Keresés

Részletes keresés

make me smile Creative Commons License 2007.02.28 0 0 11469
Vidámparkos!:-))
Előzmény: GroundZero (11464)
klogg Creative Commons License 2007.02.28 0 0 11468
Ezeken fuldokolva röhögök:-D
Előzmény: GroundZero (11459)
klogg Creative Commons License 2007.02.28 0 0 11467

És: Gr0 - Bonyhád, Yes - Gyárfás, ses (üdv újra itt!) - Tivadar, CSABEE - vízóra

meg egyáltalán, mindenki királyakat írt:-)))

klogg Creative Commons License 2007.02.28 0 0 11466

Egy keveset kiizzadtam én is:

Akkor sem veszem fel ezeket a ruhakiegészítőket!

Legyen kint rajtam sapka, sál?

Majd ha a kertben egy sas kapál!

Még félig felöltözve estek egymásnak

A szoknya után a kézelő jött,

de nem bírtak várni, a kéj előzött.

Afrikai ország méretű helyed van, erre se tudod letenni a gépet??(3csere)

Leszállni ez a Csád-nyi pálya

sem elég? Az anyád p*csája...

Így kezdődik

A sajtot a holló viszi, károg,

a rókához az infó kiszivárog...

klogg Creative Commons License 2007.02.28 0 0 11465

Bocsi, de a délidőt már foglaltam. Tudom, tudom, menjek a vérbe...:-)

(csak nem te is nézted a western-klasszikust a hétvégén?:-)

Előzmény: DR.YES (11441)
GroundZero Creative Commons License 2007.02.28 0 0 11464

Na, eme régi nagy patinás név újrafelfedezésebukkanása, ileltve CSABEE szakipari virtuóztársam remeklése (bazz, a vízórásra egyből rámondanám látatlanban, hogy a te műved :))) egyből megihletett...

Kellemetlen dolog a nyolcvanas évek NDK-turista divatjában randira menni...

A szituáció elég szar, mer' Ferkó

Nem látja: ciki a farmerszerkó...

A szuperzsaru sem tévedhetetlen...

Az én saram a karambol, ám

Nem gyanaxik Columbo rám...

A müncheni rendőrök is fogyóznak néha...

Én répán élek, s fetán,

Míg kecsketejen Stefan...

A szakítás után nem az otthoni koszt ugrásszerű minőségromlása zavar leginkább...

Az nem zavar, hogy száraz a keksz,

De kár az a szex...

Iszákos aneszteziológus azzal dolgozik, ami kéznél van

Mindegy az, hogy gin, éter,

Csal aludjon a tinédzser!

Vajon nyereséget hoz-e az üzletláncnak a saját márkás serkentőital piacra dobása?

Profit-e a

Profi Tea?

Miss Delta jól kiosztotta a kutyáját nem európai módon sétáltató férfiút

Jól leszidta Kudlik a Pált,

Amiért a pudli kakált...

A zöldségárus csak szép portékát kínálva tud annyi bevételt elérni, amiből megveheti a régen áhított paripát

Akkor lesz saját a ló,

Hogyha a saláta jó.

McFergus nem is sejti, mennyire hülye ötlet volt népviseletben Vidámparkba menni... 

Csábító a hinta, kerék,

Csak ne lengnének kint a herék...

Gr0

CSABEE Creative Commons License 2007.02.28 0 0 11463
B+, ezeken kész vagyok.. :))) Jópárra emlékeztem, de így látva... :)))

Előzmény: GroundZero (11459)
CSABEE Creative Commons License 2007.02.28 0 0 11462
Ezer éve! Üdv!

Lepedő :)
Előzmény: ses (11455)
CSABEE Creative Commons License 2007.02.28 0 0 11461
Gr0: Derrick, Bonyhád :) Yes: Irán, dédi:) vonyi: bérház :)
CSABEE Creative Commons License 2007.02.28 0 0 11460

Na, akkor én is...  Bár a legtöbb tök hülyeség (de mikor volt nem az?) :-)

A nagy orosz festő gondban van: erotikus kalandjairól szóló könyve írása közben nem talál szalonképes kifejezést

Gondolkodik erősen Ilja Repin: A

memoárjában hogyan írja le: pina...

Goya mester sikamlós témájú festményen töri a fejét

"A képen lehetne Maján kos..." Oly'

morbid, hogy előnti egy kaján mosoly.

Egészségügyi papírra alkotta meg a nagy író egy kevéssé ismert művét

Tépett egy darab toalattpapírt,

És megírta rá Poe a "Lett tapír"-t

A feledékeny sci-fi-író elfelejtett ebédpénzt hagyni

Vennék felvágottat, zsemlét,

De nem hagyott rá Lem "zsé"-t...

Brutális análszex egy néger hölggyel

Ki sem néztem e fekete nőből,
Hogy kiszakad a feneke tőből...

Bár az illető kezeskedik a hajtóért, én azért emlékeztetem, hogy ne felejtsék az ülésen a drága műszert

Rászólok a kocsisban vakon bízóra:

-Ne maradjon fent a bakon vízóra!

Fuckultatív program az egyiptomi társasúton

Nem vonzotta piramis, se masztaba,

Túra helyett inkább nőjét b.szta ma...

GroundZero Creative Commons License 2007.02.27 0 0 11459

ses, megoldottad egy dilemmámat: a régi oldalakat nyálazgatva rábukkantam egy hozzászólásomra, amit nagy kedvem lett volna beidézni, de aztán úgy gondoltsasm, hogy ez akkor nagyon jó volt, most már tán kevésbé. De, ha már itt vagy, akkor, mintegy köszöntőajándéknak mégis.

A "fiataloknak": mintegy 7 éve kisebb vita lángolt fel itt arról, hogy a kecskerímeknek a rövid, velős ,vagy épp ellenkezőleg, a rokokósan terjengős, és egyben szürreális tartalmú címek valók inkább. Ses és jómagam a hosszú címek mellett érveltünk (nem utolsósorban azért, mert mindketten űberelhetetlen királyok voltunk a kategóriában :))). Érvként kigyűjtöttem az addigi termés (mintegy 300 hozzászólás) leghosszabb címeit. Na, engedelmetekkel ebből szemeznék most, tehát csak címek jönnek, jó hosszúak, de nem is annyira a terjedelmük, mint inkább az abszurd jellegük miatt szórakoztatóak:

Az építési telkem felvásárlására jött külföldit jól fejbe ütöttem az egyik, épp a kezem ügyébe eső szerszámmal, miáltal egyensúlyzavarai támadtak

A koncentrációs tábor foglyain perverz kísérleteket végző orvos ellenőrzi a trapézra kötött és ott naphosszat lóbált szerencsétlent

Miután a terrorista a kommandósok összezavarására összes fogvatartottját befújja az oltókészülékkel, meglepő módon menekülnek a tetthelyről

Ne kirándulj erdőben fejlődési rendellenességel születettekkel, mert ügyetlenül ugyan, de megdobálnak terméssel

Az egri vár kapitánya fagylaltért megy legénysége számára, de mindig valami mással tér vissza – ha viszont tévedésére emlékeztetik, felbőszül

Katona fegyvere véletlenül működésbe lép, ami a közeli tavacska lakóit érinti kellemetlenül: kültakarójuk leég

Az indiánok minden győzködés dacára nem voltak és nem is lesznek hajlandók felsőbb hatalomnak elismerni koszorús költőtársamat; helyette jól agyonverték

Az atya úgy dönt, hogy nem vesz részt a további, szadista akciókban: hagyja, hogy neje s gyermeke verje agyon a következő jószágot, és szegezze tetemét a nyílászárón már korábban elhelyezett, állati testrész mellé

A skandináv légtornászcsoport hibázott a szabadtéri előadáson, minek következtében egyikük lábbelije a habokban landolt 

A haspók ács végre 1* telezabálta magát a közkedvelt vendéglőben, ettől — no meg azért is, mert a megrendelő jó minőségű anyaggal látta el — úgy belehúz a munkába, hogy ihaj!

Bár szintén győztes hármasugró testvére egy tehénlepényen ért talajt, a gátfutóbajnok úgy érzi, mindkettőjük aranyérme az atléták védőszentjéhez való buzgó fohászkodásának köszönhető

Sokféle állat épít ki horgászhelyet magának a befagyott erdei tavon, de csak a birka tartja tisztán a sajátját

Barátommal azon tűnődünk: vajh milyen szakon végezte el az egyetemet ez a rettegett szovjet államférfi, hogy mindenkit összevagdos az aratószerszámmal? 

Nem világos, miért dőlt be egy vidéki falu legtöbb lakója a fenékre ragasztható fogyasztószalagot áruló szélhámosnak

A viziállatoknak fenntartott edzésterületen úgy hanyatt esik, hogy a saját kertjében élő ízeltlábú is kineveti

Öreg új-zélandi erdei remete tanácsa egy autós turistának: a cigaretta nem meggyújtva és elfüstölve a legélvezetesebb!

Londoni néni asztalos unokájának üzeni: abbahagyhatja a mankó faragását, mert a folyón elolvadt a jég, nem lehet többé lábbal átkelni

Petőfi versben emlékezik meg olaszországi útjáról, ahol az elétáruló, fehéren habzó folyó egykori parancsnoka esküvőjére emlékeztette

Baranyai újságíró epés megjegyzése tolnai kollégájához a megyék közötti tornászbajnokságon, egy punkfrizurás szekszárdi versenyző kevésbé sikerült gyakorlata után

Hivatásos katona apuka a jelenlévő vendégek miatt kulturáltan igyekszik evésre ösztönözni a vasárnapi ebédkülönlegességtől szemmel láthatóan ódzkodó fiát 

A tengerről visszatérő halászt kényelmetlen ruháján felül a helyi pap is idegesíti, aki a csónak mellé térdepelve szagolgatni kezdi a kifogott halakat

Egy jólértesült környékbeli magyarázatot ad a vidéki város hosszú idő óta tartó, érthetetlen zárkózottságára: kiderül, hogy még mindig Senna halála miatt levertek a helybéliek

Forgatókönyvi utasítás az Erkel-opera alternatív értelmezésű előadásából, amelyben a főszereplő az egyik jelenet során öregkori önmagával találkozik

Az adás szerkesztőjének felkiáltása, midőn az ismert riporter alsónadrágban érkezik meg egy helyi közönséggel felveendő stúdióadásra 

Egy kerti partin a poharába töltött üdítőital meghatározásával bajlódó vendég figyelme hirtelen a tetőre szegeződik

A hangyakirálynő véleménye, amidőn a feminista dolgozók egyenlő munkáért egyenlő bért és kevesebb elvonást követelnek

Megfigyeltem egy rágcsálót, amint hasi fájdalmak fogták el közvetlünül egy bambi-kivonat elfogyasztása után

Két kutatóorvos elmélkedése egy régi rendszer béli sötét társukról, aki véletlenül elszállíttatta az ellenanyagot termelő kísérleti állatot

És végül az öt űberelhetetlen:

A kutyák éhhalála után a hősies kutatók, élükön a felszerelés tulajdonosával, saját maguk húzzák tovább szánjukat a viharos északi jégmezőn – de estére így is csak a szán fa-részei használhatók fel a vacsorához 

Az árvízvédelemben élenjáró honpolgár, aki helytállásáért annak idején értékes italokat kapott ajándékba, most a Rádió Gyermekkórusát kíséri kirándulásra, minimális személyes előkészületek mellett 

Zavart műkedvelő elmélkedése egy bútorkiállítással összekötött prágai avantgard erotikus performance láttán

Úri hölgynek magyarázzák az eset okát, hogy azon alföldi város csapatát szidta az egyik elítélt, ahonnan egy zsidó pap származik

Rendetlen indián épp írószereit keresi, mikor beköszönt a régvárt pillanat: elhúznak a költöző madarak a tóról, és ő újra hallgathatja kedvenc operettlemezeit

Gr0

GroundZero Creative Commons License 2007.02.27 0 0 11458

Nemá, bro, ebben egy sincs tőlem reciklálva... Bástya elvtárs már le van szarva??? :)

Komolyra fordítva: látszik, hogy az idő nem koptatja a kecsketudást... Király sor, méltó!

Gr0

GroundZero Creative Commons License 2007.02.27 0 0 11457

Na, némá, dézsa-vű! Épp a 2000-es év termését vizslattam át az alanti válogatás miatt, ott még igen aktív voltál, erre most megint itt vagy - Sirály!!! :)

De most nem tűnj el megint 2-3 évre, ha lehet :)

Gr0

GroundZero Creative Commons License 2007.02.27 0 0 11456

No, csak visszakeresgéltem a hosszú rímeket. Íme, pár:

Pásztörperc:

Aktuális: a kisgyazdák lefoglalták kampánygyűlésükhöz és az előtte rendezett, pancser tömegsport-rendezvényhez a tornatermet és járulékos létesítményeit

Torgyántól nem veheted hasznát a szertárnak; éppen toboroz ott
A tudatlan tömegből, mely előtte szertornaképpen táborozott

A rajzfilmben jellegzetes használati tárgyaik játsszák el a főhősöxerepeit

Fénylő kirakat előtt a bátor kalap ácsingózott
Füstös vonatokon a botor kalapács ingázott

Derék ősöm figyelmét egész 1*űen fel kell hívnom az exportunk zömét adó lobbicsoport nyomulására

Hallod-e, nagyi? Gépipar lamentál ma!
Megvalósul a gagyi, népi parlament álma.

A mesélő figyelmezteti a szerepjátékost arra, hogy jutalmat kaphat, ha helyesen fogalmazza mexövegét, s eközben a pontosabban meg nem határozott disznópásztor megpróbál az alku lezárásaként a tenyerébe csapni

Vigyázz! Kimondása karmát ér — inti
valami kondás a markát érinti

Magácska nincs tisztában azzal, hogy az egyszerű magyarok muzikálisak — nem véletlen hát, hogy egy efféle, szőke nőt kizárólag szexuális késztetéstől hajtva szoktak felkeresni!

Tudhatná, hogy a nép is zenél! Különben
Mit is keresne a pénisze nélkül Önben?

Nemcsak az egykori, hírhedett kémnő csodálatos, de még az állatait a karámban tartó madzag is. Micsoda meglepetés: a divatmajom jazig (alán, roxolán; nem kívánt törlendő) egy kínai sertés nyakszirtjét húzta föl lábára!!!

Pazar Mata Hari s nyája zsinórja
Hopp, a szarmata harisnyája a sin orja

Sors kegye nem oldhat, mára búcsúzom is,
Bevallom: pedig hát mar a bú, csúzom is

ses:

Cigánylegény lakóhelyén nem díjazzák új frizuráját
Bár a fickós kis séró baró máma,
emiatt beleköt kissé Róma romába...

A király az ősei által kerülő úton szerzett, hatékony kis jóseszköz segítségével próbálja kideríteni, hogy igaz-e a pletyka, amely szerint szerény intelligenciájú fiát a lovagi torna döntőjében egy álruhás fattyú győzte le
Fejtse meg ügyes, régen lopott szelence,
hogy kitől eme gügye régens szopott, lelenc-e?!!

Gr0:

Angol haveromat figyelmezttem, hogy a mixert kézzel kell működtetnie, és az azon található repedés feleségét annyira elkedvetleníti, hogy inkább az aznapi ruhát tisztítja, és szót sem szól
A keverő, Ben, nem áramos: luka
Kéjt lever őbenne mára: mos, kuka.

Persze, könnyen lehet, hogy ez nem a teljes lista :)

Gr0

Előzmény: vonyi (11453)
ses Creative Commons License 2007.02.27 0 0 11455
Sziasztok!

Rendkívül rozsdásan jelentkezem, ráadásul főleg régiekkel is, amelyeket talán már fel is tettem anno - de ha igen, akkor is rég volt. Vagy, ha nem, de közben más is feltalálta őket, akkor pedig lopok, és azért kérek elnézést :) Naszóval:

Hibátlan versenyművel rukkolok elő a kézimunka-világbajnokságon
Mindenkit meglep szőttesem:
nem találsz rajt' szeplőt te sem!

A kőműves úr hol dolgozik?
Zalafőn
falaz Ön?

A tudós csalással nyeri el kártyapartnere haját
Trükkös a Kármán-talon:
így marad Kálmán taron.

A szerelem vak
Akkor is szép Léna, ha bandzsa:
a kritikád béna halandzsa!

A cseh doktornak be nem áll a szája, amikor reggelente a helyére illeszti notebookját
Hadova sokkol,
ha Sova dokkol!

Igénytelen bordélyház
Vágyakat a repedő blúz olt:
az ágy hideg, a lepedő brúzolt.

Bilicsi építésze magyarázza a bizonyítványt
Tivadarom,
divat a rom!
GroundZero Creative Commons License 2007.02.27 0 0 11454

Hát, Tóth  Árpádhoz se hasonlítottak még :)))  Mindenesetre köszi :)

A legtöbb szótagszámú rím? Hát, úgy 4-5 éve ses, Pásztörperc, ill. jómagam egyszer már eljátszottunk ezzel a kérdéssel itt (főleg Pásztör szaki mániája volt a sokszótagos rím), akkor emléxem, hotgy volt egy 11 szótagos rímem, arra már nem emléxem, hogy be is írtam-e, és azt sem, hogy van-e most erőm átfutni a topikot ezért :DDD

Gr0

Előzmény: vonyi (11453)
vonyi Creative Commons License 2007.02.27 0 0 11453

OFF

kicsit elmerengtem... anno a középiskolában az okarína / soka rí ma rímpárról (Tóth Árpád: Rímes, furcsa játék) áradozó irodalomtanárom azt mondta, hogy milyen zseniális, hiszen NÉÉÉGY szótag cseng össze.

Nomármost :)))

a "konyhádban járólap, ám / Bonyhád kanjáról apám..." akárhogy is számolom, überel, hiszen itt mindkét sorban hetes darab összecsengő szótag található, (nem beszélve arról, hogy az előforduló mássalhangzók teljesen egyeznek a fenti két sorocskában) tehát hetvenöt százalékkal veri a költő zseniálisnak kikiáltott szerzeményét.

nem akarom lefitymálni (de jó szó :DD) a nagy versfaragót, de itt ezen a topikban is van tiszteletre méltó szürkeállomány.

Melyik az a rímpár, amelyik a legtöbb összecsengő szótagszámmal dicsekedhet???

ON

Előzmény: GroundZero (11438)
vonyi Creative Commons License 2007.02.27 0 0 11452

Őslakos svájci telektulajdonost lebeszéltem az építkezésről

Meggyőztem a fehér bázelit,

Hogy nem fér egy bérház el itt.

vonyi Creative Commons License 2007.02.27 0 0 11451

valaki ügyes angolos sikerítsen egy jó kétsorost a

free start

trees fart

rímpárra :D

(ma kurva lusta vagyok. vagy fordítva)

Előzmény: vonyi (11450)
vonyi Creative Commons License 2007.02.27 0 0 11450

:DDD

sajna kispálnak nagyobb a publicitása :)

tényleg valami honlapon rábukkantunk Ollóval, miután megíródott a kétsoros...

Előzmény: GroundZero (11447)
vonyi Creative Commons License 2007.02.27 0 0 11449

Madárban kártyázik

E pasas asztalán

A sas passz talán?

GroundZero Creative Commons License 2007.02.27 0 0 11448

Hát, azért, kedves szaktárs, ez nem volt szép... Végre kiizzadok egy sort, erre rögtön elhomályosítod... :)

Remek sorozat, nagy grat!

Gr0

GroundZero Creative Commons License 2007.02.27 0 0 11447

"A pácsi szálat elba..tad :DD (amúgy is azt hittem, én írtam meg még a múlt században de asszem echte kispál és a borz...)"

CSABEE a tanúm rá, hogy biztos voltam benne, hogy nem nekem jutott először eszembe, de, mivel egyikünk sem emlékezett rá még a topikból, bepróbáltam...

Mindenesetre sokkal nagyobb megtiszteltetés tőled lopni, mint a kispáltól :))))

Gr0

Előzmény: vonyi (11440)
DR.YES Creative Commons License 2007.02.27 0 0 11446
A Marcellát címileg elcsesztem, mert a zenész csajszi az Marcellina! De azért Marcella  név van.:)
Előzmény: make me smile (11444)
make me smile Creative Commons License 2007.02.27 0 0 11445
Bonyhád, Rocky, ál-inka!:-))
make me smile Creative Commons License 2007.02.27 0 0 11444
Gyáfás, dédi + Marcella:-))
vonyi Creative Commons License 2007.02.27 0 0 11443
gyárfás, dédi :DDDD
DR.YES Creative Commons License 2007.02.27 0 0 11442

Lassan pötyögtem, tehát staféta átvéve!

Derrick:))

DR.YES Creative Commons License 2007.02.27 0 0 11441

akkor kezdem a pörgetést:)

Atombizottsági meghallgatás

Azt mondták ezek az urak Iránból,

Hogy sokat vett tőlük Irak uránból.

Veszteség a duhaj buliban

Az egyetlen, mit bánok Dóra,

Hogy felborult a dánok bora.

Harcias rokon az ebédet jelzi

Délidő,

Dédi lő

A végső érv a nyugalmáról híres rokonra való hivatkozás

Jaj, könyörgöm ne mán édesem,

Ezt nem bírná némán Ede sem!

Dolgozói bejelentés alapján szigorú ÁNTSZ ellenőrzés a Nap TV konyháján

Milyen ez a mártás Gyárfás?

Azt mondja  a gyártás, már fás.

Bár a színész sírhelygondozást tervezett,  a közeben hajlongó szaxis zenész csaj elvonja figyelmét

Nem érdekli a parcella Mucsit,

Hogyha éppen  ott Marcella pucsít.

Állatok a jégen műsorötlet

Megmondta már a Jáksó régen,

Siker lenne egy rák-show jégen.

vonyi Creative Commons License 2007.02.27 0 0 11440

Végre sikerült kiprovokálni egy remek sorozatot :DDD

Topok sztem: szattyánbőr, gordonka, roki hét, Bonyhád kanját tanítani kéne :D

A pácsi szálat elba..tad :DD (amúgy is azt hittem, én írtam meg még a múlt században de asszem echte kispál és a borz...)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!