Nem tudom... Én csak a magam nevében beszélhetek. Én konkrét célokra sokkal többet is felajánlanék (pl. víghdoktor elleni per költsége, banánra Bradfordnak stb.) :))
Viccet félretéve. Alekszics visszahozatala, vagy vele egyszintű (de a játéktudása mellet, hasonlóan szimpatikus) pléjer megszerzésére sokat.
Kb fél éve motoszkál a fejemben vmi amit eddig nem akartam szobahozni mert tudom sokan komlytalannak gondolnák de most ugy érzem eljött az ideje.Szóval lenne egy kérdésem:Hány olyan szurker lehet szerintetek aki hajlando lenne havonta(és persze meg is teheti)néhány ezer(vagy száz) forintot áldozni a csapatra???
Én azt nem értem az egészben, hogy a kecsói botrányos vereségünknek fel kellett volna ébresztenie a csapatszellemet, ami tavaly is oly sokszor átlendített a nehézségeken.
Annyi mindenképpen igaz, hogy "csapatként" az idei sehol sincs a tavalyihoz képest....pedig lehetne...
Engem akkor ért meglepi mikor egyszer terveztem az utat szombathelyre és kérdeztem a tudakozot hogyan tudok visszajönni meccs után:)))Ők meg mondták inkább keressek szálást:)))
Figyi azért vagyok ilyen mert megrepedt a szivem és nem tudom feldolgozni azt a szart ami a szolnoki kosárlabdát az elmult években érte.Én komolyan mondom a tavalyi csapatot megkönnyeztem mert régen nem adott nekem csapat olyan élményt és büszkeséget mint ők!
Ha Por ill. a közönség nem lenne ez a csapat most még a nyolcban sem lenne sztem ezért nem tudok lelkesedni ennyi:(((
Soares az első bajnokiján is 9 pontot dobott, mint a Donatas most. A különbség annyi, hogy a brazil két hónapja volt itt, a litván két napja. De szombat este kicsit már okosabbak leszünk.
Ok! Megyek én is, alapítunk 1 hoolcsoportot, mondjuk Oil Emigration néven, s csak a Kecsó meccsekre járunk haza. Majd hozunk az itthonmaradottaknak banánt...:))