Sziasztok! aki jön edzésre és tudja hozni a tagdíjat és az elmaradást az szuper lenne ha megtenné. mindenkit szeretettel várok, 17.30-tól lent leszek köszönöm. a videó nagyon szuper
Te meg miről beszélsz (nem voltam ott a videózáson és még nem is láttam a felvételeket)?
Jó lenne ha ez egy kicsit bővebben is kifejtenéd nem mert érdekelne és persze nem csak azt ami rám vonatkozik hanem Borisz dolgait is mert nem tudom milyen hittan órát tart az öreg Borisz.
Tényleg nagyon jó lett!!!! Az tetszik az egészben h nem főleg a Derecen "diadaláról" szól ha nem az igazi férfias küzdelemről. Gratula a készítőnek és a kameraman-nak!
Hello.Szerintetek van a boltban egy Under Armour átlátszó visor 15000 Ft?Csak ajánlottak nekem egyet és gondolkozom rajta.Ezért akarom valaki véleményét kikérni.
2007.május 13-án a Szolnoki Katonák ostrom alá veszik a Fővárost! Egyetlen remény van a győzelemre: a Fekete Lovagok bátor serege!A támadás várható időpontja: 15.00. A támadás várható helye: Lovagvár (BVSC Stadion). A Lovagok összlétszáma: 50 fő…Ha TE is érzed magadban az erőt, és készen állsz a nagy csatára, úgy mindenképpen várunk, a segítség mindig jól jön! Amennyiben regisztrálsz a jegyrendeles@blackknights.hu e-mail címen, úgy, a háborúba szállás költségeit mi álljuk*!
A Black Knights már többször megmérkőzött a Soldiers csapatával. Először a II.Hungarian Bowl-on, hazai pályán, 32-17-re győztek a Lovagok. Majd az első Blue Bowlon a csapatnak kényszerűségből (a továbbjutásnál a pontkülönbség számított) kellett hatalmas különbséggel verni a Katonákat (60 -3).
Amiből azonban igazán kiindulhatunk, az az idei, Rákóczifalván lejátszott mérkőzés. Ott a Lovagok védelme jól vizsgázott, mivel nem kapott pontot, ezzel szemben a támadósor kisebb, könnyen kiküszöbölhető hibákkal játszott.
Aki kilátogat vasárnap délután a Szőnyi úti BVSC stadionba, biztos, hogy egy élvezetes, izgalmas, lovagias mérkőzést fog látni.
Várunk minden amerikaifutballt kedvelő, illetve a sporttal most ismerkedő nézőt!
A beléptetés a Szőnyi úti BVSC székháznál történik.
Olvastam a neten egy hivatalosnak mondott statisztikát a legutóbbi mérkőzésről, amin még az állománynak se vagyok része, pályán se voltam. Szal nincs más választásom nevet fogok változtatni. Árnyék harcos, vagy lidérc...