogy Pákozdi eftárs! Követelem, hogy az eftárs fogalmát az alábbiakban rögzítsük:
NEM eftárs:
1. a megkínzott
2. a megzsarolt
3. a megnyomorított
4. a rettegésben tartott
5. a karcerbe záratott
6. az idegenbe üzetett
7. az ellehetetlenített
8. a kifosztott
9. a jogfosztott
10.a méltóságától megfosztott
11.az elárult
12.az árulásra kényszerített
EFTÁRS pedig:
1. a kínzó
2. a zsaroló
3. a megnyomorító
4. a rettegésben tartó
5. a karcerbe zárató
6. az idegenbe üzö
7. az ellehetetlenítö
8. a kifosztó
9. a jogfosztó
10.a méltóságtól megfosztó
11.az áruló
12.az árulásra kényszerítö
Eftárs az akták olvasója, az akták írója csak abban az esetben, ha ezt önként és dalolva, pénzért teszi.
Kuncze Gábor és Barátai
Mióta D-209 körül szerencsésen "elcsitult" a botrány és az SZDSZ is lenyugodott (egy átizzadt éjszaka után) mondván: nincs kormányválság, nos azóta új neve van az SZDSZ csapatnak: Kuncze Gábor és Barátai. Röviden: KGB.