Keresés

Részletes keresés

zeuszka Creative Commons License 2005.01.02 0 0 289

osztogatott rendesen, bár én túl látványos dolgokra nem nagyon emlékszem tőle, de ez nem is baj.

viszont felmerül a kérdés: minek ide Wilhelmsson vagy Routledge a jobbszélre, ha van egy Marney? plusz ugye Simon Davies, aki ha visszanyeri a 2 évvel ezelőtti formáját, akkor szintén beférhetne a csapatba. bár ezek kellemes gondok nagyon.

Előzmény: Elland Road LS11 (288)
Elland Road LS11 Creative Commons License 2005.01.02 0 0 288

arra akartam utalni, hogy szerintem Carrick irányított. ok, hogy West Ham szűrőként alkalmazta, de szerintem most a csapata vezéregyénisége volt. remélem a kezdőben is ragad.

azzal a gondolattal meg csak játszadozik az ember, mi volna akkor ha nem szedik szét a West Ham et. dehát ez mamár színtiszta biznisz.

és azt azt nyugodtan leszögezhetjük, hogy a PL legstílusosabban futballozó csapata a Spurs. kurva sok "ókori" játékelemet vonulatatnak fel, ld. az első gól a megcsúsztatott hosszúlabdás felívelésből.

Előzmény: zeuszka (287)
zeuszka Creative Commons License 2005.01.02 0 0 287

ja, és még nem is játszott Defoe, Brown, plusz a régi sérültek.

Előzmény: Elland Road LS11 (286)
Elland Road LS11 Creative Commons License 2005.01.02 0 0 286

na most azér most tolta zsugát szépen. véleményem szerint Carrick kurva nagy játékos, vagy legalábbis nekem ez így jött le az elmúlt meccsei alapján.

nagyon tetszik nekem ez a csapat. nem bántam meg hogy nem a spanyol/francia arse görcsölést választottam.

Előzmény: zeuszka (285)
zeuszka Creative Commons License 2005.01.02 0 0 285

de te tévedésben vagy. Carrick nem irányított soha, ő szűrő középpályás volt a West Ham-ben is. azon a poszton meg senki sem szokott villogni (lásd Makelele, Gilberto Silva, stb.). épp ezért tőle nem is lehet ezt elvárni, ő nem egy Joe Cole vagy egy Gascoigne.

Santininek pont az volt a baja, hogy minek még egy védekező középpályás, abból már volt elég. bár szerintem nem rosszabb, mint Mendes vagy pláne Redknapp, elég jól jár vele még a Spurs. mondjuk ha nagy az arca, az más kérdés, az ilyesmi valóban nem szimpi, de annyira nekem ez nem tűnt fel.

Előzmény: Spursmen (284)
Spursmen Creative Commons License 2005.01.02 0 0 284

Hogy mi a bajom Carickkel? Nézd, a tegnapi játékot látván nem mondhatok rosszat sem róla, sem a többi játékosról, de...

Előtte jó pár meccsét láttam és semmi extrát nem nyújtott, sőt... azért igazoltuk, hogy végre valaki összeszedje már azt a kurva középpályát, de be kell látni, hogy inkább Pedro végzi ezt a feladatot. A S'oton ellen nagyot alakítot Michael és tegnap sem játszott rosszul, de akkor sem érzem benne még azt, hogy irányítani tudná ezt a mai Spurs-öt. Meg számomra nem igazán volt szimpatikus, hogy amikor még Santini volt a menedzser és nem játszatta, szerintem nem is ok nélkük, fenyegetőzőtt, hogy eligazol. Annyira nem jó játékos, hogy egy-két hónap után fenyegetőzzön, ha nem játszik, szerintem. Mondom mindazonáltal ezeket, hogy imádom a Tottenham-et, már több, mint 14 éve, és remélem , hogy Carrick úgy fog játszani, mint tegnap vagy mint a S'oton ellen tette.

UI: Szvsz Jacques is azért ment, mert Carrick-et nem játszatta és ez nem tetszett Arnesen-nek.

Come on you, Spurs. És gratulálok Deano-nak és Reto-nak is a góljaikhoz!

Előzmény: zeuszka (283)
zeuszka Creative Commons License 2005.01.01 0 0 283

neked meg mi bajod Carrick-kel?

nagyon hasznos kis játékos, a Spurs jó sorozatában neki is nagy része volt.

Előzmény: Spursmen (272)
zeuszka Creative Commons License 2005.01.01 0 0 282
tényleg nem semmi meccs volt, tartalékosan is kurva nagyot játszott a Spurs
ken adams Creative Commons License 2005.01.01 0 0 281
hát ez azért túlzás, mármint egy meccsből ezt mondani! de jól játszott, az igaz. saját nevelés! :)
Előzmény: Elland Road LS11 (280)
Elland Road LS11 Creative Commons License 2005.01.01 0 0 280
Dean Marney személyében az ANGOL LABDARÚGÁSnak új csillaga született. zseniális meccs volt.
ken adams Creative Commons License 2005.01.01 0 0 279
na igen, 5-2 lett, jól ment a játék, bíztató a jövőre nézve, szóval csak így tovább!!
gugugaga Creative Commons License 2005.01.01 0 0 278
Nagyon veritek az Evertont(5-1),s ami még bíztató k***a jó játékkal!
ken adams Creative Commons License 2005.01.01 0 0 277
na, a szünetben 2-1. egész jól játszik a csapat, a támadások ötletesebbek, mint a palace ellen, 2 szép gól, kár a bekapottért, mert addig szinte momentuma se volt az evertonnak, a védők csúnyán lemaradtak/elnézték...
defoe térdséerülés miatt nem játszhat, helyette marney kezdő, gólt is lőtt!! :) brown is sérült, naybet viszont visszatért
Spursmen Creative Commons License 2004.12.31 0 0 276

Led marad és punk-tum!

Ha meg nem, akkor biztos, hogy nem az Arsenal-hoz fog menni, mert akkor kitörne a parasztgyalázat. Nem volt elég Campbell?...

Olajuwon Creative Commons License 2004.12.30 0 0 275

Jah az a hosszabbítás okos vezetői húzás volt. Wenger egyébként kijelentette, hogy irreális összegekbe (ami nála úgy 10 millió font felett van) nem fog belemenni, úgyhogy szvsz 'félnivalótok' nincs az ügyben. Csak a játékos véleménye nem volt nekem tiszta, sok mindent a szájába adtak az újságok.

Előzmény: ken adams (274)
ken adams Creative Commons License 2004.12.30 0 0 274
hát pedig ez az utolsó álláspont, most írt alá új szerződést pár hónapja, jól érzi magát, egyelőre nem akar menni, sőt, asszem a daily mirrorban egy helyreigazítást is megjelentettek, h nem igaz, h az arsenalhoz v bárhova menne. a spursnél most a téli átigazolási szezonban az a fő cél, h mindenki maradjon, legalábbis ezt mondta a sportigazgató.
Előzmény: Olajuwon (273)
Olajuwon Creative Commons License 2004.12.30 0 0 273

Hali!

Mit tudtok King esetleges januári távozásáról? Sok ellentmondó dolgot lehetett olvasni az utóbbi hónapban, de ezzekkel a sablon-nyilatkozattal ("marad, mert álmai csapata a Spurs" vagy "megy mert végre nyerni akar valamit") nem tudok mit kezdeni.

Spursmen Creative Commons License 2004.12.30 0 0 272

Hát ez a Palace elleni iksz tényleg kiábrándító volt. Az első félidőben az utóbbi években megszokott fantáziátlan Spurs-öt láttam. A második félidő első húsz perce elfogadható volt, de én még mindig nem látok semmi elképzelést a támadásokban.  Remélem szombaton a Toffik ellen sokkal jobban fogunk játszani... Bár ez Everton ellen általában jól megy a játék. Jó hír, hogy Sean Davies holnaptól már újra megkezdheti a futóedzéseket és a hónap végén, ha minden jól megy ismét pályára léphet.

Joe Cole tényleg jó lenne ha jönne, mert evvel a Carrick gyerekkel nem igazán vagyunk kisegítve...

Come on you SPURS!!!!

ken adams Creative Commons License 2004.12.29 0 0 271
bosszantó döntetlen ez! :[ a 70. percig szinte csak mi támadtunk - bár ezek a támadásog elég fantáziátlanok, 18-20-ról rászúrja vagy defoe v kanoute, azt annyi -, utána se volt nagyon mumentuma a palacenak, johnson gólja védhető volt, szerintem robinson kicsit elaludt, utána meg már csak egy defoe-helyzet (természetesen úgy 18ról, kicsivel mellé)... most meg jön az everton 1-én, utána irány az old trafford 4-én!! jó lenne ebből legalább 4 pont! :)
zeuszka Creative Commons License 2004.12.29 0 0 270
Defoe-Chelsea ügylet kacsa, szerintem.
Előzmény: ken adams (267)
ath Creative Commons License 2004.12.29 0 0 269
joe cole jöhet, áldásom az üzletre!
Előzmény: ken adams (267)
ken adams Creative Commons License 2004.12.29 0 0 268
defoe szépen kezdte a 2. félidőt, egy percen belül egy kapufa és egy szép gól! :)
ken adams Creative Commons License 2004.12.29 0 0 267
hát az első félidő elég kiegyenlített volt, sőt!! a védelem néha furcsa dolgokat művel... elől meg kanoute egész jó, defoe kicsit szürkébb... viszont! nem is tudtam, h az a fiatal cseh gyerek, aki a cseh másodosztályból jött kölcsönbe egy fél évre, már a juve tulajdona!! defoeért meg természetsen bejelentkezett a cselszi 15M-ért (szerintem hülye, ha elmegy, nem hinném, h beférne, itt meg rendesen játszik), defoe viszont szeretné, ha a spurs megvenné joe cole-t a cselsziből, aki ott nem nagyon játszik.
ath Creative Commons License 2004.12.28 0 0 266
hamár elbuktuk a 2 pontot, legalább torghelle lőhette volna az egyenlító gólt! :)
Előzmény: ken adams (265)
ken adams Creative Commons License 2004.12.28 0 0 265
nahát, most olvasom, h 1-1 lett a palace ellen... :( ahogy olvasom, király nem unatkozott!! :) (mellesleg torghelle is játszott egy keveset) azért ezt meg kellett volna nyerni... na majd holnap megnézem az ismétlést!
ath Creative Commons License 2004.12.28 0 0 264

azért a legutóbbi fordulóban rúgott egy gólt...nekem ő is egy emblematikus figura volt. mellesleg egy jó játékos.

nem vagyok képben, hogy miért és hogyan ment el, úgyhogy lehet, hogy igazad van.

Előzmény: ken adams (262)
ath Creative Commons License 2004.12.28 0 0 263
ezekkel nincs is semmi baj. kanouteval sem, csak annyit mondtam, hogy nem fogok érte könnyeket hullatni.
Előzmény: zeuszka (261)
ken adams Creative Commons License 2004.12.28 0 0 262
tényleg nem akarok kötekedni, de anderton egészen más tészta, mint keane. anderton nem mai gyerek, a birminghambe se nagyon fér be, sérülékeny is, biztos túl sokat kért... na jó, kanoute tényleg pótolható, elismerem! :) de azért sajnálnám, ha elmenne...
Előzmény: ath (259)
zeuszka Creative Commons License 2004.12.28 0 0 261
a Spurs azért mostanában jól igazol, sok fiatalt vettek, közülük több szigetországit.
ezek évekig meghatározó emberek lehetnek.
az én kedvencem is egyre jobb: Michael Brown. vasárnap végre gólt is lőtt, méghozzá mekkorát.
Előzmény: ath (259)
ath Creative Commons License 2004.12.28 0 0 260
nem azt mondom, hogy adjuk el, hanem azt, hogy pótolható. ha eladjuk és veszünk helyette egy másik ügyes franciát, észre sem fogod venni.
Előzmény: ken adams (258)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!