Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2018.12.09 -2 1 421

Én is itt vagyok, pedig nem vagyok a párkeresős piacon, viszont nem is mondogatom folyton, hogy nem érzem, hogy a férfiak rám vágynának.

Nem minden hozzászólásodra említjük, hogy nős vagy, hanem azokra, amikben azt fejtegeted, hogy a nők nem rád vágynak.

Előzmény: Törölt nick (419)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.09 -1 2 420

Dehogy nem.

Csak mindig az a végső érved, hogy téged nen akarnak a nők. Ez nem érv ha nős vagy 

Előzmény: Törölt nick (419)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.09 -1 1 419

Nős férfiak nem szólhatnak hozzá a párkeresés témához? :)

Kezdem unni, hogy minden hozzászólásom ellen az ultimate érv ez: nős vagy, neked párkeresés témában kuss...

Előzmény: Törölt nick (416)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.09 -1 0 418

Kár, hogy fagyis nincsen itt, kíváncsi lennék rá, hogy szerinte mik azok "az elképesztő igények". 

rocky cellar Creative Commons License 2018.12.09 -1 0 417

Ne tárgyiasíccsátok egymást:-)

Előzmény: Törölt nick (416)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.09 -3 0 416

Nincs értelme forgalomban nem lévő áru vonzóságáról beszélni.

Törölt nick Creative Commons License 2018.12.09 -1 0 415

A magam részéről igyekeztem hozni a színvonalat, ennyit tudtam tenni az ügy érdekében :)

A hozzám hasonló lányoknak általában nem kellettem, ezt azért hozzáteszem.

Sokszor jóval 'lejjebb' levőknek sem.

A párkapcsolataimról meg majd egyszer mesélek.

Mondjuk nem nyilvánosan, így is túl sokat tudni rólam.

Előzmény: Törölt nick (413)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.09 -2 0 414

Azt írtad, most vissza is kerestem direkt, hogy nem érzed úgy, hogy te lennél az, akire a nők vágynak. Hát et így is van. Mivel nős vagy, nem tudod azt nyújtani, amire vágynak.

Ennek nem sok köze van ahhoz, hogy amúgy külsore milyen vagy, vagy milyen ember vagy. De ezt tök nehéz neked mindig elmagyarázni.

Az, hogy valaki jól akar kinézni, szeretne csinos lenni, meg magáért és a párja miatt is lehet fontos. 

Előzmény: Törölt nick (412)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.09 -3 0 413

:)

Ebből az egészből a humbug a te sikertelenséged. :)

A te párkapcsolataid női az átlag felettiekből kerültek.

"Nem jó irányba mész, ha azt gondolod, azért maradnak ki férfiak a piacról, mert nem tudják megugrani az oktatásbeli, vagy munkaerőpiaci, vagy egzisztenciális szintet."

De nem tudják. Az a biztos, hogy nem tudják. Nem azt mondtam, hogy olyan sok a szupernő, hanem azt, hogy bizony a nők lépést tartanak, tehát nincs tér a felfelé válogatásra. A felsőfokú oktatásban nő a nők részvétele. Ez, bocs, de tragédia.

Előzmény: Törölt nick (397)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.09 -1 1 412

Te most hülyéskedsz?

Mindenki szereti vonónak látni magát, akkor is, ha kapcsolatban van.

Iparágak épülnek erre.

Vagy házas nők nem figyelnek a megjelenésükre? 

De még ha így is van, akkor sem kellemes azt olvasni, hogy az értéked nulla, csak mondom ;-)

Előzmény: Törölt nick (411)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.09 -1 1 411

Mi bajod ezzel? Nem teljesen mindegy már? Nem vagy ott a parkapcsolati piacon. 

Előzmény: Törölt nick (409)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.09 -1 0 410

Oké, ebben persze igazad van.

Életszínvonal kérdésében mindenképpen megéri.

Ezek szerint párkapcsolatilag is, ha a statisztika mondja...

Én valamit nem jól csináltam akkor.

Előzmény: Törölt nick (408)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.09 -1 1 409

"A te vonzóságod nulla" 

Na, azért ilyeneket klassz ám olvasni... :)

Előzmény: Törölt nick (401)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.09 -1 1 408

Azt írtad nem éri meg egy férfinak teperni az egyetemen a diplomáert. Hát mind parkapcsolati, mint munkaerő-piaci szempontból megéri. Erre utaltam.

Előzmény: Törölt nick (405)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.09 -1 0 407

Nem én írtam a szuperférfiakról, hanem Klementina a szupernőkről, akikkel nem tudunk lépést tartani.

Előzmény: Törölt nick (402)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.09 -1 1 406

Nem mindig voltam ám nős.

Van tapasztalatom egyedülállóként is.

A legtöbbször el sem jutottam odáig, hogy ki vagyok.

Tök jó a bemutatkozásod, küldj képet! Ó köszi, azt hiszem, nem téged kereslek, bocsi. De valami más biztos boldog lesz veled... ;-)

De olyan is volt, hogy "sziasztok" - "szia, mire háromig számolok, lekophasz! három!"

Biztos nem voltam elég intellektuális :)

A keserűségem nagy részét nem az utóbbi években szedtem össze, hanem előtte ;-)

Előzmény: Törölt nick (401)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.09 -1 0 405

Miért mond ellent?

Épp azt írtam, hogy a nők megteremtik maguknak a saját biztonságot, onnantól már nem szorulnak a férfira, mint társra.

Emiatt is több az egyedülálló diplomás nő. Hozzáteszem, az egyedülálló nem jelenti azt, hogy amúgy nincsenek férfiak az életében. 

Előzmény: Törölt nick (400)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.09 -1 0 404

Ez a mennyire számít és a feminista keveréke lesz.

Vagy valami hasonló :)

Az MGTOW-t fogd fel úgy, mint szingli pasikat, hasonlóan a szingli nőkhöz.

Előzmény: Törölt nick (398)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.09 -1 1 403

Csóka combodra, remélem vigyáztál rá! ;-)
Azt gondoltam itt majd titokban jól megírom a dolgokat, nem baj :)
Tegnap ebédidőben 30-40 percen belül kétszer is harsogott (m1) a ritter G. leklám, "Minden nőnek jár a gondoskodás + több szeretet és figyelem" 1 órát sem bírtak várni, 2x kellett beletolni az agyamba. Most reggel mikor tojtam, megint behallatszott u.ez...
Ma már bunkóztam egy jó nagyot, nem gondoltam volna hogy tényleg sikerül de ennyi évtized után marhára jól esett! Környékbeli nőismi 7-8 év után hazaugrott "bergengóciából" és átnéztem rajta meg a nyomi kölkén is! Ha én csinálom szebb és jobb lett volna a kismanó, de bergengóc nyomitól ne várjon kisherceget! :))p Szóval nem jópofiztam velük, nulla érdeklődés és figyelem! Mikor kellett volna nem állt meg, most már manó nélkül sem kellenél HP!
HÚ ez kibuggyant most, na! :D

Előzmény: Törölt nick (398)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.09 -1 1 402

Erre az lesz a válasz hogy azért mert azok anők még feljebb választanak :DDD

szegény sok-sok szuperférfi :D

na majd kifejtem hosszabban .... most L, edzés, hát igen, nyafi helyett,m ugye (bár ezt sem a másik nemért teszi az ember... jobb esteben).

Előzmény: Törölt nick (400)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.09 -1 1 401

Azt meg el kéne felejtened, hogy a saját vonzosagod alapján ítélsz, mivel nős vagy a te vonzosagod nulla. Vagy közel nulla, ha valaki néhány kufircot akar csak max. Annak vagy jó...

Bocsi telefonról ilyen az írásom...

Törölt nick Creative Commons License 2018.12.09 -1 3 400

Kár, hogy a tények ellentmondanak neked...

A végzettség emelkedésével csökken a férfiaknál az egyedulallok aránya, a nőknél meg pont fordítva.

Törölt nick Creative Commons License 2018.12.09 -2 1 399

Nem tudnak alkalmazkodni a változáshoz, helyette nyafiznak. Pedig a világ változik ... változott folyamatosan és fog is, ennyi. Lehet szeretni meg nem is, de egyszerűbb elfogadni és kihozni számunkra a legjobbat belőle.

A nők ezt prübálják (nem mindenki, nyilván), és régen is, pedig folyamatosan szopórolleren voltak és vannak is és mégis ... 

Kicsit olyan mint sportban... edzel, odafigyelsz a táplálkozásodra ... ja, de hogy nem csak te hanem a versenytársaid is? Meg lehet ők még beiktatnak heti 3 nap endurance-t is? Mi a megoldás? Nyafizol hogy háddeeznemér TILCCCCCCCSÁK BE? Vagy te is akkor kipróbálod vagy esetleg mást?

Persze a hasonlat nem a legjobb és az sem hogy Te versenytársnak nevezted a f-rfiakat-nőket mert itt baszódik el minden. Miért versenytárs? Amíg háború van a nemek között addig nem lesz nagy egyetértés... vagy baszol vagy csatázol, a kettő együtt nem megy :D

Azért persze nyafizni hogy igen, a nők és egyenjogúak (még legtöbb helyen nem ... és hát egy dolog hogy a papír mit mond), és hogy talán ne úgy legyen a nevelésük hogy te lány vagy ezért meg ezért ezt ne azt ne ... mert nem fair, az hülyeség. 

Csak képzeld bele magad a helyükbe, na.

De hogy ez miért feszélyez téged? Miért hiszed hogy attól te nem érhetsz el dolgokat és kevesebb vagy? Hát passz ... magadban küzdd le.

Meg persze tök jó hogy vannak igények mit várok el ... és adni? :DDDD

A gyerekvállalás meg .... a férfiak nagy része nem akar, vagy csak beválalná hogy a nő ne sírjon utána, meg hát a család státusza, basztatva van család által... satöbbi, de hogy az élete ne nagyon változzon meg emiatt az tuti ... azért valahol illúzióromboló hogy a lányoknak azt adják útravalóra gyerekvállalás címen hogy csak annyit szüljön amennyit Ő FEL TUD EGYEDÜL NEVELNI ... nah, egyik faktor ami miatt a nők egy része is azt mondja hogy ... akkor nem, köszi.

Meg van még sok egyéb... az is hogy már lehet szabadon dönteni, nem kényszer... azaz régen sem biztos hogy nagyobb volt a kedv a szülésre... de az biztosabb hogy muszáj volt :) 

Előzmény: Törölt nick (396)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.09 -2 1 398

mennyireszámit vol 2.0 :DDDD jesus, nem elég egy topik? :P

ahh hagyjuk már, szegény átlagférfiak blablablabla ... nincs sanyarú sorsuk, mint ahogy lefestitek ... persze, egy top pasihoz képest lehet (de a top pasi tesz érte hogy top legyen - nem csak genetikai lottó létezik), de ez ugyanúgy megvan a csajoknál is ... ha nyafizol folyton lúzer leszel, ahelyett hogy tennél magadért.

Mert a legtöbben nem tesznek, semmit sem. Sem. Szarul néznek ki, zéró sport, zéró ambíció, belsőleg is rohadnak ... de persze azért jöjjön a kánaán és ha meg nem akkor hibásak a nők, Soros, a Fradi meg a gyíkemberek is, persze.

MGTOW? Ok ... de minek ezt hirdetni a kivonulás alkalmával? Menj, szia, hiányozni fogsz ... ha, mégsem :D

Törölt nick Creative Commons License 2018.12.09 -1 1 397

Én azt hiszem, nem csak azért megugorhatatlan az átlagférfi számára az átlagnő meghódítása, mert a nők annyival előrébb járnának. Igen, persze, a nők tényleg jönnek fel. De még ennél is sokkal jobban nőt az igényszint.

És ebben masszívan benne van az utóbbi 15-20 év kőkemény női nyomulása, a feminista előretörés, a szinglikorszak a nagy jelszóval - inkább egyedül, mint a nem tökéletessel.

Most kicsit kihegyezed a karrierre és a egzisztenciára, ami csak az egyik összetevő. De én mindig is mondtam, nincs ennek akkora jelentősége, mint amilyennek itt beállítjátok. A sikeres nők nem arra törekednek, hogy egy más sikeresebb férfi teremtse meg az anyagi biztonságot - ők maguk szeretnék megteremteni maguknak. És ha ez megvan, akkor az egzisztencia sokkal kevésbé lesz fontos, mint korábban. Akkor a nő választási lehetőségei kitárulnak, miért ne keressek inkább jóképűt, vagy sportolót, vagy már módon vonzó férfit. Nincs szükségem a férfira, mint biztonságot adó párra, hanem minden szórakoztató, örömöt okozó hímre. 

Ezért bármilyen fura, de nem feltétlen azok fognak kiszorulni, akik kevésbé képesek lépést tartani a tanulásban és munkaszférában. Hanem a kevésbé vonzó férfiak fognak kiszorulni. Kicsit előre szaladva azt mondanám, érdemesebb lesz a férfinak sportklubba járnia, mint egyetemre. 

Persze tudom, hogy az ember nem csak ösztönállat és más vágyai is vannak, intellektuálisak, érzelmiek, a együtt töltött tartalmas idő utániak.

Tudod, azért olyan nagyon sok szupernő még egyenőre nincs. Én a munkámból kifolyólag látok sikeres nőket, de nem mondanám, hogy Dunát lehet rekeszteni velük. Én találkoztam sokféle nővel, ismerek is mindenféle nőket. És hiba hozok egy szerintem egy kicsit az átlag felett lévő szintet, nem érzem, hogy én lennék az, akire ők vágynak. Nem jó irányba mész, ha azt gondolod, azért maradnak ki férfiak a piacról, mert nem tudják megugrani az oktatásbeli, vagy munkaerőpiaci, vagy egzisztenciális szintet. Ez egy nagy kamu, egy porhintés, a párkeresés mozgatórugója ma már nem ez, és egyre kevésbé ez.

Ezért én simán megértem, hogy ha akár egészen értelmes férfiak, akár diplomával, jó állással, műveltséggel, lakással, kocsival, értelmes gondolatokkal, normális érzelmi világgal is egyre inkább úgy döntenek, hogy nincs értelme a nők utáni futásnak, amikor azt látja, hogy az általad leírt humbug helyett valahogy mégis a jóképű bunkónak tolják le a bugyit. 

Őszintén szólva most hajlok arra, hogy ezt az mgtow-t a szingli nőkhöz hasonlóan lássam, akik szintén 

beleszaladtak ebbe, hogy hiába a duma, a férfiak nagy része egyrészt nem ért fel hozzájuk, akik meg igen, az is inkább pinát keresett és nem embert és simán cicababákat hajtott. És azt mondták, hogy akkor inkább nem, várok a tényleg nekem valóra, aki megüt egy szintet, akárkivel nem járok, csak azért, hogy járjak.

Őszintén szólva ez a fajta mgtow, ez nekem szimpatikus lenne. Igenis jó lenne, ha a férfiak is elkezdenék jobban megválogatni, milyen nővel állnak le, egy kicsit megtanulnának parancsolni a vérbő faroknak. Mindjárt emelkedne is a férfiak értéke, ha nem lehetne némi bevállalással ágyba cipelni akármilyen nőknek őket. Ha mondjuk tudnának néha olyan szemmel nézni a nőkre, ahogy mondjuk az anyjuk nézi őket - akiktől a nők jogosan tartanak, az anyóst nem lehet olyan könnyen bolondtani.

Ha a férfi tényleg beszélgetne a nővel kicsit komolyabban, kérdezne néhány dolgot, megnézné, hol is tart az a nő, milyen jövője, van, mit fog elérni. Mindent még a szex előtt.

Persze tudom, hogy ilyen nem lesz, mert a férfiak nem tudják úgy elnyomni a fajfenntartási ösztön, ahogyan manapság a nők.

Szóval Klementina, én nem hiszek annyira a szupernőkben, nem látok olyan sokat belőlük, mint azt itt beállítod. Abban sem hiszek, hogy a férfi, aki viszont tart valahol, az máris vonzó lenne, akár egy tesco eladónak is. Az igények emelkednek, de pont nem abba az irányba, mint mondod.

Férfiak, válogassatok. 

Előzmény: Törölt nick (396)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.09 -2 0 396

Igen, igen, de ne sodródjunk le a fonálról: mindkét nemben erősödik az érzés, hogy a gyerekvállalás túl nagy teher, túl sok macera, nem lehet ezt a férfiak uralomvesztésének számlájára írni.

Sőt.

Inkább fordítva.

A közös vágy arra, hogy lehetőleg ne legyen (túl sok) gyerek (és ennek része a fogamzásgátló megoldások tökélyre vitele is, amivel, amúgy, a férfiak, a mosógép megalkotásával ellentétben nem annyira szoktak dicsekedni), illetve ennek realizálása adja meg a lehetőséget a nőknek arra, hogy minél inkább versenytársai lehessenek a férfiaknak.

És egészen odáig jutottunk, hogy a férfiak egy része nem bírja a versenyt és inkább kivonul, lásd mgtow, ami már a gazdasági versenyfeladást is kezdi megideologizálni, bár még ez korántsem érint tömegeket.

A másik: egy modern átlagnő meghódítása egy átlagférfinak úgy látszik, megugorhatatlan. Mert egyszerűen valóban nem jobbak az átlagférfiak az átlagnőknél annyival, hogy ez a különbség már a felnézünk rá kategória legyen. Jelenleg nincs kvótarendszer sem az oktatásban, sem a munkaerőpiacon, vagyis a fiúk-férfiak előtt nyitva áll a lehetőség, hogy intellektuálisan annyira a lányok-nők fölé nőjenek, hogy csak ők jussanak be egyetemre, és ők legyenek minden jelentős pozícióban a munkaszférában. Mégsem történik ez meg, annak ellenére sem, hogy a fiúk sokkal erősebb kondicionálást kapnak gyerekkorban az anyagi sikeresség igénylésére-hajtására-elérésére... Sőt.

Most akkor a férfiak egy része belátja, hogy nem áll módjában a nők meghódításáért erőforrásokat áldozni, mert annyit úgyse tudna megmozdítani, hogy az észrevehető legyen. Pedig mit kellene tenni? Tanulni, szívósan, céltudatosan, és minél több férfi csinálná ezt, annál kevesebb nőnek lenne erre lehetősége, annál több felnézünk rá kapcsolat lenne nő és férfi közt, rendszeresen szokták mondani, hogy a felsőfokú oktatásban egyre nő a nők aránya, és mi lesz a felfelé válogató nőkkel - hát ez az, ami ellen lehetne tenni a férfiaknak, ha akarnák, és ha tényleg jobbak, ahogy azzal büszkélkedni szoktak. Az intellektuális teljesítménynek a mi civilizációnkban szokott egzisztenciális eredménye is lenni, a nők meg mind olyanok, mint a szarkák, elájulnak egy kis csillogásól. Ehelyett egy kis csoport férfi kitalálta, hogy ő akkor inkább nem akar sokat keresni, hogy ne kelljen sokat adózni se (ezt még nem hallottam, amúgy, előbb megfordul az ember fejében, hogy adóoptimalizáló, adócsaló, fekete munkás lesz, mint az, hogy ő akkor inkább keresne valami kis keveset)...

Előzmény: rocky cellar (393)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.09 0 1 395

Szerencséd, hogy öreganyádnak szólítottál.

Előzmény: Törölt nick (392)
rocky cellar Creative Commons License 2018.12.09 -1 1 394

Nekem meg az, hogy má 1 óra van, úgyhogy elhúzok alunni:-)

Előzmény: Törölt nick (391)
rocky cellar Creative Commons License 2018.12.09 -1 1 393

Egyrészt, a roma közösségben a nő nevel, a ffi legfeljebb a nőt neveli, ha nem viselkedik:-) A másik kérdésben igazad vagyon: akinek van egy viszonylag stabil, jó élete, az baxik azt elcserélni a gyerekekkel való nyűglődésre. Így ez is magyarázata annak, miért a legszegényebbek közt születik a legtöbb gyerek.

Előzmény: Törölt nick (390)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.09 -1 0 392

Nekem elvileg ez a 600-ik hozzászólásom, te 4 év alatt még ennyit sem? Lehet bocsánatot kell kérnem a "gágogás" miatt, de tavaszig tényleg nem...

Előzmény: Törölt nick (384)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!