Remélem sikerül azoknak segíteni akinek szüksége lenne valami fontos magra dugványra és szívesen küldenének valami hasonlót viszonzásul. Sok sikert.
Térkép=
A csereberemap@gmail.com címre bárki megírhatja nevét, címét és felkerül, vagy le ha azt kéri. Aki kéri a felkerülését az arról az emailcímről írjon, ami az indexes email címe!
Hannabori, szerintem 1ibolya a saját hoya-hajtására értette, h megy a szomszédba; mivel neked nem kell cserére...
Nekem ilyen tarkalevelűim vannak; bár, úgy tudom, mindegyik a carnosa változata, te meg azt írtad, az nem kell... most kicsit nem értem. Vagy csak a "hagyományos" zöld levelű carnosa-ra értetted? Amennyire én tudom, Rubra Rot és Variegata Tricolor a fantázianevűk, Carnosa-n belül.
Nem kapják meg a szomszédok, ezek nekem nem fölösleges növények, hajtanak, gyökeresek.
Egy vagyonért vettem az anyanövényeket, és ritka ahol kaphatók. Van elképzelésem hogy mit kérek értük, de ez nem a "feleslegessé vált ezért bármiért odaadom" c. fórum. Ha most nem, hát jövőre cserélek, addig is nálam van hely nekik:)
Köszönöm:-)Csak a szokásos:kavicsos tálcán van+mivel egész nap itthon vagyok amikor elmegyek mellette lespriccelem a leveleit.Osmocotot kapott.Kálium túlsúlyos tápot heti1x.Ennyi,mást nem kap.Kb.10hónapja van meg.A hoyákat akkor megkapják a szomszédok.1 féléből elég 1.Szoktak a tieid virágozni?Ha vannak képeid,szívesen megnézném őket.
Szia, sajnos összekeverdtek a dugványok, és nem tudom melyik milyen, de bordóm definitiv nincs, így a dugványok között se lehet. Valakinek ígértem már, megnézem után a marad-e, és ha igen, szívesen adom. Élö növényt viszont nagyon nem szívesen postázok, különösen így ezekkel a friss és törékeny gyökerekkel, úgyhogy örülnék, ha személyes átvétel megoldható lenne.
Peppino növénykét keresek. Cserébe többek közt idei citrom, kalamondin, chinotto (mirtuszlevelű narancs), füge, kávé vagy babér gyökeres dugványokat tudok felajánlani.
Szia! A képen láthatókból szívesen küldök gyökereztetni való hajtást, krém színűm most nincs gyökereztetni való. E-mailomra írd meg a címed, ha kérsz ezekből.