Érdekesség a Kapisvári Delfinek honlapjáról!!!
Holnap este sajtótájékoztatót tart Monok Tibor 18.00 órától a Borbárban, és beszámol a az utóbbi hetek történéseiről (Sándor-József névnapok, egyéb bulik), illetve a az évad végéig szóló terveiről (badacsonyi május 1. hajóval, részvétel a villányi bornapokon). Kíváncsian várjuk!
Látom Simike közben megfutamodott a válogatottságtól. Gondolom megtudta ki lett az új szöv.kap. aztán már előre fosik attól, hogy dolgozni kelle, nem is keveset :)
Szerintem a Tibi ezt is elintézi, olyan jó kapcsolatrendszere van a szövetséggel, és a játékvezetőkkel is. Kíváncsi vagyok, hogy a Báne felkéri segédedzőnek a nyári válogatott feladatokra vagy marad a Balatonátúszás.
KEDVES SZURKOLÓK!!! ÖRÖMÖMRE SZOLGÁL, HOGY MEGOSZTHATOM VELETEK A JÓ HÍRT, MISZERINT EGY ÚJ JÁTÉKOST IGAZOLT A CSAPAT SZ. BALÁZST (RODI) 4-ES POSZTRA!!! REMÉLEM HOLNAPI NAP, A BEMUTATKOZÓ MECCSÉN TÖBB NÉZŐ LESZ MIATTA!!! GYERÜNK RODI, MI OTT LESZÜNK ÉS SZORÍTUNK ÉRTED!
Szerdán jön a Körmend, a mai eredményük után (otthon égtek le a DEKÉ-től!), minimum érdekes meccs lesz. Már a múltkor el akarták küldeni a légiósokat, de szerintem látják a vezetők, hogy inkább a magyarokkal van ott a baj. Csak valamiért nem tudnak rendet tenni a Fodoréknál... Kiváncsi leszek marad- e Stahl az edző, ez azért nem akármilyen bukta volt.
Az eddigi utolsó győzelmünk bajnokin Debrecenben volt, még Dzuniccsal, jelzem azt 30- on felül hoztuk, pedig már akkor is ott volt Fodor Péter, meg a 4 külföldi...
Sajnos egyre inkább látszik, hogy ezzel a kiváló edzőváltással minimum egy 8- ba jutás és egy MK négyes döntő úszott el a KKK történelméből. :(
Az edző személyén kívül más is változott. Csirke visszatért és így eggyel többen lettünk. Biztos ez zavarta meg Krivit és nem tud mit kezdeni a helyzettel.
Ne legyél már te is ennyire rövidtávú, te is csak azt látod, hogy Dzuniccsal jöttek az eredmények, Krivacsevics meg csak a kudarcokat szállítja. Különben is, jelenlegi szereplésünk nem edzőkérdés. :)
(hát basszus, mi ha nem edzőkérdés? Dzunics UGYANEZEKKEL a játékosokkal állt 7-7- tel, más körülmény nem változott, csak az edző személye, akkor hogy lehet ilyent nyilatkozni????)