üdv.2002 május 280000km1.9 101le 125le-s chiptuning de már annyit megyek hogy úgy néz ki az autó fedélzete mint egy müszaki áruház csak kávéfőző nincs benne
Gallytörő rács felszerelése esetén kell valami retorzióra számítani rendőr, vizsgáztatás stb., vagy mehet fel a gép elejére bármi, 6-os kazánlemez, 60 cső, bármi csak erős legyen?.
Nekem a Masternál ami 2.5 -ös 303 000 km nél cseréltünk kinyomóz és szerkezetet.Ha már nem a padló környékén fog hanem majdnem teljesen felengedve ideje cserélni. Fagymentest mindenkinek....
Megnyerted a második helyet, de az első helyen én állok :) Kuplung kb mikor szokott elszállni? 150-160ezer km-nél? Ezt hallottam. Van esetleg valami előjele? Enyém atom pontosan működik, egyenlőre.
Gondolom, ti is elszörnyülködve hallottátok a hírt, hogy Január 1-tól szigorodik a műszaki vizsga.
Nincs türelmi idő és ideiglenes 1 hónap, hanem ha valami nem jó, azonnal kivonják az autót a forgalomból. (egy cikkben olvastam, hogy elvileg egy nem feltöltött ablakmosó tartály is lehet ilyen ok...)
Azért ez király.
Véleményem szerint a vizsgabiztosok igen jól fognak élni a forgalmikba csúsztatott 5-10 000,-Ft-okból. (természetesen tisztelet a kivételnek.)
Ez a rendelkezés is egy idióta ember idióta ötlete, "gazdaságfehérítési céllal".
Ha nem ebben az országban élnénk, azt mondom, rendben. No de itt???
Megint az autósokat akarják szívatni. Nem lesz még elég??
Amennyiben a tolatókamera AV jelet ad, igen. Persze ehhez tudnia kell a dvd játszónak is a bemenetére érkező jelet megjeleníteni a képernyőn. Általában ez vagy automatikus, vagy egy kapcsolóval illetve távirányítóval lehet a funkciót kiválasztani. Nézd meg a dvd játszó menűjét.
A kormány alatt van egy kis lepattintható műanyag, ott van mögötte a csatlakozó. Én magyar nyelvü OP-COM-al kaptam. Épp ma nézegettem országúton az átlagfogyasztásom pl. 7,1L - 6,8L-t írt, 114LE 1.9-esre (chippelve). Furán nézhettem ki laptoppal az ölembe 100km/h-nál :D Reléket is le lehet tesztelni, be lehet kapcsolgatni, stb.. szóval akit egy kicsivel is jobban érdekel az autója, jól fog szórakozni. Üdv!
2007, 1,9CDTI 114LE, belgiumi behozatal, 96 ezer km. Ami szerintem nemhogy valós, de még több is, amennyi sztem benne van :) Gyári állapot. 5 személyes. Vállalkozáshoz-családhoz (is) lesz. Navi, tolatóradar, vonóhorog 2000kg. A jövő héten hozom el.
Nekem van 2.5 -ös traficom, masterem. Az utóbbin most cseréltek kuplungot 303.250 km nél. Mind kettőnél a kuplung hidralikus. A fékfojadék tartálynál lehet látni a kis csövet ami megy a felső munkahengerhez. Ha hiányzik a fékfolyadékból vall. elszivárog a kuplun pedálnál. Ha nem baj van mert akkor az alsó munka henger ereszti el. Itt a kinyomó csapágy egyben van a munka hengerrel. Váltó le, az alsó mukahenger cirka25.000 -55.000 Ft -ig. Ha már nagyon csörög kis fordulaton érdemes a kuplung tárcsát, szerkezetet cserélni is.
A kiolvasó engem is érdekelne.. Fagymentes kilómétereket...
Traffical még nem próbáltam. Ez elvileg OP-COM (Opel), de ki tudja. A szoftverben csak OPEL járgányokat lehet kiválasztani, egészen asszem 1995-től 2009-ig. De ugyebár OPEL-RENAULT-NISSAN ugyanaz. Meg kell kérdezni az eladót, hogy jó-e Traffichoz is. Üdv!