Keresés

Részletes keresés

bivisz Creative Commons License 2002.06.10 0 0 1008
Na csak annyit, hogy ha nem lettem volna egyértelmű, hogy ezeket a Tappi felvételeket 99% már Björk művésznő uralja...tehát énekel is benne, sokat és szépen...
hali
Előzmény: norts (1006)
bivisz Creative Commons License 2002.06.10 0 0 1007
Cs. András: Nem kell a kötél után nyúlnod: 3990 HUF volt a CD.
Norts: Nem értem, mi bajod a Tappival :-) ezek a felvételek már a Kukl-hoz meg a Sugarcubeshoz állnak inkább közel, Einar is ordítozik kicsit az első meg az utolsó számban, amúgy igazi dark zene, izlandi nyelven persze. Nekem nagyon bejött, jobban mint Björk legutóbbi dolgai. Ja meg van három bónusztrack is a CD-n (Afi, Worlds Apart, Yonder), ebből az első olyan pop-valami, és azt hiszem nem Björk saját száma, csak énekel rajta, a másik kettő viszont már megint a Kockacukrok egy részével készült, és Einar "éneke" miatt olyan, mintha a Cure-t hallanám (na jó ez talán erős)... Purkkur Pilnikk, Sykurmolarnir: ezekre kell eztán vadászni.
Más: maxik, B-oldalak-ugyanott szereztem be a Big Time Sensuality-t US digipak-verzióban (5 szám, közte Glória, Sidasta Ég, BTS-Fluke Minimix, Come To Me-Black Dog Productions meg persze a BTS eredeti verziója).
Előzmény: Cs. András (1005)
norts Creative Commons License 2002.06.09 0 0 1006
nemértem miér kattansz a Tappi-ra?
szerintem gáz az a zene
nameg björk nemisigen énekel benne
Cs. András Creative Commons License 2002.06.08 0 0 1005
Ja, még azt áruld el, mennyi volt az a Tappi. Remélem nem 890 Ft, mert akkor tényleg fölakasztom magam :o)
Előzmény: bivisz (1003)
Cs. András Creative Commons License 2002.06.08 0 0 1004
Ó a rohadt életbe! Nekem a pasi csak hozta a maxikat, akkor jött áru, vagy mi a franc, én körül sem néztem. Na mindegy. Amúgy is úgy mentem oda, hogy max 2000 forintot hagyok ott, erre ötöt hagytam ott úgy, hogy a Portishead Glory Box-ot nem vittem el. Anyway, még csak 22 éves vagyok, nem lehet enyimé minden :o)

Azt szeretném kérdezni, hogy hol van olyan Björk oldal, ahol infókat lehet szerezni a maxik tracklistjéről, meg hogy melyik mikor jött ki. Mert a Björk cédék katalógus számai közt egyszerűen nem ismerem ki magam, lehetetlenség megállapítani, hogy melyik jött ki előbb. A Post-korszak meg már rég volt, nem emlékszem rá.

Szóval meghallgattam az új maxikat. Íme egy kis beszámoló:

ARMY OF ME:
-Featuring Skunk Anansie: Hát ez nagyon ütős változat. Ráadásul meglepet, hogy Björk még a Plutonál is jobban tud visítani. Hát ennek örülök.
-ABA All-Stars Mix/Isntrumental ABA All-Stars Mix: Ez nagyon vicces változat. Főleg az instrumentális változatot hallgatom, kicsit Beckre emlékeztet ez az össze-visszaság, de ezért tetszik.

I MISS YOU:
-Karvel: Hm... elég popos dalocska, ráadásul egy szót sem értek belőle, de azért ez sem rossz.

ISOBEL:
Hát kezdeném a borítóval. Az All is Full of Love klipjében is magával smárol, itt meg saját magához simulnak az arcai... Mondjuk nagyon illik a dalhoz. Photography by Andrea Giacobbe; Cover Design by Me Company.
-Isobel's Lonely Heart (Goldie Remix): Most már tényleg muszáj lesz beszerezni valami Goldie lemezt. Annyira urbánus! Az eredetiben számban Björk inkább egy korhadt fában kucorog, ebben a verzióban meg két betontömb között.

Na jó, a többi mix az annyira nem fogott meg, vagy már a könyökömön jön ki. Elnézést a monológért.

Előzmény: bivisz (1003)
bivisz Creative Commons License 2002.06.08 0 0 1003
Akkor téged láttalak kijönni a boltból...én épp akkor mentem oda. Ott hagytad ám a Tappi Tíkarras CD-t is, ugye tudod? hehe
Előzmény: Cs. András (1002)
Cs. András Creative Commons License 2002.06.04 0 0 1002
Jaj, tegnap lenyúltam három európai maxit egy boltban... Vas utca 5. Army of Me, Isobel, I Miss You. És hagytam még ott egy Big Time Sensuality és egy Hyperballad szintén EU maxit a nagyközönségnek. Szerintem ne késlekedjen az, akinek kell, mert viszik mint a cukrot.

Szóval az I Miss You-n van valami B oldalas szám. Szóval most egy kicsit enyhült a dühöm a b-oldalak ellen. :o)

norts Creative Commons License 2002.06.03 0 0 1001
hyprballad vonós négyes?
hát

ízlések és pofonok
szvsz a DOMESTICA (our hands)a legállatabb b-oldalas

Salax Creative Commons License 2002.06.03 0 0 1000
És, melyiket?
(én a Hyperballad vonósnégyeses verzióját kérném)
Előzmény: Cs. András (997)
Cs. András Creative Commons License 2002.05.31 0 0 999
Egyébként annyira rossz érzés volt böngészni a számok közt, mert egy csomót nem is ismertem. Rohadt b-oldalas kultúra. Pfuj.
Előzmény: kaviat (998)
kaviat Creative Commons License 2002.05.31 0 0 998
mindet

.kav]4t neofittnesspop

Előzmény: Cs. András (997)
Cs. András Creative Commons License 2002.05.31 0 0 997
A tegnapi Metróban volt egy szép kép Björkről! És azt írták, hogy szavazzunk, mely számok kerüljenek rá az ősszel megjelenő Best Of-ra. És én meg is tettem. Bjork.com, of course.
iron lion zion Creative Commons License 2002.05.29 0 0 996
(szar a space-em, bocsi)
Előzmény: iron lion zion (995)
iron lion zion Creative Commons License 2002.05.29 0 0 995
"....hét másodpercazélet...."
azsem jó.
a Björkfeldolgozást még nem hallottam, de valahogy nemis akarom.
Előzmény: vanmórtájm (994)
vanmórtájm Creative Commons License 2002.05.27 0 0 994
én ma hallottam valami magyar feldolgozását az its oh so quiet-nak a rádióban... nem tudom ki énekelte, abszolut nem tudtam figyelni, de elszomorodtam. hogy képesek.. nem értem...
vanmórtájm Creative Commons License 2002.05.20 0 0 993
For the film community, the next big party after the Academy Awards is the Cannes Film Festival, which takes place every May in the glamorous French Riviera. Celebrities from around the world attend the hip fete, now in its 55th year. And without fail, there's a star who stands out from the pack as the belle de Cannes (such as Bjork, above). As this year's festival kicks off, take a look at actresses through the years who have captured the limelight at the famed event.
Salax Creative Commons License 2002.05.14 0 0 992
Igen... azt hiszem Chandler-ösödöm.
Előzmény: Törölt nick (991)
Törölt nick Creative Commons License 2002.05.03 0 0 991
jópofa vagy.... ;-))
Előzmény: Salax (990)
Salax Creative Commons License 2002.05.03 0 0 990
És nálunk?
Előzmény: Törölt nick (989)
Törölt nick Creative Commons License 2002.05.02 0 0 989
Egy szép fotóalbum, amit a Vespertine-hez adtak ki, meglehetősen korlátozott példányszámban. Majdnem A4-es méret, több mint 100 oldalas, ha jól emlékszem. Angliában 20 font volt az ára.
Előzmény: Salax (988)
Salax Creative Commons License 2002.05.02 0 0 988
Milyen könyv?
Előzmény: Törölt nick (987)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.29 0 0 987
úgy tudom, hogy csak a normál CD meg a könyv - nem?
Előzmény: MacFly (986)
MacFly Creative Commons License 2002.04.29 0 0 986
nekem pl itt az utolso eselyem hogy megvegyem a dobozos vespertine-t de tovabbra se tudom mi lehet benne
Salax Creative Commons License 2002.04.29 0 0 985
Több mint egy hónapja, hogy senkinek semmi mondanivalója sincs a topikon. Hát micsoda ventillátorok vagyunk mi?
Előzmény: norts (984)
norts Creative Commons License 2002.03.26 0 0 984
Kemény pénzt fizetnék az új DVD-k VHS-re átmásolt kaziaiért. Szóval a 4 új live DVD + a Klippes is érdekel. Szóval megegyezés levélben (e-mail), és remélem valaki megvette, és valaki át is tudja kopírozni nekem. Annyira fontos lenne, és tényleg megérné annak aki megteszi. Szóval e-mail ide:

russel20@freemail.hu

(egyébként Björk ritkaságok is érdekelnek CD-n, mp3-ban, bár nekem is van egy rakat)

u.i.: esetleg PC Div-x-re átmásolt video is érdekelne.

TuneFish Creative Commons License 2002.03.12 0 0 983
bivisz Creative Commons License 2002.03.09 0 0 982
SALAX kiraly vagy gondolom mostanra mar arra is rajottel hogy nem jokedvembol nem irom ki az ekezeteket... Korei cubes erdekel vkit? kalozfelvetel, kislemezek stb.

OFF:
NORTS samplerem van, de sz*r is meg nem is akarom eladni a Deak ternel van egy kis hangszerbolt szazasert tuti hogy tudnak mutatni valamit, ami tetszeni fog ha nem sikerul emilj nekem, de szerintem ugyis tudod, merre keresd a tobbi hangszerboltot..

OFF vege lehet kitorolni ;-)

zalus Creative Commons License 2002.03.08 0 0 981
björk mellett kylie minogue-t is említi a szöveghalom. az se utolsó élmény. :]]]
zalus Creative Commons License 2002.03.08 0 0 980
ja. elkúrtam. lemaradt a http:\\ az elejéről. sebaj, így is rá lehet akadni. egyébként nem én fordítottam: nem tudok németül.

egyébiránt tervezek nagy björk cikket oda. majd szólok, ha esetleg elkészült.

MacFly Creative Commons License 2002.03.08 0 0 979
zalus kollega linkelte be (hibasan :) )egy masik topikba ezt az aphex twin interjut, mely amellett, hogy hatalmas elmeny, tobbszor is emlegeti Björköt is...

thx2zalus (teforditottad?)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!