Igazad van, de nem azért mert "hamar" lesz valaki sikeres, vagy (nevezzük így) sztár, hiszen egy birkózó világbajnokságon se érdekel senkit hogy aki nyer az előtte mit csinált, és mikor kezdett birkózni.
Azért van igazad, mert akikről kártya készült, még nem mutattak fel jóformán semmilyen sportteljesítményt.
Mondok neked pár nevet, hirtelen ez jutott az eszembe: Árvai István, Kupcsik László, Ónozó Szabolcs. Ha az utcán megkérdezel 10 embert, hány hallotta már ezeket a neveket? Többszörös erőemelő világbajnokok (kibaszott kemény mezőnyben), világcsúcstartók... De mondhattam volna más példát is.
Egyébként azt mondták a többiek hogy rólam is készült ilyen kártya (nem én kértem hogy készüljön), és megmondom őszintén hogy örülök, majd az unokámnak tudok mutatni valamit :) Persze hidd el hogy én sportoltam eleget ahhoz hogy a helyére tudjam tenni ezt a dolgot.
Viszont annak is örülnék hogyha lejárnál te is edzésre, és rólad is készülne ilyen kis kártya, és mondjuk 2 Csepi kártya érne egy Rambi kártyát :)
Rambi, semmilyen fan-clubról nincs szó meg sztárságról se, annyi történt hogy valaki (szívességből vagy nem, ezt nem tudom) készített két-három emberről ilyen "kártyát", ami ha őszinték akarunk lenni, a kutyát se érdekel.
ma semmilyen sportoló nem lesz sztár, még egy olimpiai bajnok se. sztár az lesz aki faszokat szop (Michelle Wild, és társai), meg akik idióta valóságsókban szerepelnek.
Kérdés: Nem meleg ez, hogy olyan srácokról készül sportkártya, poszter, fan-club, akik mögött van 4-5-6-x meccs??? Ma ilyen hamar sztárrá válhat vki? Ja, persze ha sztárolják...Kezd ez a foci elmenni kicsit a business felé? Kezd hasonlítani a popzenekaros felbukkanunk-sztártcsinálnak belőlünk-gecirenincsannyimögötteminthirdetik-fos felé....
Félre értés ne essék, nem sajnálom őket, tényleg fasza gyerekek(már aki), de nem korai még ez egy kicsit???
A volt barátnőm ott részlegvezető vagy mi a rák, hívott is telefonon hogy megtudja hogy hogy áll a rögbi (:D) magyarországon...aszonta hogy rögbicuccok lesznek, és megpróbálja nyomni az amerikai focit is, de hogy annak nincs nagyon piaca...
Én 15évesen 75kg voltam és akkor keztem el gyurni.70kg-val szériáztam fekve,istenem akkor voltam a legerősebb.Érettségire, már 100 voltam. Most is olyasmi vagyok.
A gimit 65 kilósan kezdtem és 86 kiló voltam ez érettségi környékén. Aztán porrá edzettük magunkat és lettem 102 kiló. De igazából a 95 kilós súllyal vagyok a legzorallabb.
az hogy lehet? en 93 ban 75 kilo voltam 15 evesen, most meg eppenhogy csa 90 folott vagyok.... te mint FB mennyit nyomsz???? tuti 93 hota lekorozte 20szor.
Miből lesz a cserebogár:)
Egyébként ez egy faszség, hogy ki mekkora 15-6-8 évesen. Akkor még javában növexik.
Kérdezzék azt, hogy huszon-harminc évesen hány kiló vagy. Amikor már felnőtt vagy minden szemponból...Addig meg....
Az ígérgetés megy, hogy"Add oda, majd bedigizem én", aztán szar sem történik. Tényleg csak az működik, aminek az ember személyesen jár utána:(
Szóval kérdésedre a válaszom:nncsennek bedigitalizálva...
Egyébként megnézheted őket, nem titkok....Mitől lenne az? Minden anyag, ami eddig volt, felhasználható kéne hogy legyen, a jövő építése céljából....
Sokat nem fogsz belőle okulni, max. hogy milyen állat vehemenciával nyomtuk:)
86 kiló voltam én is, a Fütyesz is, a Göge is a körül lehetett meg a Sanyi sem volt több 90kg-nál. A Fika is a körül lehetett, mint FB:) a Pisti meg max 80 kgs HB volt. Ás a Mogyi csak 110 kiló lehetett:))))
Itt a 93-as Raiders elleni meccsről beszéltem...Már akkor voltunk a magyar televízióban, talán fél órás összefoglalót adtak le....:)
Mindegy, azóta megtanultunk focizni:)
Szóval be kéne digitalizálni a felvételeket, így hát kerítek is majd embert vhonnan e célra....
Csak kérdés szinten: Te hanyas évfolyam vagy, ill 93-ban hány kiló voltál?:)
A Szentendrei meccsbe meg az első Innsbruck-i meccsbe én is belenéztem a multkor... Volt egy kis párásodás a szemembe... és még akkor milyen karcsú voltam...:))) És milyen kis ügyi volt a centerünk...)))))))
Tegnap este megnéztem a Starforce-Lions meccset videón. Azt, amit a Kossuthon játszottunk...Hihetetlen volt. Én soha nem láttam még ezt a felvételt....
Hát, sokat fejlődtem azóta...Ez a legjobb kifejezés...:)
De az ütközések már akkor jók voltak:)
Aztán megnéztem a Raiders.Starforce meccset: csodálatos volt. Kicsit nagyon akart a csapat:)
Még jobb ütközések voltak. A Jónyer Pisto meg kurvára jó passzokat nyomott a Tanárúrnak. Ő meg hihetetlenül elkapta őket:) Mondjuk voltak zorall visszafelé futások is:) Illetve, amikor a 20-as játékosuk egy 70 yardos TD-t futott...Az csúnya volt....:(
De úgy visszajött az egész hangulata:)
Anyjáért nem volt egy profi edzőnk-profi anyagi hátterünk....
Az is tetszett, amikor a kamera vette az osztrák sisakokat meg vállvédőket, aztán meg a mieinket...Bazdmeg!!!!!!!!!!!!!Micsoda fos volt az övékéhez képest:)
De nagyon tetszett a játék. Mindenki ezerrel nyomta.....
Kár, hogy a Jeff Egan(kisjeff) nam jött 3 évvel korábban. Széjjel basztunk volna mindenkit. Na jó, így is, de ez akkor előbb következett volna be...
Aztán megnéztem a Tanárúr búcsúmeccsét, a téli focit. Ott már zorallak voltunk. Igazi jó zúzások vannak rajta. Fütyesz, Göge, Pacuk,Én,-az egész defense.
Kurva anyját. De kár, hogy anno abbamaradt a foci.................................................
Csillagok háborúja 3.rész-nagyon komoly: Obi van levágja a kis buzi Anaki lábát és otthagyja egy lávafolyó mellett; mutatják, ahogy felgyullad a most már ugye Darth Vader és leég a haja ill. ég a teste;agonizál: steakké sül. Utána meg a műtőasztalon mutatják az elégett testét-na de csinálnak neki szép műlábat(tiszta terminátor) és a fekete Darth Vader jelmezét. A fiatal (vki szerint jóképű)srácból fél droid lesz. Ha a kibernetikus organizmus: élő szövet a belső fémvázon, akkor a külső mesterséges páncélon belüli élő szövet az micsoda? DV?
Csodálatos film. Üti az összeset. A Samuel L. Jackson meg jól meghalódik, megöli a Sith nagyúr. Sajnos szinkronizálva láttam, de biztos üvölti: FUCK YOU,MOTHERFUCKEEEEEEEEEEEER!
Elhagyta az ereje:)