Keresés

Részletes keresés

tatjana fjodorovna Creative Commons License 2002.07.12 0 0 4096
És íme egy új arc Fuxi marsallunk nagy sikerü sorzatába:

VÁLLALHATATLAN POFÁK:

Indoklás: Kérem a testületet, írassa be az eftársat egy Kazinczy szépkiejtési versenyre, vagy egy tanfolyamra Szanyi eftárshoz, hogy nehogymán a legközelebbi tanyázását is félreértsék!

tatjana fjodorovna Creative Commons License 2002.07.12 0 0 4095
Hogy jól induljon a nap:

Itt meghallgató a Nemzet Makogánya:

Medgyessy angol szöveget olvas (audio): http://www.ufi.hu/Med_ENG.mpa
Medgyessy francia szöveget olvas (audio): http://www.ufi.hu/Med_FRA.mpa

Medgyessy francia szöveget olvas (video): http://www.ufi.hu/Medgyessy1.mpeg
Medgyessy francia szöveget olvas, Putyin figyel (video):http://www.ufi.hu/Medgyessy2.mpeg
Medgyessy angol szöveget olvas, Chirac a fejét fogja és grimaszol (video): http://www.ufi.hu/Medgyessy3.mpeg
Medgyessy angol szöveget olvas, Bush értetlen arcot vág (video): http://www.ufi.hu/Medgyessy4.mpeg
Világszám védőháló nélkül: az utolsó francia mondatot papír nélkül adja elő (video): http://www.ufi.hu/Medgyessy5.mpeg

A szerzöi jogok ezért a hozzászólásért Woland eftársunkat illetik meg, ám remélem méltányolni fogja velem szemben, aki az engedélye nélkül idemásoltam ezt a hozzászólását, hogy csak a jó szándék vezérelt, csak az eszmét akarom terjeszteni.

Tatjana, plagizáló

tatjana fjodorovna Creative Commons License 2002.07.12 0 0 4094
Igazság szerint a vizsláim miatt kell korán kellnem, mert ha nem kapnak enni, szörnyüséges vonyításba kezdenek, és felverik a szomszédokat.

Ez természetesen csak az ellenség megtévesztésére szolgáló szöveg volt. Az igazi ok, hogy még le sem feküdtünk, annyira jó bulit csaptunk tegnap a Megbékélés házában... a vodkaivó versenyt természetesen megint Horn eftárs nyerte, mint arról már Tub et. is beszámolt.

Egyébként hiányolom a zenei jellegü hozzászólásokat ebböl a topicból. Néha néha feltesznek egy-egy dalszöveget, imrejr79 et. pedig néha elöáll egy-egy ilyen csemegével, de amúgy semmi. /A mai nap további ajánlata az mp nyög címü fájl/
Pedig már meghirdette az Örs a Kommunista Dáridó-Dalárda-Mulatót, mégsem jött rá válasz. Pedig én még mindig nem mondtam le egy Kovács-Lendvay kettösröl, vagy a három terror..ööö..tenor hangversenyéröl. Ugyhogy továbbra is várjuk a repertoártervezeteket, söt, dalokat is, amiket hallgathatunk a mozgalmi harc közepette.

tatjana, alias Fásy Lajcsi

Előzmény: szígyen (4092)
szígyen Creative Commons License 2002.07.12 0 0 4093
Elvtársak!

A Gagarin Őrsi Alakulat elkészítette a Salgó Et. által vezetett Államrendőrség ehavi hatékonysági diagrammját:

Az adatok kedvezőek...

szígyen Creative Commons License 2002.07.12 0 0 4092
Nocsak, nocsak et.nő!

A tyúkokkal kelt? (Megszoktam, hogy ilyenkor, reggeltájt, csak magamnak válaszolgatok...)

Harcra fel!!!

Dévényi et. indulója immáron a Zifjú Gárdisták indulója es! (A reggeli trombitaszó, és zászlófelvonás után szokik elhangzani.)

Kedvenc sorunk:

"Már nyergelem a korongokat...Én, én a lemezlovas"

Előzmény: tatjana fjodorovna (4091)
tatjana fjodorovna Creative Commons License 2002.07.12 0 0 4091
Jó reggelt a gárdistáknak!

Ezeken a hangszórókon keresztül aztat is fogjuk majd hallgatni, hogy
"ÉÉÉÉÉN, a lemezlovas", remélem.

Ha az eftársam ne adj I...szóval még nem hallotta volna ezt a csodát, nézzen utána imrejr79 et. egyik hozzászólásánál. Feledhetetlen élmény!

Előzmény: szígyen (4089)
tatjana fjodorovna Creative Commons License 2002.07.12 0 0 4090
Tub et.!

MAIL!!!

Előzmény: Tub (4088)
szígyen Creative Commons License 2002.07.12 0 0 4089
Ugyammá' dr. Vese et.!

Az egész komolytalan... Különben is, Salgó elvtárs már gondoskodott arról, hogy ezek a fidesznáci beatnikek ne püffögtessék a membránot. Begyűjtötte a zösszes hangfalat, meg mikrofonyt, úgyhogy csak hangosbeszélőbe tuttak ordibányi. Terveink szerint, az elkobzott erősítést a következő pártkongresszuson fogjuk felhasználjuk. Úgyis csak a régi, NDK-s BEAG cuccunk volt eddig, amit már régóta illett volna lecserélni. Hát most Salgó et. elintézte, hogy a legmodernyesebb erőlködőkön, meg hangfalakon át zúgjon a Párt hívó szava. GRATULÁLUNK!

Előzmény: drVese (4086)
Tub Creative Commons License 2002.07.11 0 0 4088
Elvtárs!

A központból üzenik, hogy H0rn elvtárs megint merevrészeg, de ha szükséges a pufajkája addig is használható.

Éljen a párt!

tatjana fjodorovna Creative Commons License 2002.07.11 0 0 4087
Daragije drVese!

Nincs mit tennünk, mivel csaknem az összes rangidös et. szabaccságolta magát és jó kommunista szokáshoz híven vadászni ment. Ennek következtében löfegyvereink jelentös része most nem áll rendelkezésünkre. Más részük pedig Lamperth etnönél van, ideértve a tankokat is.

Az eftársak ezért azt a variációt választották, hogy belülröl bomlasztják a sötétben tüntetö ellenséget.

Különben is, a szavazatokat úgyis bezúzzuk, a fidesznácikkal együtt!

drVese Creative Commons License 2002.07.11 0 0 4086
Elvtársak...elvtársak...!!!
Mi ez a lazaság? Mivel foglalatoskodtok, amikor már Bp. majd minden terén állnak a PÖCSök?? Szép,szép a "mint a mókus fenn a lámpaoszlopon" akció, de hol vannak a pufajkát 45 foknál sem rühellő et.-ak, hogy kicsavarják a demagógok kezéből a megafont??? Ne hivatkozzatok Fuxi parancsnok távollétére...!!! Ne mondjátok, hogy a kutya ugat, a karaván halad...!!! Mutassuk meg nekik a vasöklöt, hogy örökre elmenjen a kedvük az ugatástól és a számolgatástól...!!!
E.ü.: drV
szígyen Creative Commons License 2002.07.11 0 0 4084
sti elvtárs,

Nagyon helyre az elvtársnő sortja. Végre tudom, hogy ki az, aki a Pártban a nadrágot hordja.

A kék kesztyű ugye a szabad madarak médiával történő, szerény, de meggyőző argumentációját hivatott szimbolizálni?

Előzmény: sti (4083)
sti Creative Commons License 2002.07.11 0 0 4083
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]

Lendvay elvtársnő unevirzális elvtársnő! Nem csak szép (lásd mellékelt kép), nemcsak gyönyörű a hangja, hanem vasököllel csap le az ellenforradalmárokra!

Előzmény: tatjana fjodorovna (4067)
szígyen Creative Commons License 2002.07.11 0 0 4082
Jelentem felkerestük, megkértük, és megkaptuk...a MAO ÖSSZEST. Gondoskodtam arról, hogy kitüntetett helyen szerepeljen a Zifjú Gárdisták Könyvtárában:

A kíváló ötletért cserébe felejánlanék valamit, amin "rágódhat" a kedves et.nő:

Elvtársi Üdvözülettel,

szígyen et. A Párt Vasfoga (No persze szigorúan csak Lendvai et. nő után...)

Előzmény: tatjana fjodorovna (4081)
tatjana fjodorovna Creative Commons License 2002.07.11 0 0 4081
Ez természetesen már meg is történt. (Mármint a kapcsolatfelvétel.)

Ami a könyvet illeti, ha Lendvai etnö könyvtárából származ, akkor mindenképpen elolvassuk. A címe rendkívül érdekes.

De mi vörösgárdisták spec a Mao eftárs idézeteivel telt vörös könyvecskét szoktuk magunknál hordani. Ha esetleg még nem látott ilyet, javaslom, keresse fel hazánk legnagyobb maoista kutatóját Prof. Dr. Demszkij "Ce-Tung" Budapest Hercege Gábor eftársat, az ö szíve felett biztosan talál egy példányt.

Tatjana gárdista

Előzmény: szígyen (4080)
szígyen Creative Commons License 2002.07.11 0 0 4080
Et. nő!

A Zifjú Gárdisták központi irodájába beérkezett az ámerikai szadesz szimpatizáns kommunista honleányok üdvözlőkártyája. Örömmel továbbítom a jókívánságaikat, és kérem, mihamarabb vegyék fel velük a kapcsolatot!

GREETINGS FROM RED HEAVEN

Előzmény: tatjana fjodorovna (4073)
szígyen Creative Commons License 2002.07.11 0 0 4079
Az et.nő erre a vörös könyvecskére gondol?

A könyvecske Cenzor et. nő magánkönyvtárából származik...

Előzmény: tatjana fjodorovna (4073)
Boxster Creative Commons License 2002.07.11 0 0 4078
Eddig volt némi aggodalmam, hogy mekk tudok-e felelni a mozgalmi elvárásoknak és lehetek-e már teljes értékü tagja a Pártnak. De hála az Ön világos beszédének Agitátor elvtárs minden kétségem szerte oszlott.

Mindegyik, az Ön által felsorolt pontnak megfelelek.

Boxster et., az üvegmúltú

OFF
Kellemes hétvégét mindenkinek!

Előzmény: Agitátor (4075)
Agitátor Creative Commons License 2002.07.11 0 0 4076
Kedves elftársaimat kérem töltsék ki az alábbi tesztet ami a politikai korrektségről szól...
http://www.geocities.com/mszpkampany/pctest.html
Agitátor Creative Commons License 2002.07.11 0 0 4075
Kik lehetnek szövetségeseink ?
"AKI ELLENÜNK AZ NINCS VELÜNK !"
A szöveségeseket két kategóriába kell osztanunk:
a.) új párttag jelöltek
b.) szavazatukkal bennünket támogatók

új párttag jelöltek -alkalmassági szempontok-
a.)szülők, nagyszülők közt vannak/voltak MKP, MSZMP párttagok
b.)szülők, nagyszülők tulajdonosai az "Az 1956-os ellenforradalom leveréséért érdemrend"-nek
c.)Szülők, nagyszülők, dédszülők a Tanácsköztársaság után a fehérterror áldozataivá váltak
d.)Feltétel nélküli parancsteljesítő
e.)Erdélyben, Felvidéken, Délvidéken nincs semmi rokonsága; családi emlékek, barátságok nem kötik az ott élő néhány magyarul beszélőhöz
f.) nem idealista
g.) nem vallásos
h.) töltessétek ki velük a következő USA-ban bevezetett "politikai korrektséget" vizsgáló tesztet

Agitátor Creative Commons License 2002.07.11 0 0 4074
Elnézést elftársnő, én nem vontam kétségbe az ön pártkúltúráját de sok fiatal lelkes elftársunk mint pl. Újhelyi Pityu akik még egy kélyes gondolat sem voltak akkor amikor egyes elftársaink már halomra lőtték a reakciósokat, talán nem tudják.
Nem ismerem a jelenlegi párttankönyvek tartalmát, különben is szinte naponta kell valamit átírni pl. a pártunk történelmét bemutató könyvben...
Előzmény: tatjana fjodorovna (4071)
tatjana fjodorovna Creative Commons License 2002.07.11 0 0 4073
Szígyen et.!

Gyönyörüségesek ezek a legújabb pekingi modellek!
Csak még egy dolog hiányzik, mink vörösgárdisták ugyanis mindig felismerhetöek vagyunk a kezünkben tartott vörös könyvecskéröl.

Agitátor et.!

Újabb érdekes honlapra kalauzolt el minket. Ez most nem gyakorolt rám oly nagy hatást, hogy leestem volna a székröl, de mindenesetre sokáig elbóklásztam.

tatjana, kalandozó magyar..ööö partyizánka

Előzmény: szígyen (4072)
szígyen Creative Commons License 2002.07.11 0 0 4072
Tátjáná et.nő!

Személyi titkárom (aki egyébként a gyengébb nemmel történő kapcsolattartásért, kommunikációért, valamint az ifjú kommenista hölgyek fazonigazításáért felelős) pár perccel ezelőtt hívta fel a figyelmemet arra a divatszaklapra, amit egy héttel ezelőtt küldtek nekünk kínai gárdista barátaink. Ebben a legfrissebb mode ajánlat szerepel, amit szíves figyelmébe ajánlanék. Hadd nyújtsak át ezért, minden kommentár nélkül, az ott fellelhető képek közül egy csokorravalót:

Előzmény: tatjana fjodorovna (4059)
tatjana fjodorovna Creative Commons License 2002.07.11 0 0 4071
A pufajka egy steppelt, vattával tömött télikabát.
Jelentem, tudom.

A vezetőség véleménye azonban nem egységes, mert többen gusztustalannak, elvtelennek, "bankárimperialista-allűrnek" tartják a sárga sálat.

No de! A budai prostik is ezt viselték, úgyhogy mégiscsak méltó jelkép ez azokhoz, akik mindenkinek lefekszenek pénzért, nemde?

Előzmény: Agitátor (4069)
Agitátor Creative Commons License 2002.07.11 0 0 4069
A pufajka egy steppelt, vattával tömött télikabát.
Az első fasizmus utáni szegényebb években, amikor nem volt elég bárány bekecsek készítésére, a posztógyártó szövetgyárak lebombázva termelésképtelenek voltak, a szegény sorsú lakosság ezt viselte !
Az ellenforradalom leverése alatt nevesebb vezetőink pl. Horn Gyula elvtárs, a szövetséges SZDSZ vezetői közül Bauer elvtárs, és sok párthű elvtársak -a néphez való tartozás kifejezéseként -ezt az öltözéket viselték a harcokban a csőcselék ellen.
(Az MSZP székházában ma is ott áll az emléktábla az ellenforradalom alatt pártunk védelméért hősiesen harcoló, a harcban elesett elvtársaink emlékére !)
A választási kampány alatt az MSZP izraeli kampányirodája és Medgyessy elvtárs a sárga sálat választotta szimbólumként.
A vezetőség véleménye azonban nem egységes, mert többen gusztustalannak, elvtelennek, "bankárimperialista-allűrnek" tartják a sárga sálat.
Előzmény: tatjana fjodorovna (4067)
tatjana fjodorovna Creative Commons License 2002.07.11 0 0 4067
Ez igaz, de pufajkában ö is szebb lenne! És azt még a pártnak is el kell ismernie, hogy jobban állna neki, mint ezek az impirialista kosztümök.
Persze abban igaza van az eftársnak, hogy Lendvai etnöhöz fogható tünemény nincs, már ami a nöi nemet illeti. Mert a férfiak terén Kovács eftárs azért felveszi vele a versenyt. Szerintem Ö még a jó D-209-et is megelözi, már ami a szelídséget, engedékenységet illeti.

Nem csoda, ha még a fidesznácik is szerelmesek Lendvai etnöbe! Erre következtetek abból, hogy ha meglátják,meghallják, az ájulás környékezi öket, sööt, ennyi szépséget nem is bírnak elviselni sokáig.

Ami személyes tapasztalataimat illeti Lendvai etnöt illetöen, én sem tudom sokáig nézni öt, eftársak, hallgatni meg aztán pláne nem. Pedig én nö vagyok, de ezt a tüneményt..néha persze megkísérlem, hogy tanulhassak valamit töle, de kb. 1 mondat után már túl sok a jóból, eftársak.
Ezzel ö vezeti a népszerüséglistát. A második hely 2 mondattal megosztva Kovács eftársé és azé, akiröl nekem nem szabad beszélnem, Fuxi marsall felsöbb parancsára. A harmadik helyen áll Kuncze et., kb 3 rövid mondattal. Az egyetlen problémát Üvegzsebevics et. jelenti. Önála nem tudom, meddig viselem el, mert még sosem hallottam túljutni a 3. mondatán.

Ezzel szemben azt a Fidesznyikhajfövezért akár órákig is el tudnám hallgatni...természetesen nem szoktam! Dehogyis! Vagy ha igen, azt is csak azért, hogy tudjuk, mely mondatait lehetne kifordítani, kiforgatni, hogy olyan jó szélsöjobbosnak hangozzék.

Tatjana közvéleménykutató

Előzmény: Boxster (4061)
Agitátor Creative Commons License 2002.07.11 0 0 4066
És a második ajándék a Kőbányai sörgyár utalványa..

illetve

Nem 0sszetévesztendő a fasiszta:

Egészségükre elftársak és ne feledjék:
Az alkohol frissíti az elmét!

Agitátor Creative Commons License 2002.07.11 0 0 4065
És most jöjjön az ajándék!

Egyéves előfizetés az SZDSZ-es elftársaink pártlapjára...
Egyszer...

Agitátor Creative Commons License 2002.07.11 0 0 4064
1./A szovjet csapatok békés és barátságos kivonulása Magyarországról.
2./ A Szovjetunió kárpótlása a hátrahagyott épületekért és javakért.
3./Barátságos politikai és gazdasági viszony kiépítése Szovjetunió és
Magyarország között.
4./Mindennemű szovjetellenes tevékenység megakadályozása.
5./A határok kölcsönös megnyitása Szovjetunió és Magyarország között.
6./ A volt kommunista párttagok minden büntetés alól való mentesítése.
7./ A volt kommunisták titkosszolgálat, határőrség és rendőrség megvédése az esetleges megtorlástól.
8./ A volt kommunisták más pártokban való indítása a választásokon.
9./ Az államvagyon átmentése a volt kommunisták kezébe.
10./ Az igazságszolgáltatás megtartása a volt kommunisták kezében.
11./ Minden zsidó ellenes megnyilatkozás, megmozdulás és szervezkedés megtorlása.
12./ A jobboldali, vagy szélsőjobboldali pártok indulásának és szervezkedésének megakadályozása.
13./ Állandó hangoztatása annak, hogy a magyar határok véglegesek és azokon nem lehet változtatni.
14./ Az új magyar kormány nem tarthat kapcsolatot jobboldali emigrációs személyekkel, szervezetekkel és csoportokkal.
15./ Románok, Jugoszlávok és szlovákok felé csak barátságos nyilatkozatok láthatnak napvilágot.
16./ Az 1956-os eseményeket mint a kommunizmus megjavítását célzó mozgalmat kell beállítani és csak azokat szabad szóhoz
juttatni, akik ezt így értelmezik.
17./ A magyar hadsereget egyharmadára kell csökkenteni.
18./ A Szovjetunió az átmentett kommunistákon keresztül megtartja politikai befolyását Magyarországon, az Egyesült Államok
viszont megerősítheti gazdasági befolyását a magyaréletben.
19./ Magyarország teljes garanciát ad a magyarországi nemzetiségek nyelvi, népi, kulturális, politikai és gazdasági jogainak
gyakorlására.
20./ Magyarország teljesen kártalanítja a magyar zsidóságot a második világháború alatt elszenvedett veszteségeiért.

A találkozó résztvevői:
Antal József
Horn Gyula
Pető Iván
Paskai László
Göncz Árpád
Zoltai Gusztáv
Boross Péter
-----------------------------------------------
-----------------------------------------------------
http://www.mkogy.hu/naplo/182/1820080.htm
Országgyűlés
182. ülésnap [1996.05.30.]
...
Nem vehető komolyan az ellenérv, hogy a parlamentáris berendezkedés sérti a lakosság általi választást, amely úgymond, túlhatalmat
biztosít az elnöknek. Akkor mi lehet az indítéka, hogy a demokráciák, parlamentáris berendezkedési köztársaságok túlnyomó
részében a lakosság közvetlenül választja a köztársasági elnököt. Nem véletlenül emlegetjük közjogi állapotainkat illetően a
demokratizmust, legfeljebb most már nem biggyesztjük elé a népi fogalmat, mert ez csak afféle demokrácia. Ugyan ki állíthatja, hogy
sok különbség volt Dobi István elnökké választása, illetve a mostani elnök kijelölése a fordulat után a rózsadombipaktummal, majd a
kikiáltással néhány parlamenti párt által. (sic!)
....

Agitátor Creative Commons License 2002.07.11 0 0 4063
2002.04.12 ----------------------------
MSZP TILTAKOZIK A VÁLASZTÁSI CSALÁS HAMIS VÁDJAI ELLEN
(hírfolyam) Határozottan kijelenti az MSZP vezetősége, hogy

1.) Az MSZP választási győzelmét az MSZP kampánystábja és vezetősége nem befolyásolta. A választások alatt törénő néhány urna-cserét, a választók személyigazolványainak időleges bérbevételét, a szociálisotthonokban és börtönökben történő elődöntéseket nem központiutasításra csinálták, hanem egyéni akciók keretei közt, jobbító szándékkal a szélsőséges pártok veszélyeinek elhárítása érdekében!

2.) A választási eredmények maguktól beszélnek, azok még 10 ezres nagyságrendű módosítása sem változtatja az MSZP egyértelmű győzelmét.

3.)Visszautasítunk mindenféle támadást, amely az 1947, 1948 évi választások kommunista csalásaival hasonlítják össze a jelenlegi választásokat. Az MSZP szociáldemokrata értékrendjével ellentmondásos a kommunista módszerek praktizálása.

4.) A szavazás eredményeinek tisztaságára irányuló megkérdőjelezések a demokrácia értékrendjét kérdőjelezik meg .

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!