Félő, hogy Orbán megválasztja a leendő ellenfelét -"Százezer tudatos fideszes résztvevő az ellenzéki előválasztáson elég lehet ahhoz, hogy megváltoztassa akár kétmillió valódi ellenzéki szavazó akaratát!"
Ezt állította, aki közzétette. És valószínűleg így is van, te vagy, aki azt hazudtad, hogy nem is Magyarországon készült, és mivel te valami suttyó vidéki vagy, meg sem ismered rajta a Lehel-csarnokot.
Mivel te nem élsz Magyarországon, így nyilván nem tudod, hogy két lakóingatlant birtokolni nagyjából szokásos dolog. Pláne, ha egy házaspár úgy kerül össze, hogy már volt előéletük (és Karácsonyék esetében így volt, hiszen Karácsony neveli a felesége előző kapcsolatából származó lányát is).
Sima egyéni komment volt, ezért mertem áthozni. De vannak politikusi képek is, pl. a III. kerületi polgármester is tett közzé egy csomót a tegnapi napról, a Flórián térről, és mások is.
De politikusoktól származót nem másoltam be ide egyszer sem. Erről is azt gondoltam, hogy ez mostani.
Mindig is volt II. kerületi lakásuk is, valószínűleg az a feleségé, merthogy ő arrafelé is dolgozott korábban (Fillér utca, ha jól emlékszem, de már nem). Hogy egy család tulajdonában két ingatlan is van, az nem igazán meglepő, sokan vannak így vele.
Megoldódott a kérdés, hogy Karácsony kire szavaz, merthogy nem Zuglóban szavazott, hanem a II. kerületben (tudtommal ott is van egy lakásuk), ott pedig Tordai Bencére.
Így nem volt szüksége arra, hogy Tóth Csabára szavazzon.