osztogatott rendesen, bár én túl látványos dolgokra nem nagyon emlékszem tőle, de ez nem is baj.
viszont felmerül a kérdés: minek ide Wilhelmsson vagy Routledge a jobbszélre, ha van egy Marney? plusz ugye Simon Davies, aki ha visszanyeri a 2 évvel ezelőtti formáját, akkor szintén beférhetne a csapatba. bár ezek kellemes gondok nagyon.
arra akartam utalni, hogy szerintem Carrick irányított. ok, hogy West Ham szűrőként alkalmazta, de szerintem most a csapata vezéregyénisége volt. remélem a kezdőben is ragad.
azzal a gondolattal meg csak játszadozik az ember, mi volna akkor ha nem szedik szét a West Ham et. dehát ez mamár színtiszta biznisz.
és azt azt nyugodtan leszögezhetjük, hogy a PL legstílusosabban futballozó csapata a Spurs. kurva sok "ókori" játékelemet vonulatatnak fel, ld. az első gól a megcsúsztatott hosszúlabdás felívelésből.
de te tévedésben vagy. Carrick nem irányított soha, ő szűrő középpályás volt a West Ham-ben is. azon a poszton meg senki sem szokott villogni (lásd Makelele, Gilberto Silva, stb.). épp ezért tőle nem is lehet ezt elvárni, ő nem egy Joe Cole vagy egy Gascoigne.
Santininek pont az volt a baja, hogy minek még egy védekező középpályás, abból már volt elég. bár szerintem nem rosszabb, mint Mendes vagy pláne Redknapp, elég jól jár vele még a Spurs. mondjuk ha nagy az arca, az más kérdés, az ilyesmi valóban nem szimpi, de annyira nekem ez nem tűnt fel.
Hogy mi a bajom Carickkel? Nézd, a tegnapi játékot látván nem mondhatok rosszat sem róla, sem a többi játékosról, de...
Előtte jó pár meccsét láttam és semmi extrát nem nyújtott, sőt... azért igazoltuk, hogy végre valaki összeszedje már azt a kurva középpályát, de be kell látni, hogy inkább Pedro végzi ezt a feladatot. A S'oton ellen nagyot alakítot Michael és tegnap sem játszott rosszul, de akkor sem érzem benne még azt, hogy irányítani tudná ezt a mai Spurs-öt. Meg számomra nem igazán volt szimpatikus, hogy amikor még Santini volt a menedzser és nem játszatta, szerintem nem is ok nélkük, fenyegetőzőtt, hogy eligazol. Annyira nem jó játékos, hogy egy-két hónap után fenyegetőzzön, ha nem játszik, szerintem. Mondom mindazonáltal ezeket, hogy imádom a Tottenham-et, már több, mint 14 éve, és remélem , hogy Carrick úgy fog játszani, mint tegnap vagy mint a S'oton ellen tette.
UI: Szvsz Jacques is azért ment, mert Carrick-et nem játszatta és ez nem tetszett Arnesen-nek.
Come on you, Spurs. És gratulálok Deano-nak és Reto-nak is a góljaikhoz!
na, a szünetben 2-1. egész jól játszik a csapat, a támadások ötletesebbek, mint a palace ellen, 2 szép gól, kár a bekapottért, mert addig szinte momentuma se volt az evertonnak, a védők csúnyán lemaradtak/elnézték... defoe térdséerülés miatt nem játszhat, helyette marney kezdő, gólt is lőtt!! :) brown is sérült, naybet viszont visszatért
Jah az a hosszabbítás okos vezetői húzás volt. Wenger egyébként kijelentette, hogy irreális összegekbe (ami nála úgy 10 millió font felett van) nem fog belemenni, úgyhogy szvsz 'félnivalótok' nincs az ügyben. Csak a játékos véleménye nem volt nekem tiszta, sok mindent a szájába adtak az újságok.
hát pedig ez az utolsó álláspont, most írt alá új szerződést pár hónapja, jól érzi magát, egyelőre nem akar menni, sőt, asszem a daily mirrorban egy helyreigazítást is megjelentettek, h nem igaz, h az arsenalhoz v bárhova menne.
a spursnél most a téli átigazolási szezonban az a fő cél, h mindenki maradjon, legalábbis ezt mondta a sportigazgató.
Mit tudtok King esetleges januári távozásáról? Sok ellentmondó dolgot lehetett olvasni az utóbbi hónapban, de ezzekkel a sablon-nyilatkozattal ("marad, mert álmai csapata a Spurs" vagy "megy mert végre nyerni akar valamit") nem tudok mit kezdeni.
Hát ez a Palace elleni iksz tényleg kiábrándító volt. Az első félidőben az utóbbi években megszokott fantáziátlan Spurs-öt láttam. A második félidő első húsz perce elfogadható volt, de én még mindig nem látok semmi elképzelést a támadásokban. Remélem szombaton a Toffik ellen sokkal jobban fogunk játszani... Bár ez Everton ellen általában jól megy a játék. Jó hír, hogy Sean Davies holnaptól már újra megkezdheti a futóedzéseket és a hónap végén, ha minden jól megy ismét pályára léphet.
Joe Cole tényleg jó lenne ha jönne, mert evvel a Carrick gyerekkel nem igazán vagyunk kisegítve...
bosszantó döntetlen ez! :[ a 70. percig szinte csak mi támadtunk - bár ezek a támadásog elég fantáziátlanok, 18-20-ról rászúrja vagy defoe v kanoute, azt annyi -, utána se volt nagyon mumentuma a palacenak, johnson gólja védhető volt, szerintem robinson kicsit elaludt, utána meg már csak egy defoe-helyzet (természetesen úgy 18ról, kicsivel mellé)...
most meg jön az everton 1-én, utána irány az old trafford 4-én!! jó lenne ebből legalább 4 pont! :)
hát az első félidő elég kiegyenlített volt, sőt!! a védelem néha furcsa dolgokat művel... elől meg kanoute egész jó, defoe kicsit szürkébb...
viszont! nem is tudtam, h az a fiatal cseh gyerek, aki a cseh másodosztályból jött kölcsönbe egy fél évre, már a juve tulajdona!! defoeért meg természetsen bejelentkezett a cselszi 15M-ért (szerintem hülye, ha elmegy, nem hinném, h beférne, itt meg rendesen játszik), defoe viszont szeretné, ha a spurs megvenné joe cole-t a cselsziből, aki ott nem nagyon játszik.
nahát, most olvasom, h 1-1 lett a palace ellen... :( ahogy olvasom, király nem unatkozott!! :) (mellesleg torghelle is játszott egy keveset) azért ezt meg kellett volna nyerni... na majd holnap megnézem az ismétlést!
tényleg nem akarok kötekedni, de anderton egészen más tészta, mint keane. anderton nem mai gyerek, a birminghambe se nagyon fér be, sérülékeny is, biztos túl sokat kért...
na jó, kanoute tényleg pótolható, elismerem! :) de azért sajnálnám, ha elmenne...
a Spurs azért mostanában jól igazol, sok fiatalt vettek, közülük több szigetországit.
ezek évekig meghatározó emberek lehetnek.
az én kedvencem is egyre jobb: Michael Brown. vasárnap végre gólt is lőtt, méghozzá mekkorát.