Keresés

Részletes keresés

Agitátor Creative Commons License 2002.07.04 0 0 3718
Méretek
Test hossza (löveg nélkül) 6,2 m
Magasság 2,32 m
Szélesség 3,6 m
Harci tömeg 40,5 tonna

Teljesítmény
Motorteljesítmény 620 LE (diesel)
Hatótávolság 390 km
Max. sebesség 50 km/h úton, 35 km/h terepen

Fegyverzet
- D-10 huzagolt, 100 mm-es löveg
- Tűzgyorsaság: 5-7 lövés percenként
- 7,62 mm-es PKT-T párhuzamosított géppuska
- 12,7 mm-es DSKM légvédelmi géppuska
Előzmény: Agitátor (3716)
strongdong Creative Commons License 2002.07.04 0 0 3717
eftásnő,

jelentem, megvannak a fegyverek. Kard, pöröly. Kár volna golyót pazarolni a kriptonáci hordákra, meg ezeket - a Dragunovval ellentétben - tényleg lehet árokbetemetésre is használni.

Fk

Előzmény: tatjana fjodorovna (3712)
Agitátor Creative Commons License 2002.07.04 0 0 3716
Természetesen elftársnő, jöjjenek csak!
Pufajkánk is van elég!
Kapnak egy kis kiegészítőt is :-)
Előzmény: tatjana fjodorovna (3712)
tatjana fjodorovna Creative Commons License 2002.07.04 0 0 3715
Tüz csillagunk sugara árad a tájon, zászlónk lobog vörösen újra a gyáron...
Agitátor Creative Commons License 2002.07.04 0 0 3714
Húzzanak bele elftársak, a brigádnak a hétvégéig teljesítenie kell a 4000-es kvótát!
Éljen a párt!
strongdong Creative Commons License 2002.07.04 0 0 3713
T Gorcsok et!

még jó, hogy nem mendreczkyként csordogálnak, az lenne a szíp velág... :-)

Igaz, végignéztem a mozgalom születését, jut eszembe a munkásőrös topikot is fel kéne támasztani, elvégre elég nagy az átfedés.

Kitartás! Betartás!

Fuxov
s.k.

Előzmény: Ivan Gorcsok (3709)
tatjana fjodorovna Creative Commons License 2002.07.04 0 0 3712
Agitátor et.!

Önöknél vannak még azok a fegyverek? Tuggya, amiket az árokbetemetö munkákhoz rendelt a KISZ. Elérkezettnek látjuk az idöt, hogy teszteljük öket. Ráadásul Gorcsok et. mentorunk is erre buzdít minket. Úgyhogy már küldeném értük a Gusztos Petyát. Tuggya, az ilyen törvénytelen megmozdulásokat vagy mi verjük le, vagy mi szervezzük, itt a Mérleg utcában.

tatjana, csúcsmenidzsör, lobbista, és nemsokára karhatalmista

Agitátor Creative Commons License 2002.07.04 0 0 3711
A börfejű elftárs, bár ezen a képen nem látszik de hegyesek a fülei
A képen épp egy gonosz orkot tesznek ártalmatlanná!
Éljen a párt!
Előzmény: gegenseegross (3701)
Agitátor Creative Commons License 2002.07.04 0 0 3710
Én máris beadtam a morális kártérítés iránti igényemet.
Javaslom a túlélőket úgy büntessük meg hogy építtessünk velük egy újabb hidat a dunán, illetve velük ásatjuk ki a négyes metró útját!
Reméllem Demszki elvtárs támogatni fogja a javaslatomat!
Éljen a Párt!
Előzmény: tatjana fjodorovna (3708)
Ivan Gorcsok Creative Commons License 2002.07.04 0 0 3709
Eftárs!

Sajnos itt az illegalitásban a párt információs csatornái csermelyként csordogálnak csupán. Eftárs! Köszönöm a figyelmem felhívását erre a fontos tényre.

Tuggya eftárs, régen még a mozgalmi idôkben ez a topic volt az egyetlen fórum az eftársak kapcsolattartására.

Pártfegyelem!

Előzmény: strongdong (3704)
tatjana fjodorovna Creative Commons License 2002.07.04 0 0 3708
Eftársak!

Hallották Demszkij eftársat nyilatkozni?
Remélem, mindenki megindította már a maga kis kártérítési perét ott Pestiában!
A peres képviseletet központilag az ifjabb Bárándy et. fogja ellátni.
Én most azon gondolkodom, hogy miskolciként mire pereljem be azokat a fasisztákat ott Pesten. De ki fogom találni.
Addig is Önök tüstént cselekedjenek.

Hiába, nagy ész ez a Demszkij et., mindig hoz egy kis pénzt a konyhára. A Bárándy meg úgyis szeret pereskedni, egyem a lelkét.

Csak még aztat mondják meg nekik, légyszi, hogyha azok ottan Pesten perelhetnek a törvénytelenül tüntetö Erzsébet-hídi polgárokkal, megeshet, hogy visszamenöleg mink is pereskedni kezdünk itt Miskolcon is a taxis eftársakkal. Már ha még nem évült el az ügy.

Agitátor Creative Commons License 2002.07.04 0 0 3707
Köszönöm az éberséget elvtársam, ezennel javaslom terjesszük fel sti elftársat Lenin érdemrendre.
De figyelmeztetem sti elftársat:
A történelmet mi írjuk!
Előzmény: sti (3705)
strongdong Creative Commons License 2002.07.04 0 0 3706
sti et!

első bekezdésében ékesszólóan vázolta az Ön által teremtett helyzetet. Ha Ön lenne a topikgazda, töröltettem volna a beírásomat. Így nem teszem.

Azért Önt itt szívesen látjuk.

Fuxov
s.k.

Előzmény: sti (3705)
sti Creative Commons License 2002.07.04 0 0 3705
Fuxi et.!

Köszönöm értékes figyelmeztetését, egyben felhívom figyelmét, hogy pont az ilyen apró ellentétek által keltett repedésekbe szivárognak be az ellenforradalmárok és feszítik, repesztik proletárdiktatúránk és népünk egységét.

Ezennel megkövetem az Et-sat, nem akartam megbántani, csak aggódtam, hogy a történalmi topicunkat felhígítva személyes közleményekkel elvész a történelmi lényeg. Pedig azt a topicot egy-az-egyben történelemkönyv gyártásra lehet használni.

sti et.

Előzmény: strongdong (3704)
strongdong Creative Commons License 2002.07.04 0 0 3704
sti et.!

Tisztelettel megkérem az elvtársat, hogy ebbe a topicba csak a személyesebb jellegű, az elvtársak mindennapjait tárgyaló hozzászólásokat írjuk le. csak a történelmi hűség kedvéért. A dicsőséges proletárdiktatúránk és népi harcunk főbb eseményeit, mérföldköveit a "Proletárdiktatúrát azonnal !!!" topicba kérjük.

1:1

Köszönettel

Fuxov, marsall, szkv ellentengernagy
s.k.

Előzmény: sti (3702)
Ivan Gorcsok Creative Commons License 2002.07.04 0 0 3703
Elvtársak!

LÖVETNI! LÖVETNI ÉS LÖVETNI!

El kell taposni az iperialista gyújtogató fityeszfasiszta junta puccskisérletét! Eftársak! Ne érzelgôsködjenek! Mint régen, pont úgy!
Javaslom, hogy szervezzenek önkéntes brigádokat!

PÁRTFEGYELEM!

sti Creative Commons License 2002.07.04 0 0 3702
" ...erre a pár évre."

Ejnye elvtárs! Proletárdiktatúránk örök! Ilyet meg ne halljak mégegyszer!

sti SZT et.

Előzmény: strongdong (3700)
gegenseegross Creative Commons License 2002.07.04 0 0 3701
Melyik a mi fiatal eftásunk?

Előzmény: Agitátor (3696)
strongdong Creative Commons License 2002.07.04 0 0 3700
off
de jó ez a nick :-)
on

A baj az, eftásak, hogy Lamperth eftásnőnek 1előre az is nehezére esik, hogy megtalálja a páternosztertől a szobájához vezető fojosót, nemhogy felmenteni meg lementeni meg meg megmenteni ...
Most azzal van elfoglalva, hogy fővárosi lakást rekv... priv ... vásároljon magának és családjának erre a pár évre.

Fuxov
s.k.

Előzmény: szígyen (3699)
szígyen Creative Commons License 2002.07.04 0 0 3699
Elvtársak,

ezennel felmentem Lamperth Elvtársnőt a titoktartás kötelezettsége alól. (Persze csak akkor, ha az elvtársak is beleegyeznek...)

Agitátor Creative Commons License 2002.07.04 0 0 3698
Bocsánat csak a lelkesedés tört ki belőllem, elfelejtettem hogy csak a módszereket vesszük át, a külsőségeket nem...
Előzmény: strongdong (3697)
strongdong Creative Commons License 2002.07.04 0 0 3697
off
T Agitátor eftás,

megéri a topik törlését kockáztatni ilyen zíghejlekkel?
on

Előzmény: Agitátor (3696)
Agitátor Creative Commons License 2002.07.04 0 0 3696
Nem ezúttal egy fiatal lelkes elvtársunk volt, most gyakorolhatta elősször életében a tarkólövést. Mindenki fizetni fog! Kötelet nekik!
Sieg Heil Lamperth!
Előzmény: strongdong (3693)
tatjana fjodorovna Creative Commons License 2002.07.04 0 0 3695
Miután a tegnapi nap folyamán múltam a rendszerváltással végleg eltöröltetett, s bár a fasisztoid rendszergazdák most azon dolgoznak, hogy visszahozzák azt, de ez, mint jól tudjuk, úgysem fog nekik sikerülni...
nos, miután ilymódon elhatárolódtam és megjogutódoltam egy kisZ vagyonkát, úgy dönték, hogy mától Párton kívüli leszek, és lobbitevékenységbe kezdek az egész Békeharc Örssel egyetemben. Új nevünk:

Peacefight Consulting Management Group Agency Inc. featuring Komszomol.

A számlaszám a régi: 209-3/2-30gresham-vadkelet

Mindennemü reklamációért felelösséget nem vállalunk.

Várjuk a megrendeléseket!

(Ha éppen miniszterelnöknek akarnának jelölni, számítsanak arra, hogy egy-két hónapig még nyafogok, csak aztán fogadom el.)

Létbiztonság!

tatjana, csúcsmenidzsör, intyerglobalista

tatjana fjodorovna Creative Commons License 2002.07.04 0 0 3694
Bezzeg itt az Északi Vörös Bástyában nincs Pannon Rádió! Csak Danubius, meg Juventus! Na, ehhez mit szólnak az eftársak? Nem csoda, hogy pártunk oly szép eredményeket volt képes felmutatni errefelé.
strongdong Creative Commons License 2002.07.04 0 0 3693
Remélem, 56-os veterán eftásunk volt az illető. Már csak a szakszerűség érdekében.
Előzmény: Agitátor (3692)
Agitátor Creative Commons License 2002.07.04 0 0 3692
Ne izguljanak elvtársnők!
A kollégám csizmával szétrugdosta a koponyájukat és az agyvelejüket egyenletesen szétkente a hídon.
Egyiküket a villamos után kötötte és úgy vonszolta végig a városon hogy példát statuáljon!
sesebese Creative Commons License 2002.07.04 0 0 3691
Ezek a fidesznáci csürhetagok még mindig nem tudják elfogadni a választási csal... győzelmünket. Az újraszámlálásért csinálják. De Lamperth etnő már intézkedik, hírek szerint a rednőrök nagyon határozottan intézkednek, a fasiszta Pannon rádió riporterét bilincsbe is verték. Úgy kell neki, mit tátja ott a száját.

Hajrá, BM!

Előzmény: tatjana fjodorovna (3688)
Agitátor Creative Commons License 2002.07.04 0 0 3690
Tiltakozók lezárták az Erzsébet hidat
2002. július 4. 8:52

MNO
Pannon Rádió
Meg nem erősített források szerint magánszemélyek egy csoportja csütörtökön lezárta az Erzsébet hidat, követelve a parlamenti választások szavazatainak újraszámlálását és a szavazócédulák megsemmisítésének leállítását. Verebes Károly újságírót a rendőrök a helyszínen megbilincselték.

Agitátor Creative Commons License 2002.07.04 0 0 3689
A biztonság kedvéért egy segélycsapatot is küldtem, egy közismert elvtársunk vezeti!

Előzmény: sesebese (3686)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!