Éppen ezért megkérném EddieOrbin-t(asszem ö csinálja)ho ha van ideje ako frissíthetné... Legalább ezt az image/13r3 patch kombó müködik,ezt fellehtene rakni.
Cymenzind,ugy tom te má jácottál Cym3-mal neten.Nem jáccanál majd velem(ünk/csatlakozhatnának).Nemtom miröl beszéltek ho csak azt lehet megnyerni amit nem akarok... Nekem elégnehéz ,furcsaságokkal együtt-pl bettini v paolini simán lesprinteli Horillo/Clerck-et 10-el jobb sprint,sőt van ho vmi noname kb 60-s sp-tel simán nyer versenyt... plusz márciusba vok és má majnem mindenki kifingott...
Meg pénzem sincs 2 hónap után végre van chrono felszerelésem,maradt 20e pénzem.Szerencse ho a shimanoi-nak a 2.felnie visz olcsó/jó is.
Többi csapatnak má mindene megvan.
Amugy a Fatigue-t nem lehet növelni,me van 1-2 emberem akinek má felén van. Szal ho lehet pihenni. Me érték nem megy fel...
Kerlek segitsetek mar!!! Forditsatok mar le nekem mit jelentenek a cm3-ban az flat meg tobbi ilyen hulyeseg. Aki tudja irja mar le az osszes jelenteset, vagy mire jo!!! Elore is kosz. (Tudjatok az emberek tulajdonsagait, vagy tud valaki magyarositast?) Valakinek mukodo kepesen megvan mar a cm4???????
nemcsak a QSD-vel, div2-ben kezdve is ez van, csak ott nem nyertem ahol nem akartam, még második szezonban is div1-ben... pont ezért hagytam abba az egészet már rég...
Nemtudom,még nem próbáltam online játszani a cym3-al.
Pénzügyileg?Én mindig jól álltam.Az év végénn,amikor ugye a "célok"+ teljesítéséért megkapod a pénzt,akkor mindig el szoktam küldeni a "sztárok" nagy részét.Pl a Lampre-vel játszottam mostanában,az év végén eladtam a fele bagázst,a pénzből pedigg vettem rengeteg olcsó,jó bringást.Pl:Zubeldiát,Piil-t,Planckert-et(nembiztos ,hogy így kell írni,),Noé-t,Velo-t,stb
Musseuw-val nem érdemes szökni.Viszont nálam mindenkit lesprintel.Igazából nem értem,hogy miért.A gyorsulása sem egetverő..
Mindig úgy csináltam,hogy kb 10 km-el a vége előtt fölvettem 99%-ra a teljesítményt,mindenkit frissítettem,támadtam addig,amíg az első 9 pozícióban az én embereim voltak.A Sprintnél pedig:győzzön a jobb;)
Könnyedén?? Vazze 1 szakaszon 8-szor indultam el szökni vele de egyszer nem engedték el. Eddig csak nekem (természetesen megxcsináltam magam ;) ),Bettini-nel és Van de Wouower-nek cvan szakaszgyözelme.Bettini(71 sprint) sprintbefutót nyert :))) Úgy lehajrázza Horillo-t vagy Clerck-et (80-as sprint) mint az állat.sőt még Boonen is (70 sp,bár az is érdekes ho bettini ezek szerint jobb sprinter mint Boonen :))
Musseuw-wal megprobáltam utolérni Nardello-t szem muss 10-el jopbb síkon,(sík szakasz) de Nardello csak növelte az elönyét pedig ö is egyedül ment elöl. Szerencsére a végén az USP !!! behozta őt és a sprinterük!!! nyert,vmi mikhailov szem :))
Camenzind onnan patched töltötted le vagy a CyM4-et ??
Me ha Cym 4-et ako sztem inkább vírust szettél le mint a Cym 4-et :)
Örök hálám mindenj segitőnek!!! El sem hiszem hogy csak ezen a Emulálós beállitáson buktam egy évet... hihetetlen... perdig nekem korábban is image-ben volt meg ráadásul pont ez a patch is meg volt... hogy erre nem jötünk rá 1 év alatt!!
DE SEBAJ MOSTMÁR EZERREL LEHET NYOMNI !!!! asszem a nyarat végigjáccom ezzel :)
Meg is csináltam sajátmagamat is fotóval mindennel :) nem tul jóra de naga tehetség vagyok :-)
Most fedeztem fel hogy benne van Szekeres CSabi is mekkoa durva :D
Ebben a rendszerben nem az elárás a lényeges. Nekem image fájlom volt, de nem működött, mert az 12r4-gyel vagy valami hasonlóval próbálkoztam. Hanem az a lényeg, hogy jó patchet rakj föl. Ez az 13r3/a patch/ a lényeg. Vlaszeg az első 1-2 patchen rajta lesz a starforce.