Örömmel értesítjük ügyfeleinket új szolgáltatásunkról, az autóból kezelhető bankjegy-automata hálózatról. Mától fogva automatáinknál anélkül vehetnek fel pénzt, hogy kiszállnának az autóból. Hogy ennek előnyeit élvezhessék, kérjük a kezelési utasítás figyelmes elolvasását. Férfi ügyfeleknek 1. Hajtson az automatához, és nyissa ki az ablakot. 2. Helyezze be az automatába a hitelkártyát, és adja meg a PIN-kódot. 3. Billentyűzze be a kívánt összeget. 4. Tegye el a pénzt. 5. Vegye ki a hitelkártyát és a bizonylatot. 6. Húzza fel az ablakot. Jó utat! Hölgyeknek: 1. Hajtson az automata elülső oldalához. 2. Indítsa újból a lefulladt motort. 3. Nyissa ki az oldalablakot. 4. Menjen hátrafelé, amíg az automata a bal vállával szembe nem kerül. 5. Vegye elő a táskáját, és ürítse ki az utasülésre, majd keresse meg a hitelkártyát. 6. A visszapillantótükörben ellenőrizze a sminkjét. 7. Próbálja meg a hitelkártyát behelyezni az ATM-be. 8. Szálljon ki, hogy elérje. 9. Helyezze be a hitelkártyát. 10. Vegye ki és helyezze vissza fordított irányba. 11. Menjen vissza a kocsihoz, keresse meg a papírzsebkendőt, amire felírta a PIN-kódot. 12. Billentyűzze be az adott számokat. 13. Nyomja meg a 'törlés' gombot és TAJ-száma helyett adja meg a mellette lévő négyjegyű számot. 14. Most üsse be a felvenni kívánt összeg felét. 15. Vegye el a készpénzt és a bizonylatot. 16. Szálljon vissza a kocsiba, keresse meg pénztárcáját, tegye el a pénzt, ellenőrizze a sminkjét és induljon el. 17. Tolasson vissza az automatához, szálljon ki, és vegye ki a hitelkártyáját. 18. Tegye el a kártyát. 19. Ha a sminkje rendben, egyes sebességben indítsa újra a lefulladt motort. 21. Vezessen három-négy kilométert, és ha gyorsabban szeretne menni, engedje ki a kéziféket. Jó utat!
Sajnos akkor megint nem tudok veletek menni idegenbe :( 18-ra mennem kell dolgozni és nem érnék vissza. Megpróbálom elcserélni, de nem fűzök hozzá sok bizodalmat.
Meghal a cigány, odalent találkozik Kádár elvtárssal. Kádár megkérdi: - Te cigány, mikor volt jobb élni? Mostanában vagy az én időmben? Cigány feleli: - A te idődben a politikusok politizáltak, a munkások dolgoztak a cigányok meg loptak. Mostanában meg a politikusok lopnak, a munkások politizálnak és bazzzeg azt akarják, hogy én dolgozzak!!!!!
A korral jár... :) Egy idös házaspár vacsorázni volt egy másik házaspárnál. Étkezés után az asszonyok felálltak és kimentek a konyhába. A két férfi beszélgetni kezdett, egyikük ezt mondta :
- A múltkor elmentünk egy új étterembe, és igazán remek volt, melegen ajánlom nektek is.
- Mi a neve? - kérdezte a másik férfi.
Az elsö férfi sokáig gondolkozott, majd így szólt :
- Hogy hívják azt a virágot, amit annak adunk, akit szeretünk ? Tudod... vörös és tüskéi vannak.
- A rózsára gondolsz ?
- Igen, arra - felelte az elsö férfi, majd a konyha felé fordult és kiordított :
- Rózsi, mi a neve annak az étteremnek, ahol a múltkor voltunk ?
Egy idős házaspár istentiszteleten vesz részt. Úgy a felénél az asszony odahajol a férjéhez és így szól: - Az imént egy csendeset szellenettem; mit gondolsz, mit tegyek? A férj válasza: - Cseréld ki az elemet a hallókészülékedben!
Május 11-12-én Guinness Véradási Rekordkísérlet lesz. A lehető legtöbb embernek kell vért adnia 24 óra alatt. Ha elmúltál 18éves, 50kg, 1 éve nem tetováltattál, piercingeltettél és 8 hete nem adtál vért, akkor gyere és segíts! Jó lenne, ha minél többen tudnánk vért adni.
Május 11. 12-17h
Május 12. 08-12h
Ha már 11én bemutatózunk és jóllakatnak minket, akkor onnan mehetnénk együtt. Minél hamarabb kellene jelentkezni, mert regisztráltatni kell magunkat előtte, hogy melyik nap, hánykor számíthatnak ránk!