...én meg kolbászos bablevest (TNT) zabáltam ebédre, úgyhogy este széjjellövök mindenkit, de a legalább a padot remegtetem folyamatosan....
5:0-s vbk-t!
Na, most jöttem vissza a Bárkából, sajnos már csak április 30-ig járhatunk oda! :-(((
Nem a Galó nyerte el a bérletét. A rohadt életbe még egy hely ami bezár Veszprémben!!!
Most ittam egy sört, de Erzsi adj mégegyet!
Vazzeg, van gázdudám a meccsre!!! A bátyám most mutatta meg a telefonban,hogy hogyan szól! Nagyon kibaszott király!!!
Úgyhogy aki melletem fog állni a meccsen az megsüketül majd!
Erzsi sört!
na, a belépő nem érdekes, van pénz szarásig... a korncertek elég gyengék, de majd segítünk hogy átvészeljük őket...
ma akkor be kéne hasítani rettenetesen, bár mi legkorábban fél 9-kor vagyunk harcrakészen... mongyuk soproni? (esetleg kéne foglalni asztalt, vagy inkább a buhim?)
Falfúrót nem néztem, mert a múltkor néztem meg otthon videón, ma meg lesz az egészséges erotika asszem, de az is megvan...
Na megtudtam egy-két dolgot a VEN-ről!
A jegy 1300 belsősöknek, 2000 külsősöknek. A csapatok valami ilyenek lesznek: skótok, egyiptomiak, futbalisták, Jedi lovagok, indiánok(re-Pocakhontas???), de a többi jónak tűnik (főleg a focisták!). Koncertek: Kövi Szabolcs(ápr. 1.), Sub Bass Monster(ápr. 3.), Besh' O Drom, Animal Cannibals (ápr. 4.), Cross Borns, Heaven Street Seven, United, Story(ápr. 5.).
Na kb. ennyi, remélem belecsapunk a lecsóba rendesen!
Erzsi egy sört nekem!
Alkalmi pár a hotelszobában meghitten szeretkezik, amikor a szőke csaj
megszólal:
- Van egy kis gond. AIDS-es vagyok...
Srác:
- Én is...
Csaj:
- De én csak vicceltem...
Srác:
- Többet nem fogsz!