Remélem sikerül azoknak segíteni akinek szüksége lenne valami fontos magra dugványra és szívesen küldenének valami hasonlót viszonzásul. Sok sikert.
Térkép=
A csereberemap@gmail.com címre bárki megírhatja nevét, címét és felkerül, vagy le ha azt kéri. Aki kéri a felkerülését az arról az emailcímről írjon, ami az indexes email címe!
Köszönöm szépen az ajánlatot,de már nekem is van ilyen!Ha esetleg van másfajta is nem baj ha még nem virágzott,tedd fel és ha nincsen nekem akkor cserélhetünk!
Szia "rózsalepel"! Nejem pont ezt a fajtát kereste. Légy szíves írj mail-t, hogy tudunk-e cserélni. Elég sok mindenem van, elsősorban citrusfélék dugványai, magoncai, de azt is megírom.
Sziasztok! Lila színű nyári orgonát, illetve selyemmirtuszt, vagy selyemakác csemetét keresek. Cserébe leandert, vagy bougainvilleát tudok felajánlani több színben.
Szia! Én csak most találtam erre a topikra és és is szeretném gyüjteni a leandereket.Már az idén vettem is egy pár darabot.Szeretnélek megkérni ha van még felesleges magod kérhetnék belőle?Szívesen megpróbálkoznék én is a magvetéssel.