Csak annyival egészíteném ki a gondolatodat, hogy ezt az erőnyerő szabályt én a kezdetektől kezdve nem tudom értelmezni. Az elején még próbáltam benne a logikát keresni, aztán feladtam. Lehet, hogy Erobika alább írt soraiban van a megfejtés, de én a magam részéről sem értek vele egyet, mert nem ismert, hogy milyen szempontok alapján mérlegelnek. Szerintem a helyzet rosszabb: a gép automatikusan választ, oszt vagy bejön, vagy nem. Mindenesetre gratulálok a továbbjutáshoz, és további sikeres mérkőzéseket kívánok.
Tudom, hogy bosszantó az ilyen, de valahogy el kell dönteni döntetlen eredmények után hogy ki jut tovább. Azért erőnyerő az illető, mert erősebb pozícióban van hozzád képest. (Több nyert játszma vagy több csillag, vagy mit tudom én milyen tényezők játszanak szerepet. ) Ezzel azt akarják elérni, hogy feljebb jutva egyre nehezebb legyen a küzdelem.
A másik félnek viszont bosszantó, hogy egy erősebb játékossal szemben nem maradt alul, megérdemelné a sikert, mégis az erősebb jut tovább. Ilyen a játékszabály. Korábban voltam már én is hasonló helyzetben, nekem sem esett jól. De átgondolva ezt a szabályt, van benne ráció. Az erősebbek küzdjenek meg az erősebbekkel a kupáért, ne a gyengébbekkel. :)
Hosszú idő után végre sikerült. Azt már nem tudom hányadik, de mindenesetre nagyon jókor jött, ha minden jól megy, sikerül nemsokára elérnem a 10.000 pontot.
Talán legyőzni a régi erőseket. Most már Medve is csak vegetál az első csoportban. Igaz, hogy már biztos második, de minimum 20 ponttal lemaradva az első mögött. És ki az első? kedvencünk. Bár rajta kívül még legalább 3 újrakezdő van a csoportban úgy, hogy egy a napokban töröltette magát. És ettől függetlenül naponta keletkeznek, mint a naposcsibék a keltetőben:-)
Ezt a témakört is már sokszor körbejártuk, nehéz újat mondani. Amit leírtál az mind pontosan ül a helyén. Nálam- 1 után- még mindig vannak a kártyákkal sötét dolgok. Nekem is feltűnt a klánsággal kapcsolatos megjegyzésed is. Meglátásom szerint az ilyenek nagy része az előnyök megszerzése miatt lép be a klánba.
Ez meg az ami nekem nem nagyon jön be, kivéve az az 1, amit találtam az ingyen kaszinózás. A többi meg gyerekes, lényegtelen előny.
Az azért érdekes kedves játszótársak, hogy az új belépők nagy része egy-két nap múlva már klán tag. Emlékszem arra, hogy mikor mi beléptünk, jó ideig nem voltunk tisztában a játékszabályok nagy részével. Kellett nem kevés idő, amíg kezdtünk kiigazodni a szabályrendszeren és majdnem minden szabályt megismertünk. Azóta rengeteg új kártya lett és . elég bonyolulttá változott a kártyarendszer. Beépítettek egy új elemet, a klánokat is. Egy teljesen új kezdő egyszerre ezeket a szabályokat szerintem képtelen megismerni. Még a legjobb felfogásúaknak is kell nem kevés idő, amíg kiigazodnak a játékszabályokon.
Ennek ellenére tegnap is összeakadtam a küzdőtéren egy új játékossal, aki 11 napja regisztrált, 10 csillagos és már klán-tag. Agnesbocskai. De szinte minden nap találkozom ilyenekkel. Az az érdekes, hogy nem is játszom sokat. A küzdőtéren napi 6, esetleg, ha több időm van, napi 12 játékot lejátszom. Ritkábban van úgy, hogy egyet sem.
Nem panaszkodom, csak mindig tényként állapítom meg. Értetlenül állok a dolog előtt. Mennyi önigazolásra van szükségük ezeknek a játékosoknak?
Szia! Minap láttam, hogy az első csoportból valaki töröltette magát. Rögvest arra gondoltam, hogy nemsokára előkerül egy új tudós. de azért a miénket még nem éri el:)