Én nem szeretném, hogy szexista alapon diszkrimináló, hazudozó csoportok ténykedjenek, és kisajátítsanak témaköröket a maguk szexista céljaira.
Ilyenkor buknak le a femdzsihádisták, hogy nem az egyenjogúság a céljuk, hanem az elfogult, soviniszta nővédelem, ezért nem tudnak mást feltételezni az őket kritizálókról sem.
De azért jellemző, hogy pont a rasszisták/szexisták/stb vádolják a normális embereket rasszizmussal/szexizmussal/stb-vel.
Egyszerűen el sem tudják képzelni, hogy valaki nem az ő fanatizmusuk szerint gondolkodik - és ahol ők állnak, onnan nézve már a normalitás is a 'másik szélsőség'...
Szinte verseny van most házvezetőnőkért, a szakácsnők takarítónők is annyit kérhetnek kb amennyit nem szégyelnek. Lehetőség adott tehát sokat keresni, mert ha anyagiak miatt idegeskedik az ember, nem csoda ha hamarabb eljár a keze...
Lehet , hogy nagyon értelmes , de hogy alárendelődő típus , az jól látszik . Még sose láttam , hogy egy betűt is ellent mert volna mondani neked . Vagy kételkedett volna . Legtöbbször csak a vigyorjelek ....
A szövegeim szintje mindig a címzett intelligenciaszintjéhez igazodik.
Az a gond a feminőcikkel, hogy ki akarják sajátítani a csbe témakörét, és ennek során hamis képet akarnak kelteni az áldozatok es elkövetők arányáról,és ezekre a sunyi hazugságaikra hivatkozva szexista diszkriminációt akarnak törvénybe foglaltatni.
Figyelj, azzal semmi gond, ha valaki csak egy csoportért harcol. Egy spánielmentő egyesülettől sem várjuk el, hogy a védett madarakkal foglalkozzon. De a feministák nem álltak meg itt, hanem orrba-szájba nyomatják azt a hamis képet, hogy csbe egyenlő férfi ver nőt és gyereket, ezt akarják törvénybe is foglaltatni (erre megy ki az isztambuli förmedvény).
Tehát igenis mindig szót kell ejteni arról is, hogy ugyanúgy vannak férfi áldozatok is, akiket ráadásul senki nem véd, senkihez sem fordulhatnak, míg a nőket ezerféle szervezet segíti és nyivákol értük.
Épp elég nő is veri a férjét, gyerekét, az ápolására szoruló öreget - csak ezek férfi áldozatok, akik ha nem fajul emberölésig a dolog, nem kerülnek be a hírekbe, de még csak a statisztikákba sem. De ha nőt vernek, akkor itt ajvékol Jááájjemke, itt kiabál az egész feminista blogszféra, azzal van tele a média...
Na, ennyit a csbe nevű állatorvosi lóról. Egy beteg, hazug világban már a józan gondolkodás a ló túloldala :-/
Azért többség a ffi áldozat, mert az erőszakos az nemi különböztetés nélkül bánt olyanokat akiket gyengébbnek észlel.És mert te férfinak titulálod akkor is ,ha még csak fiú.
De értem a lényeget . Erről már korábban is beszéltünk .
Akkor is leírtam , most is leírom : nem várhatod el a feministáktól , hogy a férfiakért is harcoljanak , mert nekik a nők érdeke a cél . Miután fizikailag gyengébbek , más eszközük kevés van .
Ilyen értelemben vagy a ló túloldalán , a femikkel kapcsolatos elvárásoddal .
Abszolút értelemben meg igazad van . Nemtől függetlenül kéne megítélni minden bűncselekményt ! Csak az a baj , hogy rengeteg szadista fél-állat veri az asszonyt (fordítva elenyésző a fizikai fölény okán) , és ez eléggé köztudott .
Gondolom ezért nincs közfelháborodás a feminista törekvés miatt .