Félő, hogy Orbán megválasztja a leendő ellenfelét -"Százezer tudatos fideszes résztvevő az ellenzéki előválasztáson elég lehet ahhoz, hogy megváltoztassa akár kétmillió valódi ellenzéki szavazó akaratát!"
Majd jól összekapnak ezen (is) hogy ha Jakab háttérbe szorul, márpedig szvsz háttérbe fog, 'nem kicsit, nagyon'. Ezen is tépni fogja egymást az előválasztáson is demonstrálva 'képességeit' a bohócellenzék. Azt hallottam hogy valamelyik MSZP-s turha már szavazatszámlálás elleni belső szabotázsról makog. Muhahahaha, makkora szar az egész. :)
Húsosok csak a csarnokon belül vannak, még jó, hogy nem árulnak mindenféle sátrakban, hűtés nélkül :D Ez itt Budapest és nem Mucsa.
A képen nem is lehet látni a csarnoknak azt a részét sem, mert az hátrébb helyezkedik el, ahol a húsos pultok vannak belül.
Majd jelentkezz, ha a Lehel téren sikerült kívülről húst venned :D Majd jól felkopik az állad addigra.
A Lehel téren nincs engedélyezve külső árusítás. Egyébként többhelyütt sem, pl. a Fehérvári úti "piacon" (ami szintén egy csarnok) sem, de a Nagycsarnokban is belül árulnak, fedett helyen.
Te nyilván valami egészen prosztó piachoz vagy szokva, ahol sátrakban árulják a húst, én biztos nem vásárolnék ott, brrr.
A csarnokon kívül senki nem áll sorban húsért. Te nyilván valami falusi piachoz vagy szokva, ahol a szabad ég alatt kell sorbanállni, ráadásul ekkora sorban, húsért.
Ez nem olyan. Ez egy zárt piac, egy csarnok, kívül nincs árusítás. De ezt már leírtam neked egyszer.
Látszik, hogy valami faluvégi piachoz vagy szokva.
Igen, ez a Váci úti oldal. A sátor az aluljáró lépcsője mellett van (erről írtam, mint aluljáró lejáratról, mert a másikon nem igazán szokott járni senki), ott, ahol a nyilad van. Az eredeti kép másik vége (balfelől) pedig a csarnok lépcsőházának vége, ez egy fedett lépcsőház.