Elvtárs, zárt területen jársz! Belépési engedélyért a Központi Bizottsághoz folyamodhatsz, ha a káderlapodat leadod a személyzeti osztály iketagfelveteli@index.hu címén. Ha szerencsés vagy, bölcs döntéséről értesít a Párt. Ha nem, akkor az Államvédelem.
Az ellenforradalmi egységek elérték a Kossuth teret!
Elvtársak a helyzet fokozódik! Veszélyben a Népi Demokratikus Magyarország!
Egy szerencsénk - hogy a Kossuth Téren már ismerjük a legjobb lőállásokat a tetőkön.
Mindenki hozzon magával egy munkásőrt, és tartsa a fegyvereket kibiztosítva. Még várjanak a tűzparancsig, semmi magánakció (ha együtt támadunk, nagyobb a hatásfok).
Én akkor zártam örökre a szívembe Lamperth elvtársnőt, amikor azt nyilatkozta az impirista USA igazságügy-minisztere látogatásakor, hogy a magyar belügy legfőbb feladata és célja az internetes bűnözés visszaszorítása.
Ezzel csak mélységesen egyet lehet érteni. Itt a Népköztársaságban csak az internetezőkkel van baj.
Ma ugyan kiderült, hogy a rendőröknek meg kell küzdeni 80 éves fasiszta öreganyókkal és aktatáskás kis nácikkal is, de ezt is sikeresen abszolválták.
Partunk mnden ingyekszkijje tovarisnonek kiutalt egy keszlet ruzsba epitett minitatur tulelo kest a fidesznacik elleni harcra. A vetelezes a Marx Teren felalitott ujsagarusnak alcazott kioszkban tortenik. A jelszo "He! Milyen messze van innen a Voros Csillag mozi?".
Igazán nem akarom megzavarni Önt, de tájékoztatására közlöm, hogy mi itten mindannyian - igen, Ön is - Lajos bácsi vagyunk.
Ettől az aprócska ténytől eltekintve semmi közöm a többi elvtárshoz. (Persze, a végső harc közös.)
Jól látja, hogy Fuxi et. és becses személyem között semmi átfedés nincs, ez elől mereven elzárkózom. PuPu és mutykó nemelvtársak vonatkozásában a feltételezés egyenesen sértő.
A taxisblokád szervezői, résztvevői, áldozatai, továbbá Pető Iván, Bauer Tamás, Haraszti Miklós, minden szabad madár és ejrokonform hazaá ... szocdem, a solymári komancsok (Nikolits!), Horváth Balázs, Göncz Árpád és a Ratcatcher Csoport, valamint néhai Antall József és Für Lajos nevében, teli torokból követelem: Lenin Rendet Lamperth elvtársnőnek!
Daragije Tovaris Agitatorszkijj!
Partunk koszoni a felvilagositast! Hiaba a szovjet csucstyehnologia es a kommunizmus legyozhetetlen eszmeje csodakra kepes! Szemeimmel latom ahogyan a kommandosaink ejtoernyovel alaereszkedve az ej leple alatt a bevetendo csapataink elott fureszekkel es baltakkal vagjak a tuzifanak valot az amerikai es kanadai sziklas hegysegben ezzel is kicselezve az uzemanyagkeszleteket nagy erokkel vedo imperialistakat!
Egyetlen, magyar zászlót tartó tüntető viselt MIÉP-es pólót, őt a tüntetés vége felé kísérték az egyik rohamkocsiba, miután szóváltásba keveredett a rendőrökkel. Jóval brutálisabb rendőri fellépésnek is tanúja voltunk: egy jól öltözött, aktatáskás és esernyős fiatalembert, aki az úttesten vonult a lezárt hídszakasz felé, és kifogásolta, hogy az őt a járda felé tuszkoló rendőrök miért tegeződnek vele, rövid lökdösődést követően négy-öt rendőr a tüntetők szeme láttára agyba-főbe verte, majd egy rohamkocsiba tuszkolta. Összevertek és kocsiba tuszkoltak egy bőrkabátos, rövid hajú fiatalembert is, akit a rendőrkordon túloldalára ráncigáltak.
Az utóbbira (gegenseegross=Fuxi) magam is rájöttem, mert a mozgalomba való csatlakozásom elött azért tanulmányoztam a vonatkozó szakirodalmat (azaz az elsö hozzászólások egy jelentös részét.) Meg persze dühös sesebese eftársnöröl sem gondolnám, hogy az Ön. Hogy PuPuról meg mutykóról már ne is beszéljünk.
Hehe.. még a végén kiderül, hogy én egyetlen egy személlyel beszélgetek :-))
SÖÖÖT, VAAAGY, tulképp az derül majd ki, hogy én is Ön vagyok, ergo saját magammal beszélgetek. S mindezt tudtom nélkül. Alakítsuk meg a harcosok klubját, azt javallanám.
Miután a tegnapi megrázkódtatáson és újjászületésen szerencsésen túltettem magam, mingyá' elkezdek hinni valami világmegváltó szektában. Reinkarnálódom. Az egyén meghalhat, de a Párt örökkévaló. És minden elborít a Maja fátyla...
tatjana bódhiszattva, védikus tudományok nagy müvelöje, mellesleg taoista
Towarris Marsalovics Fuxi!
Az ido a mi oldalunkon van mivel elobb vagy utobb (a Part utasitasa szerint) szorgos dolgozo nepunk gyozni fog! Az intyerglobalista koalicijo megalakulasaval jelentos eloretorest vegeztek a mi vengerszkijje antifasiszta tovarisaink es igy a merleg nyelve megint a mi javunkra billent.
Az Indekszen imperialista armanykodas szabotalja a fasiszta csocselek feloszlatasat bemutato PR fotok megjeleniteset! Amikor rakkattintok a kep megtekintesere csak a "HP Invent" tipusu nyomtatogep reklamja jelenik meg!!
A mellékelt képen látható kis fidesznáci kölyök megregulázását mozgalmi célzattal, önkéntes alapon vállalom.
Kifejezetten kedvemre való ideológia kihívás az ilyen kis fasiszta nyikhajok be... megtörése.
sesebese (elővette a korbácsot & lakkcsizmát) etnő.
Elftársam!
A cső az eredetileg egy gyárkémény volt amit részben szimbolikus, részben technikai okokból szereltünk a tankra, ugyanis az eredeti motorját kénytelenek voltunk egy gőzüzemű motorra cserélni. A cső a kipufogó. Jelenleg szénnel fával működik, ettől jelentősen megnőtt a hatótávolsága...