Elvtárs, zárt területen jársz! Belépési engedélyért a Központi Bizottsághoz folyamodhatsz, ha a káderlapodat leadod a személyzeti osztály iketagfelveteli@index.hu címén. Ha szerencsés vagy, bölcs döntéséről értesít a Párt. Ha nem, akkor az Államvédelem.
A hozzászólásod nagy sikert ért el a Pártszékházban, még Kovács et.-t is mosolyra fakasztotta. Mozgalmi munkád elismeréseként a Népfront nevében átadom a "Haza fegyveres szolgálatában" medált:
Mint tudjátok, a fidesznáci reakció üres államkincstárral adta át D209 et.-nak az irányítást. De ő ügynöki múltjához méltóan betartja a szavát, így a nyugdíjasoknak járó 19.000 ft-ot az új címletű bankjegyekben osztja szét.
Az új pénzegység "Júdás csókja" néven kerül forgalomba:
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
"mindenki aki jol viseli magat kap egy kis jatekbabut amejik ha meghuzzak a zsinorlyat akkor vicces dolgokat mesel!"
Én csak egy ilyen bábut ismerek, annak a zsinórjait viszont eredményesen rángatja az MSZP-SZDSZ vezetősége. Ellenben nálunk a telefonos D209-miniszterelnök et. mesél vicces dolgokat, csak fel kell hívni és a 100 napos programját ajánlgatja. Pár problémám azért lenne ezzel kapcsolatban: 1.) Amit mond azt nem lehet értelmezni, mert nagyon makogós, a mondandójának meg amúgy sincs se füle, se farka 2.) Az emeltdíjas vonal számlázása nem percdíj alapú, hanem a kapcsolás után egyből száznapos 3.) Egy ilyen "száznapos" hívás nekem milliárdokba kerül 4.) Akkor is kiszámlázzák a 3-as pontot, ha nem is telefonálok 5.) Az árfolyamnyereségemet idén még megadóztatják, így családomat nem tudom eltartani!!!! (szerencsére jővőre ezt már eltörlik, mily könnyebb lesz így az életem!)
A kérdés jó, s mivel ez már nem ÁLLAMTITOK, elmondom, hogy a képen látható eb Vorosilov Marcipán Marshall harcikutyám, aki D209 et.-sal harcolt Genfben.
A béka és az aranyhal is mind igaz, sőt: D209 et. mikrocsippel irányított szúnyoglárvákkal tartotta a kapcsolatot személyesen Robin Horn (amit elvesz a szegényektől, azt odaadja a gazdagoknak) et.-sal. A nehéz körülmények ellenére végig éber maradt. Így likvidálta Miriam Schüssel, 75 éves rokkantnyugdíjast, akit titkos KGB kémnek vélt, akinek fő tevékenysége a Világbank megsemmisítése (csakhogy Népköztársaságunk nehogy csatlakozzon). A késöbbi vizsgálatok megállapították, hogy a tolószékes asszony csak a sarki Julius Meinl-be tartott fél kiló kenyérért és egy pohár tejfölért. Horn elvtárs erre a bakira a következő közkedvelt, velős mondatával reagált: "NA ÉS?".
VEZESSEN MINKET THÜRMER ELVTÁRS VÖRÖS ZÁSZLAJA!!!!
Pityke vez.tiz.
Tudom, Boxster et., tudom.
Minden esetben teljesen igazságos, korrekt eljárást követően küldjük az embereket Szibériába. Kétségtelen, hogy soha nem tévedünk az ilyen kérdésekben. Tub elvtárs tehetségét azonban szerencsés lenne Népköztársaságunk államhatárain belül kiaknázni.
Jó-jó, ha már elkészült az ítélet, nem vitatkozom tovább.
Mennyen Szibériába, én mosom kezeimet.
Az előadott vádakat olvasva megtörtem, könnyíteni szeretnék a lelkemen, vallomást akarok tenni.
Tub elvtársat Kun Béla et. mutatta be nekem, így joggal feltételezhettem, hogy jó elvtárs. Tub et. nagy lelkesedéssel vetette be magát a Mozgalomba. A Párt utasításait minidg fegyelmezzetten betartotta, a parancsokat végrehajtotta.
Én soha, ismétlem soha nem láttam Tub elvtársat, hogy békamebernek öltözve a víz alatt iratokat adott át ellenséges ügynököknek.
Jelentéseit Lenin et. ötlete alapján mindig tejjel írta, szép, olvasható ciril betűkkel.
Tub et. első kilengését nem kellene ilyen szigorúan megítélni, ő csak jót akart ezzel a poszterrel. Engem pl. felvillanyozott a látvány, s ezzel nem vagyok egyedül.
Kérem, hogy Tub elvtársat részesítse a Párt eljárási kegyelemben. Ilyen tehetséges, lelkes elvtársakat nem küldhetünk Szibériába.
Kérem az elvtársat, hogy ne gyanusítson konspirációval, mivel a pártunk dicső vezetőinek óriásplakát montázsát mint már korábban írtam, Kovács elvtárs rendelte meg az idei november 7-i katonai seregszemlére. Kérem az elvtársat, hogy a pártelnök elvtárs titkárságán egyeztetésre haladéktalanul jelentkezzen!
Persze ha a Párt példát akar velem statuálni, mint korábban a drága jó Rajk elvtárssal, akkor elvtársi kötelességem ennek önként elébe állni, melyet természetesen megteszek, ha a Párt érdeke azt kívánja. De ha a per forgatókönyve még nem végleges, kérném, hogy a mélységesen megalázó úr kitétel helyett az elvtársat használják.
Amennyiben a pártközpont érdekei szerint mégis bűnösnek találnak, utolsó kívánságként szeretném, ha a maradványaimat a Munkásmozgalmi Panteonba temetnék a többi párttag közé.
Most végre lelepleződött a báránybőrbe bújt farkas vicsorgó bundája szívedben, melynek kezébe az imperialistabérenc népárulók összeesküvése tette a lábát!
Egy elszólásod buktatott le. Mondhatnám frajdi, ha a tudománytalan burzsoá pszichoanalitikusok nyelvébe akarnám öltöztetni mondanivalómat – te ezt bizonyára lyól érted, höhö.
Óriásplakátokra kitenni Pártunk legféltettebb titkait! Csak az imperializmus korhadtlelkű kiszolgálóinak elaljasult szívében foganhatott ilyen ördögi terv!
Az Internacionálét éneklő igazi eftársak pontosan tudják az irányelvet: „a múltat végképp eltörölni!” A vörösen fénylő történelmi ív, amely végighúzódik Kun elvtárstól napjainkig, maradjon csak a párt titka. Fidesznácik erről nem tudhatnak! Még hogy óriásplakát!
Vigyázz Tub, vigyázz! A munkásosztály figyelő tekintete Damoklész kardjaként függ fejed fölött, már közel a perc, amikor lecsap a kéz, melynek anyai keble eddig kígyóként melengetett.
sesebese elvtásrnő: Mondanom sem kell, a helyzete súlyos. Biztos vagyok benne, hogy csak ifjonti lelkes tudatlanságból dőlt be ennek a Tubnak. De fontos lenne, ha föltáró jellegű vallomásban számolna be részletesen Tubbal való kapcsolatáról. Tudnia kell, hogy még van esély, hogy elfogjuk a fedőügynököt, aki Tubot eddig rejteni próbálta a nép tekintete elől: Tubust.
Tub és társai ügyében már írjuk a vádiratot és az ítéletet. Ha fontos szempontokkal tudna hozzájárulni ahhoz, hogy ezek az iratok méltó módon rántsák le a leplet a feketelelkű összeesküvésről, akkor hosszú távú együttműködésünk elfeledtetheti azt a kétes szerepet, amit Ön ebben az ügyben betöltött.
Hálózatunk egyik nagy sikere, hogy sikerült támadhatatlan pozícióba hoznunk egyik szigorúan titkos tisztünket – nevezzük most D-209-nek.
Képzelje eftársnő, Magyarország miniszterelnökének álcázta magát! Höhö. Mondanom sem kell, fő tevékenysége az Öntől elvárthoz hasonló önzetlen, szabad állampolgári beadványok földolgozása lesz. Hogy ezt a valódi munkát egészen könnyen végezhesse, a fidesznáci osztályidegen ellenség lapjában hoztuk nyilvánosságra a valódi feladatát.
A „miniszterelnök” egy támadhatatlan állás, így akár azt is megengedhettük, hogy így segítsük elő a beadványok áramlását.
Bízzon a D-209-es elvtársban! Bízzon a Pártban! Hogy pedig mi is bízhassunk Önben, első lépésként leplezze le Tubot!
Egy baráti, eftársi tanács: azt a képet vegye le a faláról! Jobb lesz az úgy!
Tuggya, mi itt a Nőtanácsban naponta tartunk lőgyakorlatot (nem kell mondanom, hogy kinek a képe van a céltáblán).
A piros telefon 1ébként csak azért került ide, mert a kedvencemről ezt az egy képet találtam. Szerettem volna egy olyat, amin jobban látszik a nyílt tekintet és az őszinte mosoly.
Eftásnő, esmeg belső tízest teccett lőni: a piros telefon valóban önkényuralmi jelkép.
A solymári Pb ki is adta az utasítást, hogy a piros telefonokat ezentúl demokrácia-távbeszélő-készüléknek kell nevezni. Írásban mindenképpen.
Pártharcos mozgalmár lelkemet boldogság tölti el, hogy Önnek ilyen nagy örömet okozhattam.
Természetesen óriásplakát formájában kívánja a Párt Végrhajtó Bizottsága terjeszteni az országban dicső vezetőink arcmását. Kovács elvtárs is örömmel nyugtázta, hogy a proletárdiktatúra kiemelkedő figurái között az ő arcképe is helyet kapott.
Az elvtársnőnek tudnia kell, hogy a Párt titkos határozata értelmében újraindítjuk a Szabad Népet a közeljövőben. Már a Párt vezetése előtt vannak a tervek.
Íme a tervezett logónk:
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
Repdes a lelkem a boldogságtól, hogy láthatom mozgalmunk hőseit.
Kérdésem: kapható-e esetleg ilyen poszter is? Kitenném a hálószobámba, szembe az ágyammal, hogy reggel ők legyenek az elsők, akiket megpillantok.