Remélem sikerül azoknak segíteni akinek szüksége lenne valami fontos magra dugványra és szívesen küldenének valami hasonlót viszonzásul. Sok sikert.
Térkép=
A csereberemap@gmail.com címre bárki megírhatja nevét, címét és felkerül, vagy le ha azt kéri. Aki kéri a felkerülését az arról az emailcímről írjon, ami az indexes email címe!
Kár, mert én már csak szívlevelűt szeretnék szerezni, a többit azt nem kérem, köszönöm. Van 5 félém, egy másik fajtát hamarosan kapni fogok, azt ígérték, és nem akarok több fajtát. A szívlevelűre még fájt a fogam:((( Akkor szerencsés vadászatot neked is!:))
Hannabori, szerintem 1ibolya a saját hoya-hajtására értette, h megy a szomszédba; mivel neked nem kell cserére...
Nekem ilyen tarkalevelűim vannak; bár, úgy tudom, mindegyik a carnosa változata, te meg azt írtad, az nem kell... most kicsit nem értem. Vagy csak a "hagyományos" zöld levelű carnosa-ra értetted? Amennyire én tudom, Rubra Rot és Variegata Tricolor a fantázianevűk, Carnosa-n belül.
Nem kapják meg a szomszédok, ezek nekem nem fölösleges növények, hajtanak, gyökeresek.
Egy vagyonért vettem az anyanövényeket, és ritka ahol kaphatók. Van elképzelésem hogy mit kérek értük, de ez nem a "feleslegessé vált ezért bármiért odaadom" c. fórum. Ha most nem, hát jövőre cserélek, addig is nálam van hely nekik:)
Köszönöm:-)Csak a szokásos:kavicsos tálcán van+mivel egész nap itthon vagyok amikor elmegyek mellette lespriccelem a leveleit.Osmocotot kapott.Kálium túlsúlyos tápot heti1x.Ennyi,mást nem kap.Kb.10hónapja van meg.A hoyákat akkor megkapják a szomszédok.1 féléből elég 1.Szoktak a tieid virágozni?Ha vannak képeid,szívesen megnézném őket.