Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
a karaktert bírom. ahogyan előáll, ahogyan csinálja a dolgokat. de igen, valóban beteg. Sutter rohadt jól hozza a figurát. erről már írtam korábban. viszont a soriban nincsenek fekete-fehér jellemek. mindenki bűnös és mindenki cselekszik jót. az arányok meghát, egy ilyen világban élő alakok már csak ilyenek. ha városi kertes házban élő emberekről szólna a történet, nyilván más lenne az arány, de ott sem lenne mindenki patyolat tiszta. de asszem' azt a sorit nem nézném;)
Ja még ami eszembejutott...elég hiteltelen ez a Jax gyerek is...vívódik-meg siránkozik, hogy vissza kéne vezetni a Samcro-t a helyes útra, ahol apuci is tartani szerette volna anno, de azért hidegvérrel kinyír bárkit, aki az útjába kerül...és még így is ő az egyik legpozitívabb karakter...szomorú ez valahol na!
Nyilván egy jó sorozat...én is szetretem, de ha mélyebben belegondol az ember, hogy mit is sugalmaz a mai suhancoknak...légy vagány, keress pénzt könnyen, bandázz, intézd el azt aki neked nem tetszik, stb-stb...ha lenne kölyköm, nem biztos, hogy megmutatnám neki a sorozatot, amíg nagykorúvá nem válik:)
Otto? Az egy beteg állat!:D Nem véletlen, hogy olyan a sorozat amilyen, hiszen ő az írója-rendezője-producere-stb-stb. is :)
Nem is igazán tudok pozitív karaktert a sorozatból...ha nagyon leegyszerüsítem, akkor mindannyian, mocskos gyilkosok, drog és fegyverkereskedők...vagy korrupt rendőrök-vállalkozók. Tán az egyetlen becsületes karakter a fiatal seriffhelyettes volt, de őt hamar ki is purcantották...Mocskos egy világban élünk...bár nagyon remélem, hogy ez a sorozat nem egy hiteles kordokumentum:)
Na ez mondjuk így soha nem hangzott el a sorozatban, de ilyesmit sejtettem. Bár Otto elhelyezkedése azért elég zavaros volt, ha jól értem ő a Teller oldalt támogatja.
nem, nem. SAMCRO=Sons of Anarchy Motorcycle Club, Redwood Original
Redwood az alapító chapter neve
további infok:
John Teller and Piermont "Piney" Winston co-founded SAMCRO in 1967 following their return from the Vietnam War, where both men served as paratroopers.[7] The first chapter was called "Redwood" because they weren't settled in any one city, but rather cruised the Northern California coast from Eureka to Big Sur, which is redwood country. AfterGemma, John's wife, became pregnant with her first son, Jackson, they decided to settle in Charming, the town where Gemma grew up. At that point, John Teller thought Charming was too cute for a chapter name, so he called the chapter the Redwood Originals, hence the SAMCRO handle. Six of the "Redwood Original 9" members were veterans. When John died in 1993, his widow, Gemma, married Clay Morrow, the youngest founding member. John and Gemma's son, Jax, grew up around the club and became vice-president of SAMCRO.
Igen, mintha így lett volna, biztos a Samcro elleni bosszújának a része a mondat. A Redwood lehet, hogy egy konkurrens/nem kedvelt csapat, de ez csak tipp.
SOA s05 - a színvonal maradt, új tagok érkeztek, akik közül valaki maradt, valaki meg sem élte a 6. évadot. Nero jó karakter, mentor, tükörkép Jax irányába. kellett egy ilyen, ráadásul jól ellenpontozza Jax, Gemmával való kapcsolatát. a srác elindult az úton, hogy ne váljon olyanná, mint amivé apja vált, eközben épp azzá válik ami soha sem akart lenni. ezt jól megvilágította neki Bobby. a további évadok ezt az út keresést fogják értelemszerűen tovább mutatni, és ami eddig történt, abból azt láthatjuk, nem lesz ez az út rövid. szépen változnak a kapcsolatok. Tig esete programozva volt, nekem tetszett, hogy köré építették az egyik évad végi csavart, ez nagyon Jaxes megoldás volt. Gemma-Tara-Clay vonal megint új frontokat nyitott, ami tovább bonyolítja a családon belüli helyzetet. Clay rendesen a partvonalon túlra került. kiváncsi vagyok értelmesen hogyan folytatódik majd az ő története. Otto. van egy gyanúm, hogy ez a fazon mindenkit túl fog élni a böriben. elképesztő miket vállal be és milyen helyzeteken megy keresztül. ő az egyik kedvenc karakterem. kár, hogy nem halljuk már többet beszélni. jöhet a 6. évad! elég jól nyomják a promókat. már csak 5 nap!