Szia bocs, az ital befizetéséről érdeklődnék, pontosan le tudnád írni, hogy mi van benne, pl.. hány dl bor, vagy mennyi sör. Lehet-e, hogy mi ketten megyünk, egyet fizessünk be? Köszi
Szia mi a Wiz-Air géppel megyünk a barátnőmmel reggel, együtt könnyebb lesz boldogulni. Jó hogy igy többen megyünk. Szia Kati Kérdésem lenne, hogy az italcsomagban tudja -e valaki , hogy mi van benne. Fakultatív programokra mentek?
Szia, Hné Kati vagyok. Én ma foglaltam le repülőjegyet reggel 6.05-kor indul a gép, 8 előtt vagyunk Milánóba Melpanzán. Én ugy tudom, hogy a központi pályaudvarról megy a vonat Genovába még én is nyomozok. Ha lesz infóm írok, írjatok Ti is. Szia Kati
A korábbi hozzászólásainkban már jeleztük, hogy a január 30.-án induló Divinára van utunk befizetve.
A problémánk az, hogy még nem foglaltuk le a repülőjegyet és a jelenlegi jegyárak mellett ha esetlegesen ketten megyünk autóval az is ugyanannyiba kerül, mint a repülőút. Ha esetleg vannak köztetek olyanok(2 fő), akik megfontolnák az autóval való utazást kérlek jelezzétek felénk.
Ugyan mostanában biztosan nem megyünk arrafelé, de azért érdekelne majd egy beszámoló. Odessa, Jalta nem gyakran szerepel a fórumon, és a Lirica sem. Külföldi fórumokon néhányan lehúzták a Liricát, de érdekelne a ti véleményetek is. A hajóról és a kirándulásokról is. Köszi előre is.
Mi Wizz-Air géppel megyünk, úgyhogy ha Ti is azzal jöttök találkozhatunk a reptéren. Ha nem, akkor pedig Milánóban a vasúti pályaudvaron. Visszafelé szintén Wizz Air 21:45 órakor.
Funchallal, Santa Cruz-al, és Lisszabonnal tudok segíteni, sajnos tovább nem ismerem, de majd talán valaki más. Funchalról írtam Babszinak e-mailben mert itt azt írták, hogy minden fenn van egy weboldalon, ahol én nem találtam, ezért inkább nem zavartam vele. Ha érdekel Funchal írj egy e-mail Babszinak, hogy küldje el, mert nálam elveszett, és a Te e-mail címed nem publikus. Illetve ha a több is, akkor nekem is egy e-mail-t, és amikor jövő héten megjövünk a Balti tengerről, akkor írok egy hosszabbat. (szerintem akkor még aktuális lesz)
Szinte mindent ihatsz a napi 23eur csomaggal (MSC) RedBullt meg idősebb viszkit nem, illetve ha ezek valamelyike benne van valamelyik koktélban az se... Borból asszem 2 vörös egy rosé és egy fehér borból "választhatsz". Sörből a csapolt van benne, az üveges nem. Legalább 20 fajta koktélból viszont bármennyit.
Lenne még egy kérdésem az italcsomaggal kapcsolatban...
Volt aki azt írta másik odalon, hogy maximum 4 alkoholos italt lehet inni vele... Persze ez bőven elég, sőt.... De ez valóban így van?
Te mit tapasztaltál... Olyat is írtak, hogy meg lehet venni a hajón is gond nélkül ezeket a csomagokat, akár az első nap rögtön, de a következő napokban is... (Természetesen akkor is az egész útra)
Rozsi008,andivoda,astorr75,annamariska,HnéKati!
Azt kérdezném ha már így " egy hajóba evezünk " (jan.30), hogy ti melyik társasággal utaztok: r yanair bergamo, vagy wizzair melpansa?
Jó lenne együtt buszozni vonatozni a repülőtér után mivel ezek a kisvárosok 2 irányba vannak Milánótól? Visszaut?
3 éves kislányunkal megyünk nem akarunk annyit keverni.
Előre is köszi
Na, írtam egy hosszút, megnyomtam az elküldömöt, és elküldtem, a levesbe.
Szóval nem zavartok, csak ki kell találni kit mi érdekel, múzeum, vagy séta, medina vagy városkép stb. Mi valószínűleg benézünk barátokhoz is, de az 1-2 óra lehet, és majd a program végére rendezzük.
Terminin és a Fiumicinon is van csomagmegőrző.
Marseilleben nem voltam soha. Genoában érdemes valamit megnézni?
barcelonai csokimúzeum? Én voltam, most is tervben van..., érdekel titeket?
A lányom 5 éves, a fiam majdnem 1 éves lesz, mikor megyünk.
Helyzeti előnyöm, hogy Tunéziában ösztöndíjjal voltam kint egy ideig, majd kb. 3 évente megyünk vissza a barátokhoz, eddig nem volt semmi félnivalónk. Lányom szőke, világos bőrű, igen, valóban megnézik, fényképezik (Izraelben ugyanez volt), de jó viseli, sosem volt gond. Amúgy voltam Kairóban, Casablancában és Agadirban is, eddig gond nélkül. Ha jó az idő, én kivinném őket, de Marrakeshben nem voltam, az tény.
A tavaszi hajóúthoz (Fantasia) nagyon jó leírások voltak a hozzászólásokban Genováról, Barszelónáról stb.
November 11.-én indolnánk megint a Fantasiával és az úthoz kérnék hasonló segítséget Lisszabonról, Funchalról, St. Cruz de Tenerife-ről mit érdemes megnézni és hogyan érhető el a legkedvezőbben. Salvadorról, Buziosról és, hogy Santosból miként lehet a Sao Paulói repülőtérre bejutni csak reménykedem mert ezen területekről men találtam bejegyzést.
Azért Cruzost szólítottam meg mert az Ő leírásai alapján mindent ott találtunk ahol írta.
Szia!
Az msc weboldalon az elején Németországot vagy Angliát válaszd úgy már lesznek árak .Akkor egy géppel megyunk ,de én foglaltam egy transzfert Civitavecciaba ,és ott alszunk a kikotonel foglaltam szobát,és szerintem mar 10 körül beszallunk .Romaba visszafelé szeretnénk bemenni.
Úgy terveztem hogy a hajo transzferevel elmegyünk a reptérre lerakjuk a csomagokat ha van csomagmegorzo és bevonatozunk Rómába.estig ráérünk csaszkalni mert elég későn indul a gep.
Hat majdnem ugyanez volt Genova Nápoly Palermo tunisz Barcelona Marseille Genova.
Igazabol a feleségemnek szánom ezt az utat mert januárban leszünk 20 éves házasok és februárban van a szülinapja ,de hat igy a gyerekek is jól járnak bár a kislányom pont január 31.- én lesz 11 éves igy neki is ez az ajándék no meg hogy loghatnak a sulibol :)
Tuniszban ha nem zavarunk csatlakoznánk mert önállóan nem indulnánk neki .
Marseille nekem nem tetszett ugyhogy azt kihagyjuk Barcelona csodás mindig ,akárhányszor megy az ember.