Keresés

Részletes keresés

Agitátor Creative Commons License 2002.07.11 0 0 4074
Elnézést elftársnő, én nem vontam kétségbe az ön pártkúltúráját de sok fiatal lelkes elftársunk mint pl. Újhelyi Pityu akik még egy kélyes gondolat sem voltak akkor amikor egyes elftársaink már halomra lőtték a reakciósokat, talán nem tudják.
Nem ismerem a jelenlegi párttankönyvek tartalmát, különben is szinte naponta kell valamit átírni pl. a pártunk történelmét bemutató könyvben...
Előzmény: tatjana fjodorovna (4071)
tatjana fjodorovna Creative Commons License 2002.07.11 0 0 4073
Szígyen et.!

Gyönyörüségesek ezek a legújabb pekingi modellek!
Csak még egy dolog hiányzik, mink vörösgárdisták ugyanis mindig felismerhetöek vagyunk a kezünkben tartott vörös könyvecskéröl.

Agitátor et.!

Újabb érdekes honlapra kalauzolt el minket. Ez most nem gyakorolt rám oly nagy hatást, hogy leestem volna a székröl, de mindenesetre sokáig elbóklásztam.

tatjana, kalandozó magyar..ööö partyizánka

Előzmény: szígyen (4072)
szígyen Creative Commons License 2002.07.11 0 0 4072
Tátjáná et.nő!

Személyi titkárom (aki egyébként a gyengébb nemmel történő kapcsolattartásért, kommunikációért, valamint az ifjú kommenista hölgyek fazonigazításáért felelős) pár perccel ezelőtt hívta fel a figyelmemet arra a divatszaklapra, amit egy héttel ezelőtt küldtek nekünk kínai gárdista barátaink. Ebben a legfrissebb mode ajánlat szerepel, amit szíves figyelmébe ajánlanék. Hadd nyújtsak át ezért, minden kommentár nélkül, az ott fellelhető képek közül egy csokorravalót:

Előzmény: tatjana fjodorovna (4059)
tatjana fjodorovna Creative Commons License 2002.07.11 0 0 4071
A pufajka egy steppelt, vattával tömött télikabát.
Jelentem, tudom.

A vezetőség véleménye azonban nem egységes, mert többen gusztustalannak, elvtelennek, "bankárimperialista-allűrnek" tartják a sárga sálat.

No de! A budai prostik is ezt viselték, úgyhogy mégiscsak méltó jelkép ez azokhoz, akik mindenkinek lefekszenek pénzért, nemde?

Előzmény: Agitátor (4069)
Agitátor Creative Commons License 2002.07.11 0 0 4069
A pufajka egy steppelt, vattával tömött télikabát.
Az első fasizmus utáni szegényebb években, amikor nem volt elég bárány bekecsek készítésére, a posztógyártó szövetgyárak lebombázva termelésképtelenek voltak, a szegény sorsú lakosság ezt viselte !
Az ellenforradalom leverése alatt nevesebb vezetőink pl. Horn Gyula elvtárs, a szövetséges SZDSZ vezetői közül Bauer elvtárs, és sok párthű elvtársak -a néphez való tartozás kifejezéseként -ezt az öltözéket viselték a harcokban a csőcselék ellen.
(Az MSZP székházában ma is ott áll az emléktábla az ellenforradalom alatt pártunk védelméért hősiesen harcoló, a harcban elesett elvtársaink emlékére !)
A választási kampány alatt az MSZP izraeli kampányirodája és Medgyessy elvtárs a sárga sálat választotta szimbólumként.
A vezetőség véleménye azonban nem egységes, mert többen gusztustalannak, elvtelennek, "bankárimperialista-allűrnek" tartják a sárga sálat.
Előzmény: tatjana fjodorovna (4067)
tatjana fjodorovna Creative Commons License 2002.07.11 0 0 4067
Ez igaz, de pufajkában ö is szebb lenne! És azt még a pártnak is el kell ismernie, hogy jobban állna neki, mint ezek az impirialista kosztümök.
Persze abban igaza van az eftársnak, hogy Lendvai etnöhöz fogható tünemény nincs, már ami a nöi nemet illeti. Mert a férfiak terén Kovács eftárs azért felveszi vele a versenyt. Szerintem Ö még a jó D-209-et is megelözi, már ami a szelídséget, engedékenységet illeti.

Nem csoda, ha még a fidesznácik is szerelmesek Lendvai etnöbe! Erre következtetek abból, hogy ha meglátják,meghallják, az ájulás környékezi öket, sööt, ennyi szépséget nem is bírnak elviselni sokáig.

Ami személyes tapasztalataimat illeti Lendvai etnöt illetöen, én sem tudom sokáig nézni öt, eftársak, hallgatni meg aztán pláne nem. Pedig én nö vagyok, de ezt a tüneményt..néha persze megkísérlem, hogy tanulhassak valamit töle, de kb. 1 mondat után már túl sok a jóból, eftársak.
Ezzel ö vezeti a népszerüséglistát. A második hely 2 mondattal megosztva Kovács eftársé és azé, akiröl nekem nem szabad beszélnem, Fuxi marsall felsöbb parancsára. A harmadik helyen áll Kuncze et., kb 3 rövid mondattal. Az egyetlen problémát Üvegzsebevics et. jelenti. Önála nem tudom, meddig viselem el, mert még sosem hallottam túljutni a 3. mondatán.

Ezzel szemben azt a Fidesznyikhajfövezért akár órákig is el tudnám hallgatni...természetesen nem szoktam! Dehogyis! Vagy ha igen, azt is csak azért, hogy tudjuk, mely mondatait lehetne kifordítani, kiforgatni, hogy olyan jó szélsöjobbosnak hangozzék.

Tatjana közvéleménykutató

Előzmény: Boxster (4061)
Agitátor Creative Commons License 2002.07.11 0 0 4066
És a második ajándék a Kőbányai sörgyár utalványa..

illetve

Nem 0sszetévesztendő a fasiszta:

Egészségükre elftársak és ne feledjék:
Az alkohol frissíti az elmét!

Agitátor Creative Commons License 2002.07.11 0 0 4065
És most jöjjön az ajándék!

Egyéves előfizetés az SZDSZ-es elftársaink pártlapjára...
Egyszer...

Agitátor Creative Commons License 2002.07.11 0 0 4064
1./A szovjet csapatok békés és barátságos kivonulása Magyarországról.
2./ A Szovjetunió kárpótlása a hátrahagyott épületekért és javakért.
3./Barátságos politikai és gazdasági viszony kiépítése Szovjetunió és
Magyarország között.
4./Mindennemű szovjetellenes tevékenység megakadályozása.
5./A határok kölcsönös megnyitása Szovjetunió és Magyarország között.
6./ A volt kommunista párttagok minden büntetés alól való mentesítése.
7./ A volt kommunisták titkosszolgálat, határőrség és rendőrség megvédése az esetleges megtorlástól.
8./ A volt kommunisták más pártokban való indítása a választásokon.
9./ Az államvagyon átmentése a volt kommunisták kezébe.
10./ Az igazságszolgáltatás megtartása a volt kommunisták kezében.
11./ Minden zsidó ellenes megnyilatkozás, megmozdulás és szervezkedés megtorlása.
12./ A jobboldali, vagy szélsőjobboldali pártok indulásának és szervezkedésének megakadályozása.
13./ Állandó hangoztatása annak, hogy a magyar határok véglegesek és azokon nem lehet változtatni.
14./ Az új magyar kormány nem tarthat kapcsolatot jobboldali emigrációs személyekkel, szervezetekkel és csoportokkal.
15./ Románok, Jugoszlávok és szlovákok felé csak barátságos nyilatkozatok láthatnak napvilágot.
16./ Az 1956-os eseményeket mint a kommunizmus megjavítását célzó mozgalmat kell beállítani és csak azokat szabad szóhoz
juttatni, akik ezt így értelmezik.
17./ A magyar hadsereget egyharmadára kell csökkenteni.
18./ A Szovjetunió az átmentett kommunistákon keresztül megtartja politikai befolyását Magyarországon, az Egyesült Államok
viszont megerősítheti gazdasági befolyását a magyaréletben.
19./ Magyarország teljes garanciát ad a magyarországi nemzetiségek nyelvi, népi, kulturális, politikai és gazdasági jogainak
gyakorlására.
20./ Magyarország teljesen kártalanítja a magyar zsidóságot a második világháború alatt elszenvedett veszteségeiért.

A találkozó résztvevői:
Antal József
Horn Gyula
Pető Iván
Paskai László
Göncz Árpád
Zoltai Gusztáv
Boross Péter
-----------------------------------------------
-----------------------------------------------------
http://www.mkogy.hu/naplo/182/1820080.htm
Országgyűlés
182. ülésnap [1996.05.30.]
...
Nem vehető komolyan az ellenérv, hogy a parlamentáris berendezkedés sérti a lakosság általi választást, amely úgymond, túlhatalmat
biztosít az elnöknek. Akkor mi lehet az indítéka, hogy a demokráciák, parlamentáris berendezkedési köztársaságok túlnyomó
részében a lakosság közvetlenül választja a köztársasági elnököt. Nem véletlenül emlegetjük közjogi állapotainkat illetően a
demokratizmust, legfeljebb most már nem biggyesztjük elé a népi fogalmat, mert ez csak afféle demokrácia. Ugyan ki állíthatja, hogy
sok különbség volt Dobi István elnökké választása, illetve a mostani elnök kijelölése a fordulat után a rózsadombipaktummal, majd a
kikiáltással néhány parlamenti párt által. (sic!)
....

Agitátor Creative Commons License 2002.07.11 0 0 4063
2002.04.12 ----------------------------
MSZP TILTAKOZIK A VÁLASZTÁSI CSALÁS HAMIS VÁDJAI ELLEN
(hírfolyam) Határozottan kijelenti az MSZP vezetősége, hogy

1.) Az MSZP választási győzelmét az MSZP kampánystábja és vezetősége nem befolyásolta. A választások alatt törénő néhány urna-cserét, a választók személyigazolványainak időleges bérbevételét, a szociálisotthonokban és börtönökben történő elődöntéseket nem központiutasításra csinálták, hanem egyéni akciók keretei közt, jobbító szándékkal a szélsőséges pártok veszélyeinek elhárítása érdekében!

2.) A választási eredmények maguktól beszélnek, azok még 10 ezres nagyságrendű módosítása sem változtatja az MSZP egyértelmű győzelmét.

3.)Visszautasítunk mindenféle támadást, amely az 1947, 1948 évi választások kommunista csalásaival hasonlítják össze a jelenlegi választásokat. Az MSZP szociáldemokrata értékrendjével ellentmondásos a kommunista módszerek praktizálása.

4.) A szavazás eredményeinek tisztaságára irányuló megkérdőjelezések a demokrácia értékrendjét kérdőjelezik meg .

Agitátor Creative Commons License 2002.07.11 0 0 4062
Szeretnék gratulálni a munkásbrigád lelkes tagjainak!
A terv késő túlteljesítéséhez...
Most jöjjenek közérdekű információk azután az ajándék a jólvégzett munkáért....
Boxster Creative Commons License 2002.07.11 0 0 4061
Tisztelt etnö!

Lendvai etnö nem cselböl vagy engedéllyel elbüvölö, hanem egy született tünemény.
Ezt most kaptam parancsba, úgyhogy ehhez tartsa magácskáját pionyirká.

Boxster et., napi parancs kihirdetö

Előzmény: tatjana fjodorovna (4059)
Boxster Creative Commons License 2002.07.11 0 0 4060
Szígyen elvtárs!

Elöször is megkérném fedönevem pontos használatára!

N. Jóember B. hajfestékének megszerzésére nem terjed ki az akciónk, csak a csúcsmodellek megkaparintásán fáradozunk. Gondolom Ön sem akarja, hogy Cenzor etnö példaképünk nem a lehetö legjobb színben tünjön fel az ifjú komenisták elött? A gaz imperialistáknál a legnagyobb sikert arató szinkeverék már évek óta Monica L. hajkoronáját ékesíti. A megszerzésén fáradozunk C. etnö számára. Azzal mély ráhatást tudna tenni a fásult, idösödö elvtársak mozgalmi munkájára. Bankárovics et. is ezt a megoldást irányozta elö számunkra.

Boxster, kódfejtö, elöretolt kém

Előzmény: szígyen (4057)
tatjana fjodorovna Creative Commons License 2002.07.11 0 0 4059
Nyem probléma. Mi itten a Pártban amúgy sem nöiességünkkel tündökölünk, hanem pufajkában, traktoron, gyárban dolgozván, vagy amire épp a mozgalomnak szüksége van. A nöiesség, kecsesség, bájosság, kedvesség, lágyság, szelídség, kellem, megnyugtató, duruzsoló, halk beszéd, ami nemünk sajátja, a Pártban csak Lendvai etnönek engedélyezett. Neki is csak az ellenség meg..azaz magábabolondítása céljából.
Előzmény: szígyen (4058)
szígyen Creative Commons License 2002.07.11 0 0 4058
Bocs, a hejjes megszólítás:

Dárágájá Tattyána et.nő

Ezen kis tévedésért a nőtanács bocsánatáért esedezem...

Előzmény: szígyen (4056)
szígyen Creative Commons License 2002.07.11 0 0 4057
Boxter elvtárs!

Megszerezték már Nancy Brinker et.nő hajfestékének kódját?

Ha igen, kérem tudassák velem, mert Lendvai et.nő itt rágja a fark..., akarom mondani fülemet, hogy szeretne ő is az ámerikai et.nőhöz hasonlatos természetesen csábító hajszínben tündökőnyi.

Várom elvtársi válaszát,

szígyen et. a Párt Perszóna-Dekoratőre

Előzmény: Boxster (4053)
szígyen Creative Commons License 2002.07.11 0 0 4056
Dárágájá Tattyána et.,

A vér folyt, a gerincek törtek, a nyakcsigolyák roppantak, a lengőbordák megrepedtek. (Hű, ez már a perverzítás határát súrojja!)

Remélem öccsét már rávezette a hejjes útra, és ő is lelkesen erősíti a kispajtások (Űttörők, Kisdobosok, Ifjúsági Gyalogpartizánok...stb.) amúgy sem szűnni akaró armadáját. (Szép képzavar, mi?)

Ha felnő, legyen belőle pilóta! Gaz imperrealista játékok hejett gyakoroljon kommenista repülőgép-szimulátorokon. (Hamvas gyermekként én is lelkesedtem volt az ilyesmikért...)
Addig is A Zifjú Gárdisták nevében küldenék egy képet arról a MIG 29-esről, amit nemrég ajándékoztak nekünk szovjet barátaink:

Erőt, egészsegget,

szígyen et...eccetera, eccetera

Előzmény: tatjana fjodorovna (4052)
Stirlitz2000 Creative Commons License 2002.07.11 0 0 4055
Towaris LajosBacsi!

A pilota (towaris manocska) valoban a Nemet Demokratikus Koztarsasag pilotalya volt regeben de polityikai menedeklyogot kert tollunk. Mi termreszetessen megattuk nekije a vedelmet es most igy protokollaris feladatokat lat el a szamunkkra.

Előzmény: Lajos bácsi (4054)
Lajos bácsi Creative Commons License 2002.07.11 0 0 4054
Ez a helikopterben ülő szakállas kismanó nem valami NDK mesefilm főszereplője volt?

Lajos bácsi (L-007 et.), mozgalmnyik, nosztalgiázó

Előzmény: Stirlitz2000 (4038)
Boxster Creative Commons License 2002.07.11 0 0 4053
Szígyen Elftárs!

Euro... Önként vállalt feladatként ma egész délelött a német ill amerikai impearializmus bomlasztásával voltam elfoglalva, ezért a mozgalmunk egy kicsit háttérbe szorult.

A Cenzor példakép etnöröl készült fotók fantasztikusak, még sok ilyet. Hatásukra ismét szétáradt bennem a hit és lelkesedésem töretlenül hajt elöre a lenini sztahanov bomlasztó úton.

Boxster et., a hös Sztahanov

Előzmény: szígyen (4051)
tatjana fjodorovna Creative Commons License 2002.07.11 0 0 4052
Szígyen et.!

Igencsak örülünk, hogy visszaszerezte a Lendvai portrét a fidesznáciktól! Remélem folyt a vér a mentöakció során /már persze nem a maguké/.

Én- csakúgy mint az ellenség- nem alszom, de ezidáig az öcsém püfölte a gépet mindenféle impirialista játékok jáccásával. De most elküldtem büntetésböl öt, hogy áldozza fel magát egy kicsit a munka frontján, úgyhogy szabad a pálya..mármint az ingyeksz. De télleg, hol vannak a többiek??

Előzmény: szígyen (4051)
szígyen Creative Commons License 2002.07.11 0 0 4051
Elvtársak!

Ma reggel mindenki alszik?

Mi ez a passzivítás? Csak én tartom be a régi jó jelszót:
8 óra munka,
8 óra pihenés,
8 óra szórakozás?

Elvtársak, egy kicsit több pártfegyelmet!!!

szígyen Creative Commons License 2002.07.11 0 0 4050
Elvtársak, bocsánat de még ezt az utolsót hadd osszam meg Önökkel!

Ez a legjobb!!!

Ez a kép szerepelhetne akár egy fogrém-reklámban is!

Előzmény: szígyen (4049)
szígyen Creative Commons License 2002.07.11 0 0 4049
És hogy teljes legyen az et.nő portfóliója:

Ildi, az ifjú politikus

Előzmény: szígyen (4048)
szígyen Creative Commons License 2002.07.11 0 0 4048
A kellő egyensúly érdekében leközlünk egy szimpátikuss kípet is a zelvtársnőről, nehogy aszongyák, hogy kettős mérce, meghogy negatív cenzúra:

Cenzor et.nő, és őszinte, lelkes mosolya

Előzmény: szígyen (4047)
szígyen Creative Commons License 2002.07.11 0 0 4047
Elvtársak, ez így nem fair!

Mindig az én sikerfotóimat vágják ki a hozzászólások sorából!!!

De most hála ist..(a franvcba, már megint ezek a reakciós reakciók), szóval hála a nagytestvéreknek, meg persze Tattyána et.nő-nek, említésre került, hogy eltűnt a Zildikókép.

Közkívánatra tehát:

Cenzor Ildike kritikai megnyilvánuláshoz készülődik...

Csakazértisbenyomokegy-kétképet!

szígyen et. A Tifjú Gárdisták Vezíre, a Párt oknyomozó fotóriportere

Nagy Oktober Creative Commons License 2002.07.11 0 0 4046
Na de ki lőtte ki a kapitális Pap János elvtársat? Mert az elég piszkos munka volt.
Nem baj elvtársak, az ügynöktörvény erre is fényt derít!
Szabaccság! Pártfegyelem! Ügynöki összetartás!
Előzmény: személyzetis (4044)
Stirlitz2000 Creative Commons License 2002.07.11 0 0 4045
Towarris Szemejzetis!

Partunk koszonni hogy a KOZPONT-tott hosztad ki gyosztesnek a munkaversenyben. Azonnban minden towaris aki aktivan resztvett a kummunizmus legyozhetetlen mivoltyjanak bizonyitasaban es dicsoiteseben gyosztesenekk nyilvannittattott a KB PB MKP SZKP KGB NKVD AVH fuggetlen jogallamias szakertoi szerint.

Ime a bizonyitek hoggy mindenki gyosztes vot a 4000-es terv megvalositasabann.

4000-es terv dokumentaciolya

Előzmény: személyzetis (4044)
személyzetis Creative Commons License 2002.07.10 0 0 4044
Ebből helyzet lesz, elvtársak!
A 4000. hozzászólás a Központé! Ha nem hiszik, majd megmutatom a Párttagkönyvem számát. Mellesleg a 3994-et kineveztem 4000-nek, de ez már nem az önök problémája.
VirágElvtárs meg ne nagyon örüljön. Most pont abban a helyzetben van, mint a balatonkenesei téeszelnök, aki kilőtte a Pap János elvtársnak felajánlkozó kapitális vaddisznót! Már kikérettem a dossziéját. A VirágElvtársét!
Stirlitz2000 Creative Commons License 2002.07.10 0 0 4043
Towarisom lyo hejen jarsz tye? Olvazsd el a topikcimet elosszorr!
Előzmény: jfh (4041)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!