Főleg az olyanok miatt mint én :P Bebiztosítva magam regisztráltam az mtv honlapján is és ez jött ma:
Congratulations! You have won a ticket to attend an exclusive Editors concert as part of the Play to Stop: Europe for Climate campaign. Remember that you are only entitled to ONE pass for yourself. Unfortunately, due to the high number of requests we received, we are not able to offer any more passes to your firends. Find all the instructions attached. Remember that if you are UNDER 18 you must bring a relase form signed by your parents. See you there!
hát az ilyet mán lehet illik megbecsülni, mert a szólj ha vinnél barátot izé úgyláccik mán nemműkszik, egy ilyen mail-emre nekem az jött vissza h sold out a koncert...
Aham jaja valahogy úgy.... OFF: Hallgattam ma is Papillont kurva jó szám még mindig és jó ideig az is marad tuti... De valahogy a koncertlázt ez se hozta ki belőlem...
Thank you for your interest in the Play to Stop: Europe for Climate campaign!
We are pleased to inform you that your name has been added to the guest list for an exclusive Editors concert, which will take place in Budapest on the 19th of September. If you wish to come with some friends, send us an email with all their FULL NAMES (first name and surname), or better still tell them to register on our website!
Attached you will find all the information you need to access the concert. Remember that the venue has limited seating and therefore the event is on a FIRST COME FIRST SERVED basis. We advise you to collect your pass as early as possible (within the times indicated in the attached document) to ensure your place at the concert. Remember your photo ID and a signed copy of the attached release form (IF YOU ARE A MINOR THIS NEEDS TO BE SIGNED BY YOUR PARENTS).
NE HAGYD KI EZT A KÜLÖNLEGES ALKALMAT, ADJ HANGOT VÉLEMÉNYEDNEK! Úgy véled, az Európai Unió tehet valami fontosat az éghajlatváltozásért, de szeretnéd pontosabban is tudni, mit? Vagy van néhány javaslatod arra vonatkozólag, mit tehetnek az európai intézmények bolygónk védelme érdekében? Margot Wallström, az Európai Bizottság alelnöke válaszol kérdéseidre a kizárólag a Play to Stop Europe for Climate közössége tagjai számára szervezett fórumon.
Írd meg kérdésedet vagy küldd el javaslataidat e-mailben Margot Wallströmnek a play4climate@mtvne.com címre, a mail tárgya FORUM legyen. Ne hagyd ki ezt a különleges alkalmat, adj hangot véleményednek!
DON’T MISS THIS UNIQUE OPPORTUNITY TO MAKE YOURSELF HEARD! You think the EU can take important actions for climate change but you want to understand better what they’re doing? Or you’d like to give some suggestions to European institutions in order for them to take care of the planet? Margot Wallström, Vice-President of the European Commission, will answer your questions in an exclusive forum dedicated to the members of the Play to Stop Europe for Climate community.
Send your question or your suggestions to Margot Wallström by mail to play4climate@mtvne.com listing FORUM in the subject line. Don’t miss this unique opportunity to make yourself heard!
Jól értelmezem, csak akkor kell visszajeleznem nekik, ha még vinni akarok valakit? Elég kitöltenem a nyilatkozatot és magammal vinnem az igazolványommal együtt és beengednek?
Már csak 3 nap... Ilyenkor általában azért már nehezen bírom a várakozást és a többi... Most meg semmi tök nyugodtan ülök a második reggeli kávém felett és hallgatom amint Brian Molko pajtás éneklni.... "Don't worry baby, it's just the end of the world Don't worry baby, this place is broken and absurd "...:))
:))) Valószínű, ha megyek akkor pestről megyek, nem ezzel van a tré, hanem azzal, hogy a héten még valószínű holnap is utaznom kell, stb...:D De majd megoldom valahogy a dolgokat... Mindenesetre, úgy néz ki, ha nem tudok menni, sem lesz unalmas egyedül töltött estém..:)) De persze mindenképp megpróbálok ott lenni.:)) A sört meg úgyis megkapod, ha nem most akkor a legközelebb amikor.:)))
Tényleg tényleg tök rendesek vagytok és hüpp hüpp most könny szökött a szemembe a meghatódottságtól, de a héten még tuti be kell menjek pestre és elfogom utazgatni a maradék pénzemet is.. Mert drága a kibaszott közlekedés még akkor is, ha nem veszek vonaljegyet (sose veszek, Im forever blicc...:))))
Gondolom a hsz második felének szól a sok kérdőjel... Nos sikerült ma elhagynom egy elég húzós összeget amiből éltem volna az életem, ilyenek mint utazás kaja pia cigaretta a szombati Editors stb stb... Tehetséges gyerek lévén még meg se találtam pedig végigjártam azt a kb 100 méteres útvonalat amin történt az eset így mondhatjuk úgy beszoptam de csúnyán... Valakinek szereztem egy jó napot...
de..még amikor regeltem ezen az odlalon: www.mtvplay4climate.eu/index.php?lang=hu ... és sikeresen volt a regelés blabla.. és utána főoldalon be kellett irni h editors meg nevemet... és ezután már semmi se jött.
Ez a mailből van amiben értesítenek , hogy a vendéglistán vagyunk :
" If you wish to come with some friends, send us an email with all their FULL NAMES (first name and surname), or better still tell them to register on our website! "
Hmm, esetleg , ha valamelyikünket szépen megkéred és megírod a nevedet neki , küldhetünk egy mailt :) Reméljük még áll a dolog és akkor te is ott lehetsz szombaton.