Kb. úgy , hogy a krimik mellett ne a Biblia legyen (assetom' hirtelen van-e Bibliám) , vagy hogy az összes Jókai egy helyen legyen . Legyen valami rendszer benne .
Könyvet ki nem dobnék még akkor sem , ha az életben többet ki sem nyitom . Majd kidobják az utódaim ..... sajnos az unokák inkább az okos telót simogatják olvasás helyett .:-(((
Itthon még életemben nem unatkoztam . Mindig akad valami ... előkészítem/megpucolom a főznivalókat , bekészítek a mosógépbe (így emberi időben csak a gombot kell megnyomni) , port törlök , kiolvasom az index főlapját , híreket nézek a zajládában , rendszerezem és helyre rakom a rezsiszámlákat ... ilyesmik .
Ma például a könyveket kezdtem átrámolni , mert legutóbbi poroláskor csak behánytam őket (ahogy esik , úgy puffan ) a helyükre , és nem is végeztem .
Micit meg előbb-utóbb kivégzem . Ritkán tudok visszaaludni .... ha már legalább 6 órát aludtam , akkor kizárt . Pedig igazából én vagyok a hibás .... válogatnak a konzerv márkák között , van amit nem esznek meg , és ha nem figyelek , hozok olyat is véletlen . Na most este belefutottam megint . Nem ették meg , Mici zabagép , éhes volt , há' jött szeretgetni . De olyan finoman csinálja , hogy szívből nem is tudok rá haragudni . Érdekes , de a testvére sose csinál ilyet . Saci szépen kivárja a kaját , még ha 8-9 órát alszom is .
nekem nem volt, és most(!) már nem tudom, h szerencsésen megúsztam-e, vagy lemaradtam esetleg valamiről, amit már nem lehet pótolni ...
akkor irigykedtem, mert nekem hurkolt műselyem volt, ami belül bolyhos ... a thermo - softshell - mesh textilipari forradalom pirkadata előtti pillanatban ... drágább volt, mint a susogós (lehet, szebb is), dehát mindenki aki számított, susogósban tolta ...
Nem . De közben eszembe jutott , hogy virágot locsoltam valamelyik nap , de ha lelőnek se tudom , hogy előtte vagy utána . Inkább utána rémlik ...
Viszont akkor sem magyarázható a vízfolt szabályossága ....csak a szőnyeg bal oldalán , és a két végén .
Egyrészt nem a szőnyeg szélén közlekedem , hanem a közepe táján , másrészt ha kiloccsant volna a kis locsoló kannából , a közepére hogyhogy nem , és a parkettára sem ? Rejtély ....