Remélem sikerül azoknak segíteni akinek szüksége lenne valami fontos magra dugványra és szívesen küldenének valami hasonlót viszonzásul. Sok sikert.
Térkép=
A csereberemap@gmail.com címre bárki megírhatja nevét, címét és felkerül, vagy le ha azt kéri. Aki kéri a felkerülését az arról az emailcímről írjon, ami az indexes email címe!
Elnézést, hogy beleszólok, de a kérdéses növény talán trombitacserje (Tecoma capensis), nem pedig Tabebuia (trombitafa). Mindkettő (sőt az agresszívan terjedő trombitafolyondár is) a szivarfafélék családjába tartozik, tehát a hasonlóság nem véletlen.
Az enyim meg kis fa.Azt hiszem raktam fel képet róla.Nekem nincs a kertemben trombita folyondár,úgy hogy még véletlenűl sem tudtam azt küldeni neked.Azért most is teszek képet róla.Ebből a növényből küldtem.Már 2 éve nálam van és csak 1xkellett átültetnem nagyobb cserépbe.Azaz nem folyondárkodik:-)
Linearist ha eljössz érte adok, vágok egy szálat. /Zala megye/ Postázni nem postázok, jópár növényem tünt már el amit feladtam, holott biztosítással, elsőbbségivel adtam fel, szóval azt nem.
Tarka szívlevelűt szerintem nem fogsz kapni, a sima szívlevelű is szinte elérhetetlen, szinte csak a növény levelét kapni cserépben.
Ahogy Heni írta próbálkozz az e-bay-n, aki onnét rendel tarka h kerri-t, az is biztos hogy valami különlegesebb hoyát kérne cserébe.
Ibolya,most már teljesen biztos vagyok benne, hogy a "Kenyai trombitafa" valójában a nálunk is honos Trombitafolyondár, nem pedig az egzotikus Tabebuia. Amúgy szép nagyok, de gözöm sincs mit csináljak ennyivel.
Szeretnék valakivel cserélni Hoya linearist és szívlevelü variegatat. Adni azonban ebböl a fajtából csak carnosat tudnék, amivel gondolom tele a padlás. Ezért a következöket ajánlanám föl alternativ cserealapként; sárga dupla-tripla egynyári datura, narancssárga Brugmansia, Selyemmályva, virágzó dupla fehér leander, piros dupla Hibiscus, kenyai Trombitafa, pink-lila dupla Fuchsia, Pachistachis lutea, Kalanchoe, Passiflora Citrina, Capsularis, vagy x belottii, Clivia, Kohleria.
Köszönöm szépen az ajánlatot,de már nekem is van ilyen!Ha esetleg van másfajta is nem baj ha még nem virágzott,tedd fel és ha nincsen nekem akkor cserélhetünk!
Szia "rózsalepel"! Nejem pont ezt a fajtát kereste. Légy szíves írj mail-t, hogy tudunk-e cserélni. Elég sok mindenem van, elsősorban citrusfélék dugványai, magoncai, de azt is megírom.
Sziasztok! Lila színű nyári orgonát, illetve selyemmirtuszt, vagy selyemakác csemetét keresek. Cserébe leandert, vagy bougainvilleát tudok felajánlani több színben.